Esimle bir gun istemek bencillikmi?

yukarıdaki yorumumda da yazdım sizin bence sıkıntınız mesafeler

oğlumun cumartesi 12.1230 13.30.-15.00 arası iki ayrı kursu var pazar da 13.30.15.00 arası

arkadaşımın kızının haftada 4 gün var kursu

hafta içi 17.30 -19.30 arası iki gün iki gün de hafta sonu

bu örnekteki çocuklar da 8 yaşında

evet belki iki kurstan daha fazlasına giden de var yüzme vs gibi haftada daha çok gün içeren yerlere giden de

ama bu aşamada çözüm yok kurs var

kurs varken hayatınızı güzelleştirmeye çalışmalıyız

mesela cidden 10 daki kursa 8 de evden çıkmak kartal Büyükçekmece gibi bir mesafe mi ya da eşiniz çok mu pimpirikli geç kalmayalım diye 45 dakika önce mi gidiyor

zira cumartesi özellikle pazar sabah saatinde trafik de olmaz ki

bizim hayatlar mı lüks bilemedim 12.00 deki kursa 11.40 ta çıkıp yetişiyoruz

tuzlada oturuyoruz atasehire gidiyirlar. yarim saat once orda olup hazirlaniyorlar faalan. ben bilmiyorum anca yetisiyirlar heralde artik okadarini sorgulamiyorum.

Sabah 8 de birlikte cıkın cocugu kurstayken siz dısarda güzel bi kahvaltı yapın
Öglen eve dönün veya birlikte gezmeye devam edin
Ögleden sonra cocugu kursa bırakıp eşinle birlikte sinemaya girin
Sonrada cocugu alıp eve dönersiniz alın size birlikte gecireceginiz birgün

E konuşun kocanizla aynı bize anlattığınız gibi niye cekiniyorsunuz ki?
cekinmiyorum ki o zateb durumun farkinda surekli senlede bi oturuo kahvalti edemiyoruz yads ne bilim bunun gibi ssyler soyluyor. bende bisey demiyorum napim. huzursuz etmek isttemiyorum onu.
ama bende evde gormek istiyorum.biraz tabi boyle gidiyor.

Benim kiziminda hafta sonu kurslari var.esimle goturuyoruz kurstayken kahve iciyoruz bizde.ardindan voleybolu var o zamanda beraber izliyoruz.cikincada 3umuz geziyoruz kizimi bazen sinemaya birakiyoruz bazen hep beraber yemek yiyoruz
Sizde gidin esinizle evde beklemeyin

Ben sizi haklı buldum. Atla deve değil, bir gün eşinizle evde vakit geçirmek istiyorsunuz, ailecek kahvaltı yapmak istiyorsunuz. Arada bir bence bu yapılabilir. Herkes neden bu kadar saçma bulmuş, anlayamadım. Konu sahibinin eşi arada bir ayarlama yapabilir diye düşünüyorum. Kendi evladım da olsa 1 gün anneannesine bırakıp, eşimle gezmek isterim. Bu ne ayıplanacak, ne de eleştirilecek bir şey.

bence yaz tatiline kadar sabredin. yazın ne okul oluyor ne kurs. o zaman gezersiniz. zaten çocuklar bir hafta sonu babalarını görüyorlar. ondada bırak git olmaz bence.

Merhaba.Kendi çocucuğunuz haftasonu babada olduğu için boş vaktiniz kalıyor.Haftasonu sizinle olsaydı emin olun bunu düşünecek vakit olmazdı.Çocukların yaşlarını bilmiyorum ama ilk okula başladıktan sonrası full kurs.Benim iki evladım var bazen kurs saatleri çakışıyor.Tüm haftasonu bölünerek sokaktayız resmen.Çok eğlenceli olmasada eşinizle gidin derim.En azından o da bir paylaşım.Adama da sorun çıkarılmazki yaptığı keyfi bir şey değil.

Dansa bakadar basitmi bakıyorsunuz? Dansın psikolojik ve fiziksel faydalarından hiç bahsetmeyeyim ozaman..
Durumlar sizi fazla germiş belli ki.. herkes size düşman sanıyorsunuz.

benimki babasinda
rvde buyuk olan diger yavrucak var.
cikmak istemiyor bizinle evde takilmak istiyor haliyle evde onla kaliyorum babasi evde tek kalsin istemiyor 13 yasinda

Dansa bakadar basitmi bakıyorsunuz? Dansın psikolojik ve fiziksel faydalarından hiç bahsetmeyeyim ozaman..
beni suan geren sizsiniz alenen cocugu sevmedigimi soylemissiniz. tepki gosterincede ya alingan aliyorum ya gergin.

evet dansa haftanin 4 gunu 8 saat gitmeyi fazla ve gereksiz buluyorum. bu benim sahsi fikrim. benim kizimda baleye gidiyor hafta 2 gun 1 er saat.

kizimin babasi sehirdisindaydi bu sene istanbula yerlesti 3 senedir benim kizimda baleye gidiyir. haftasonlari dgil hafta icine aldim haftada 2 gun esikin isten cikip eve gelecegi zamana gore hesapladim eve gidio yemek hazirlayayim gecikmiyim diye. o sekildede kaldi hafta sonu hic kursa gitmedi kizim. emin olun benimki de olsa ayni seyi dusunurdum. dusundum de ve ona gore davrandim.

beni suan geren sizsiniz alenen cocugu sevmedigimi soylemissiniz. tepki gosterincede ya alingan aliyorum ya gergin.
Bakin siz kendi cocugunuzu da hafta ici kursa yazdirmissiniz,eski esiniz evli mi bilmiyorum ama eninde sonunda evlenir. Yeni gelen es de derse ki “Amerikayi mi kesfedecek alt tarafi kurs,kocami evde istiyorum” diye o zaman ne yapacaksiniz? Bu tur seylerde ebeveynleri mutlu etmek degildir hedef. Cocugun mutlulugu ve istekleridir. Siz de ancak duzgun planlama ve empati ile mutlu olmaya calisabilirsiniz

Baskasinin cocuguna gitmeyiversin kursa kariyerini etkilemez demek kolaydir. O yuzden size dedik cocuklarin hepsi size ait olsaydi boyle dusunmezdiniz diye.

konu hakkinda hakli ya da haksiz olabilirsiniz. her aile kendi icinde degerlendirilir. fakat genel olarak sizin soylenilenlere ve verdiginiz cevaplara bakarak agresif bir tutum icinde oldugunuzu soyleyebilirim. kimse sizi uvey annelikle suclamamis. o cocuklari kendi cocugun kadar sevdigini ispatla da dememis. buraya birsey yaziyorsaniz gelecek elestiriler her zaman olacaktir buna hazirlikli olmak gerekir. benim yorumlarinizdan anladigim genel olarak mutsuz ve sinirli bir yapiniz var. ben olsam once bunu halletmeye calisirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…