- Konu Sahibi karacabandirma
-
allah askina herkezin kursu var aranizds hic varmi sabah 8-12 14.30-19.00 kursa zaman harcayan cumartesi pazar. cuam aksamida kurstan alip eve getiriyor saat 10 da evdeler bundan hic bahsetmiyorum bile. ne bilim bunaliyorum bazen onlarin kosturmasindan. evde durun birazda yuzunuzu goreyim demek istiyorum. cok sey istiyorum galiba
o suan ergenus modunda :) tam yasi bizimle takilmak istemiyor. bizde zorlsmiyoruz haliyleCocuguda goturun yaninizda?
Ortada 3 çocuk varken.Yeni evli çocuksuz bir çift gibi davranamazsıniz.
.
o suan ergenus modunda :) tam yasi bizimle takilmak istemiyor. bizde zorlsmiyoruz haliyle
tuzlada oturuyoruz atasehire gidiyirlar. yarim saat once orda olup hazirlaniyorlar faalan. ben bilmiyorum anca yetisiyirlar heralde artik okadarini sorgulamiyorum.yukarıdaki yorumumda da yazdım sizin bence sıkıntınız mesafeler
oğlumun cumartesi 12.1230 13.30.-15.00 arası iki ayrı kursu var pazar da 13.30.15.00 arası
arkadaşımın kısının haftada 4 gün var kursu
hafta içi 17.30 -19.30 arası iki gün iki gün de hafta sonu
bu örnekteki çocuklar da 8 yaşında
evet belki iki kurstan daha fazlasına giden de var yüzme vs gibi haftada daha çok gün içeren yerlere giden de
ama bu aşamada çözüm yok kurs var
kurs varken hayatınızı güzelleştirmeye çalışmalıyız
mesela cidden 10 daki kursa 8 de evden çıkmak kartal Büyükçekmece gibi bir mesafe mi ya da eşiniz çok mu pimpirikli geç kalmayalım diye 45 dakika önce mi gidiyor
zira cumartesi özellikle pazar sabah saatinde trafik de olmaz ki
bizim hayatlar mı lüks bilemedim 12.00 deki kursa 11.40 ta çıkıp yetişiyoruz
cekinmiyorum ki o zateb durumun farkinda surekli senlede bi oturuo kahvalti edemiyoruz yads ne bilim bunun gibi ssyler soyluyor. bende bisey demiyorum napim. huzursuz etmek isttemiyorum onu.E konuşun kocanizla aynı bize anlattığınız gibi niye cekiniyorsunuz ki?
Merhaba.Kendi çocucuğunuz haftasonu babada olduğu için boş vaktiniz kalıyor.Haftasonu sizinle olsaydı emin olun bunu düşünecek vakit olmazdı.Çocukların yaşlarını bilmiyorum ama ilk okula başladıktan sonrası full kurs.Benim iki evladım var bazen kurs saatleri çakışıyor.Tüm haftasonu bölünerek sokaktayız resmen.Çok eğlenceli olmasada eşinizle gidin derim.En azından o da bir paylaşım.Adama da sorun çıkarılmazki yaptığı keyfi bir şey değil.Hanimlar selamlar.
Esimle ikinci evliliklerimizi yaptik.
ikimizinde cocugu var esimin 2 benim 1 .
esimin cocuklari annesinde kaliyor.
cocuklar haftasonlari bize geliyorlar.
cuma aksam gelip pazartesi sabah okula birakiyor babasi.
hersey yolunda bir sorunumuz yok fakat,
esimle birbirimize ait hic bir zamanimiz yok.
soyleki esim hafta ici sabah cikip aksam donen klasik ev babasi calisiyor.
cunartesi sabah esimin ufakliginin kursu var saat 10 da sabah 8 de evden cikiyorlar 12 de geliyorlar ben dayanabilirsem kahvalti icin bekliyorum dayanamazsam ediyorum.
sonra saat 14.30 da tekrar baska bir kursa gidiyorlar ve aksam 19 da donuyorlar yemek yeniyor tv yatis. cumartesi esim evde yok.
pazarda bunun aynisi.
cocuklari haftasonu gorecegi icin yapacak bisey yok. kursada goturme diyecek halim yok.
durum bu. Napim bilmiyorum. siz olsaniz napardiniz.
Dansa bakadar basitmi bakıyorsunuz? Dansın psikolojik ve fiziksel faydalarından hiç bahsetmeyeyim ozaman..simdi gene derdiniz ne diye sorucam benim derdim yok alinganlik gosteriyorsunuz diyeceksiniz.
size sizin kaninizdna olmayan bir cocugu sevmek garip geliyir olabilir ama ben cok seviyorum. ve beni rahatsiz etmiyirlar.
kendi cocugumdsn daha ozverili davrsniyorum aman kirilirlar uzulurler bisey olur diye. hic bir sorunumuz yok. buds gsripgeliyir size heralde.
ben kahvalti istiyorum evet esim senede 1 gun evde olsun istiyorum. kaldiki bahsettigim kurslada amerikayi kesfetmiyor dans kursuna gidiyor eminimki kariyerinde bir sekteye ugramaz. yapici bir oneriniz yoksa tesekkurederim. saldirilariniza cevap vermekten sitkim siyrildi.
benimki babasindaMerhaba.Kendi çocucuğunuz haftasonu babada olduğu için boş vaktiniz kalıyor.Haftasonu sizinle olsaydı emin olun bunu düşünecek vakit olmazdı.Çocukların yaşlarını bilmiyorum ama ilk okula başladıktan sonrası full kurs.Benim iki evladım var bazen kurs saatleri çakışıyor.Tüm haftasonu bölünerek sokaktayız resmen.Çok eğlenceli olmasada eşinizle gidin derim.En azından o da bir paylaşım.Adama da sorun çıkarılmazki yaptığı keyfi bir şey değil.
beni suan geren sizsiniz alenen cocugu sevmedigimi soylemissiniz. tepki gosterincede ya alingan aliyorum ya gergin.Dansa bakadar basitmi bakıyorsunuz? Dansın psikolojik ve fiziksel faydalarından hiç bahsetmeyeyim ozaman..
Durumlar sizi fazla germiş belli ki.. herkes size düşman sanıyorsunuz.
evet dansa haftanin 4 gunu 8 saat gitmeyi fazla ve gereksiz buluyorum. bu benim sahsi fikrim. benim kizimda baleye gidiyor hafta 2 gun 1 er saat.Dansa bakadar basitmi bakıyorsunuz? Dansın psikolojik ve fiziksel faydalarından hiç bahsetmeyeyim ozaman..
Durumlar sizi fazla germiş belli ki.. herkes size düşman sanıyorsunuz.
kizimin babasi sehirdisindaydi bu sene istanbula yerlesti 3 senedir benim kizimda baleye gidiyir. haftasonlari dgil hafta icine aldim haftada 2 gun esikin isten cikip eve gelecegi zamana gore hesapladim eve gidio yemek hazirlayayim gecikmiyim diye. o sekildede kaldi hafta sonu hic kursa gitmedi kizim. emin olun benimki de olsa ayni seyi dusunurdum. dusundum de ve ona gore davrandim.Merhaba.Kendi çocucuğunuz haftasonu babada olduğu için boş vaktiniz kalıyor.Haftasonu sizinle olsaydı emin olun bunu düşünecek vakit olmazdı.Çocukların yaşlarını bilmiyorum ama ilk okula başladıktan sonrası full kurs.Benim iki evladım var bazen kurs saatleri çakışıyor.Tüm haftasonu bölünerek sokaktayız resmen.Çok eğlenceli olmasada eşinizle gidin derim.En azından o da bir paylaşım.Adama da sorun çıkarılmazki yaptığı keyfi bir şey değil.
Bakin siz kendi cocugunuzu da hafta ici kursa yazdirmissiniz,eski esiniz evli mi bilmiyorum ama eninde sonunda evlenir. Yeni gelen es de derse ki “Amerikayi mi kesfedecek alt tarafi kurs,kocami evde istiyorum” diye o zaman ne yapacaksiniz? Bu tur seylerde ebeveynleri mutlu etmek degildir hedef. Cocugun mutlulugu ve istekleridir. Siz de ancak duzgun planlama ve empati ile mutlu olmaya calisabilirsinizbeni suan geren sizsiniz alenen cocugu sevmedigimi soylemissiniz. tepki gosterincede ya alingan aliyorum ya gergin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?