eşimle bir anlaşma. . ona haksızlık mı?

Kavgayla dövüşle,anlaşmayla olacağına hiç olmasın daha iyi. Böyle konularda anlaşma yapmak, kavga etmek insanın libodosunu düşürmez mi ya? Spontane olmayan şeyler beni de gerer şahsen.
Konunuza da çok üzüldüm, adama haksızlık olan kısmı iki günde bir olması değil,karısını mutlu edememesi,hatta onun canını yakması :KK43: bence bir ilişki sırasında kendi mutluluğun kadar karşı tarafı mutlu etmek de insanı tatmin eden bir şeydir,kadın olsun erkek olsun. Adam orda ziplayadururken kadının suratında 'bitse de gitsek' ifadesi varsa bu bence sevişmek değildir , çok daha başka bir şeydir...
Umarım sorununuza cozum bulabilirsiniz. Bence onca doktora gittiniz madem,bir de cinsel terapiste gidin. Ne kaybedersiniz ki? Belki onun söyleyecek şeyleri vardır .
Ayrıca psikolojik hastalıklar inan ki her türlü belirtiyi vücuduna gönderir. Benim agorafobim varken mesela uzun süren bir otobüs yolculuğundaysam mesaneme öyle baskı hissediyordum ki, neredeyse altıma iseyecegim, öyle bir şey. Sağa sola sallan dur. Çişin psikolojisi olur mu? Olur :) çünkü muavine söyleyip en yakın benzinlige arabayı çektikleri zaman, o benzinci ışığını gördüğüm gibi deli gibi wcye gitme hissim kaybolurdu.
Yani bu bile psikolojik, ayni şekilde annem yıllar önce kalp çarpıntısı yaşardı,gecede birkac kere acile giderdi. Ama aslında kalbinde hiç bir şey yok, panikatakmis. Ama kadının kalp çarpıntısı ona göre çok gerçekti, hatta etraftan dokunana göre de gerçek .ama tetikleyen şey psikolojik...
Böyle düşün ve bir cinsel terapiste koş derim. Belki de yaygın bir sorundur ve o tedavinin biliyordur. Sonuçta uygun psikolog/psikiyatr ile ben agorafobimden kurtuldum,annem panik atağından. O 27 senedir,ben 12 senedir rahatım. Neden sen de tedavi olup bu günleri unutmayasin ki???
 
benim evlendiğimden beri vajina giriş bölgemde doktorların da çözemediği aşırı hassaslık ve yanma oluyor. hangi doktora gittiysem birşey yok dedi ya da hassaslık olabilir kesin çözümü yok vs. dendi. ve ilişki sırasında acı oluyor. ben bir ilişki yaşarsam kesinlikle ikincisi olmuyor. sadece dokunduğunda bile aşırı derecede acı hissediyorum.

ben eşimle bu nedenle çok tartışma yaşadım. ayrıca eşim aşırı istekli her an cinsellik beklentisi var. evlendiğimizden beri aynı gün bir kere bile üst üste ilişki yaşayamadığımızı söylüyor. böyle beklentileri var.

şimdiyse diyorum ki 2 günde bir ilişki olabilir. bu az geliyor ona ama anlaştık yani ancak bu şekilde aşırı acı yaşamıyorum. ama kendimi suçlu hissediyorum. eşimin beklentileri normal belki ama ben onu bastırıyorum o da kabullenmek durumunda kalıyor.
Bende de aynı sorun var. Sorununuzu çözebildiniz mi ?
 
o kadar çok doktora gittim ki birşey yok dediler. sadece bir doktor oradaki sinirler hassas olabilir dedi ve kesin çözüm yok diye krem vermişti onlarda işe yaramıyor. psikolojik değil çünkü ilişki sonrasında ve ilişkinin sonlarına doğru hissettiğim bir durum, yani hemen tahriş ve kızarıklık oluyor. sonrasında ise ara vermeden geçmiyor.
Acaba diyorum botox düşündünüz mü faydası olabilir oraya yapılıyorsa
 
adama da zor yaa
ilk evlilik aylarımı düşünüyorum da 2 güne 1 ne yaaa
genelde evliliğin ilk zamanları günde bikaç defa ilişkiye giren oluyor

siz doktor bakmaya devam edin
genel cerrahiye göründünüz mü?
Neden kadını üzecek şeyler söylüyosunuz kadının hiç mi derdi olmayacak girmeyi versin 2 gün kadın acı çekerken erkekdeki bu narsistlik nedir ya çocukdan sonra da düzelmez sen gece kalkıp emmzircem diye uykusuzluktan geberirsin 4 saat aralıksız uykuya hasret kalırsın ama bı de adam çıkar o uykusuzlukta bide o ister biraz daha çocuk düşünme bence
 
X