- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi angelina 34
-
Esmerim ve genel olarak esmer çocuklara kara kız, kara oğlan diyor insanlar, çocukken herkes karabiber diye severdi beni, dalga geçmek için mi diyorlardı bilmem ama ben hiç dalga geçiyorlar diye düşünmedim, aksine sevdikleri diğer çocuklardan ayırıcı bir özelliğimmiş gibi algılayıp bundan mutlu oldum, benim kafam değişik çalışıyor sanırım, boyumda kısadır bızdık diyorlardı çocukken, ben bızdık bir karabiberdim
Eşim beyaz tenli, küçükken bayağı sarı kafalı bir çocukmuş, sonradan saç rengi kumrala dönmüş, doğum yaptım kızım beyaz tenli doğdu, kendi annem bile kara kızın ak kuzusu oldu dedi
Esmerliği hakaret olarak görmüyorum, aksine esmer oluşumu seviyorum, kaşıma gözüme bayılıyorum, bence siz de esmer oluşunuzdan utanmayın, esmerlik bir eksiklik değildir.
Kızlar konuya söyle giriş yapayım.ben biraz esmerce bir bayanım.cocuklugum boyunca kara kiz diye dalga gecildim.neyse şimdi tabiki o esmerligim kalmadı.esimin ailesi de biraz beyaz ten takintililar.yeni doğum yaptım.allahima şükürler olsun sağlıklı çok tatlı bi kızım oldu.kizim da benim gibi esmer doğdu.bir kaç kez esimin tarafı kara kiz falan diye bebeğimi sevdiler.esimde bugün otururken şöyle dedi kızın iyice kararmış bugün dedi.benim tepem attı.basladik kavgaya.her zamanki gibi beni suçlu buldu.diyoki ne var o lafta.simdi konuşmuyoruz.sizce kim haklı.bir sürüde hakaret etti.psikolojim bozukmus nankormusum cinsmisim neler neler.aglamaktan helak oldum.onun umrunda bile değil.
angelina 34'le çocukluğunda gerçekten dalga mı geçtiler yoksa ten rengini vurgulayan lakaplar takıldığından dalga geçiyorlar hissi mi uyandırdı bilemiyorum tabii ama şahsen ben de karabiber diye sevildiğimde olumsuz algılamazdım.benim yegenimi de biz karabiber diyerek seviyoruz.
olumsuz herhangi bir duygu ile degil aksine cok tatli ve sevimli buluyoruz.
Eskilerde oyle bir algı var beyaz tenli güzel olur dıye. Bende esmeeım ,eltım beyaz tenli kv tutturmuş o çok güzel dıye bana ovuyo bana neyse kocası sevınsın madem . bende dedim beyaz tenli olunca mı gızel olunuyo anlamıyr anlatamazsın . ama tavrına koy bence ılerde surekli çocuga takılırlar oyle en sevmedığim sey hala yasıyrm düşünün artıkKızlar konuya söyle giriş yapayım.ben biraz esmerce bir bayanım.cocuklugum boyunca kara kiz diye dalga gecildim.neyse şimdi tabiki o esmerligim kalmadı.esimin ailesi de biraz beyaz ten takintililar.yeni doğum yaptım.allahima şükürler olsun sağlıklı çok tatlı bi kızım oldu.kizim da benim gibi esmer doğdu.bir kaç kez esimin tarafı kara kiz falan diye bebeğimi sevdiler.esimde bugün otururken şöyle dedi kızın iyice kararmış bugün dedi.benim tepem attı.basladik kavgaya.her zamanki gibi beni suçlu buldu.diyoki ne var o lafta.simdi konuşmuyoruz.sizce kim haklı.bir sürüde hakaret etti.psikolojim bozukmus nankormusum cinsmisim neler neler.aglamaktan helak oldum.onun umrunda bile değil.
Sonunda mantıklı yorum buldumLohusasiniz sanirim. Yeni dogum yaptiniz galiba. Hormonlarin etkisi ile alinganlik etmis olabilir misiniz? Esiniz esmerlerden hoslanmasaydi sizinle evlenmezdi.
Kara kız diye sevilir onda kötü niyet yok ama eşin densiz laf etmişKızlar konuya söyle giriş yapayım.ben biraz esmerce bir bayanım.cocuklugum boyunca kara kiz diye dalga gecildim.neyse şimdi tabiki o esmerligim kalmadı.esimin ailesi de biraz beyaz ten takintililar.yeni doğum yaptım.allahima şükürler olsun sağlıklı çok tatlı bi kızım oldu.kizim da benim gibi esmer doğdu.bir kaç kez esimin tarafı kara kiz falan diye bebeğimi sevdiler.esimde bugün otururken şöyle dedi kızın iyice kararmış bugün dedi.benim tepem attı.basladik kavgaya.her zamanki gibi beni suçlu buldu.diyoki ne var o lafta.simdi konuşmuyoruz.sizce kim haklı.bir sürüde hakaret etti.psikolojim bozukmus nankormusum cinsmisim neler neler.aglamaktan helak oldum.onun umrunda bile değil.
Kızlar konuya söyle giriş yapayım.ben biraz esmerce bir bayanım.cocuklugum boyunca kara kiz diye dalga gecildim.neyse şimdi tabiki o esmerligim kalmadı.esimin ailesi de biraz beyaz ten takintililar.yeni doğum yaptım.allahima şükürler olsun sağlıklı çok tatlı bi kızım oldu.kizim da benim gibi esmer doğdu.bir kaç kez esimin tarafı kara kiz falan diye bebeğimi sevdiler.esimde bugün otururken şöyle dedi kızın iyice kararmış bugün dedi.benim tepem attı.basladik kavgaya.her zamanki gibi beni suçlu buldu.diyoki ne var o lafta.simdi konuşmuyoruz.sizce kim haklı.bir sürüde hakaret etti.psikolojim bozukmus nankormusum cinsmisim neler neler.aglamaktan helak oldum.onun umrunda bile değil.
Aglama bence lohusasın.Sütün kesılır .Ne takıosun ya o kendıne bakaın once .Kızlar konuya söyle giriş yapayım.ben biraz esmerce bir bayanım.cocuklugum boyunca kara kiz diye dalga gecildim.neyse şimdi tabiki o esmerligim kalmadı.esimin ailesi de biraz beyaz ten takintililar.yeni doğum yaptım.allahima şükürler olsun sağlıklı çok tatlı bi kızım oldu.kizim da benim gibi esmer doğdu.bir kaç kez esimin tarafı kara kiz falan diye bebeğimi sevdiler.esimde bugün otururken şöyle dedi kızın iyice kararmış bugün dedi.benim tepem attı.basladik kavgaya.her zamanki gibi beni suçlu buldu.diyoki ne var o lafta.simdi konuşmuyoruz.sizce kim haklı.bir sürüde hakaret etti.psikolojim bozukmus nankormusum cinsmisim neler neler.aglamaktan helak oldum.onun umrunda bile değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?