- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
- Konu Sahibi angelina 34
-
4 aylıkken açıldı. Karaciğer geliştikçe yavaş yavaş cilt rengi açılıyormuş. Şimdi beyaz tenli değil, buğday tenli ama bebekken turuncuya çalan esmerdi. Resim atayımPeki ten rengi nasıl oldu esmer mi kaldı.benim canım yavrum da turuncuya çalan esmer..Ama öyle tatlı ki melek kızım benim
Esmer olmak çok güzel bence. Ben beyaz tenkitin. Üşüyünce, ağlayınca, hapşırınca burnum gözlerim yanaklarım kıpkırmızı oluyor. Her leke kalıyor. Güneşe çıkamıyorum. Kızım buğday tenli olduğu için çok seviniyorumPeki ten rengi nasıl oldu esmer mi kaldı.benim canım yavrum da turuncuya çalan esmer..Ama öyle tatlı ki melek kızım benim
E edilsin siz niye üstünüze alınıyorsunuz?Haklisiniz ama sanki esmer olmak çirkin olmak gibi lanse ediliyor eşimin tarafında.keske evlenmeden önce fark etseydim bu huylarını.
Vallaha bunun ten ile alakası yok gen ile alakalı biz 4 kardeşiz en büyüğü benim kumralim benim bı küçük kız kardeş esmer biz ona Barak Obamanin bacısı gibisin derdik çikolata tenliydi annemde öyle onun bı küçüğü erkek kardeşim buğday tenli onun bı kucugude kız kardeş sarışın hepimiz aynı anne babadaniz anne tarafim esmer hep babam tarafı sarışın buğday tenli hangi gen daha baskinsa onunla alakalı canım hiç üzülme eşin belkide şaka yapmak falan istemiştir yada annesinin doldurusuna gelmiştir hiç kendini üzmeye değmezKızlar konuya söyle giriş yapayım.ben biraz esmerce bir bayanım.cocuklugum boyunca kara kiz diye dalga gecildim.neyse şimdi tabiki o esmerligim kalmadı.esimin ailesi de biraz beyaz ten takintililar.yeni doğum yaptım.allahima şükürler olsun sağlıklı çok tatlı bi kızım oldu.kizim da benim gibi esmer doğdu.bir kaç kez esimin tarafı kara kiz falan diye bebeğimi sevdiler.esimde bugün otururken şöyle dedi kızın iyice kararmış bugün dedi.benim tepem attı.basladik kavgaya.her zamanki gibi beni suçlu buldu.diyoki ne var o lafta.simdi konuşmuyoruz.sizce kim haklı.bir sürüde hakaret etti.psikolojim bozukmus nankormusum cinsmisim neler neler.aglamaktan helak oldum.onun umrunda bile değil.
Ne iyi insanlar var burda.benim için resim bile atmışsınız sagolun.masallah kızınıza.benim kızımın rengide aynı ilk resimdeki gibiEsmer olmak çok güzel bence. Ben beyaz tenkitin. Üşüyünce, ağlayınca, hapşırınca burnum gözlerim yanaklarım kıpkırmızı oluyor. Her leke kalıyor. Güneşe çıkamıyorum. Kızım buğday tenli olduğu için çok seviniyorum
Bebeklikte değişimi şöyle
O turuncuya çalma anne sütüyle ilgiliydi kızımda. Değişmese bile esmer ten çok güzel bence. Sağlıklı görünüyor. Benim bir kolumda 30’dan fazla ben var. Güneşe çıkamıyorum haşlanıyorum, benlerim artıyor. Kızım esmer olduğu için çok mutluyumNe iyi insanlar var burda.benim için resim bile atmışsınız sagolun.masallah kızınıza.benim kızımın rengide aynı ilk resimdeki gibi
Maşallah bebeğinizi Allah bağışlasın :) benim kızım da 40 günlük yüz ve vücut rengi aynı sizin ilk resminizdeki gibi ama elleri ayakları bembeyaz. Şaşırıyordum bende neden böyle farklı elleriyle diye ama bundan kaynaklı olabilir mi bizim de acaba?Esmer olmak çok güzel bence. Ben beyaz tenkitin. Üşüyünce, ağlayınca, hapşırınca burnum gözlerim yanaklarım kıpkırmızı oluyor. Her leke kalıyor. Güneşe çıkamıyorum. Kızım buğday tenli olduğu için çok seviniyorum
Bebeklikte değişimi şöyle
alınganlık mı yaptınız? Kara olmak kötü bir şeymiş gibi bilinçaltınıza işlemiş sanki. Kara kızım iyice karardı çok normal şeyler. Günden güne de esmerleşebilir her gün değişir. Beyaz ten takıntısı sizde varmış gibi duruyor. Ben de kızım esmer olursa kara kızım diye severim.
KatılıyorumSenelerce karabiberim diye sevildim babam tarafından. Çok hoşuma giderdi. Ama zayıf kara oluşum akrabalar tarafından çok laf edilirdi. Kara kuru bir şey derlerdi. Şimdi çocuklarım sarışın. Eşim kumral ama küçükken o da sarıymış. Bazen dalga geçiyor benimls. Nasıl böyle sarı çıktı bu çocuklar senden diye. Gülüp geçiyoruz. Siz de çok takmayın. Muhtemelen eş tarafı güzel anlamda söylüyordur kara kızı. Eşinize de çikolata gibiyim daha ne istiyorsun deyin gitsin
Benim kızımda kara kiz doğdu ama açılıyor rengi kendinizden pay bicin lohusaliktan gecer bunlarKızlar konuya söyle giriş yapayım.ben biraz esmerce bir bayanım.cocuklugum boyunca kara kiz diye dalga gecildim.neyse şimdi tabiki o esmerligim kalmadı.esimin ailesi de biraz beyaz ten takintililar.yeni doğum yaptım.allahima şükürler olsun sağlıklı çok tatlı bi kızım oldu.kizim da benim gibi esmer doğdu.bir kaç kez esimin tarafı kara kiz falan diye bebeğimi sevdiler.esimde bugün otururken şöyle dedi kızın iyice kararmış bugün dedi.benim tepem attı.basladik kavgaya.her zamanki gibi beni suçlu buldu.diyoki ne var o lafta.simdi konuşmuyoruz.sizce kim haklı.bir sürüde hakaret etti.psikolojim bozukmus nankormusum cinsmisim neler neler.aglamaktan helak oldum.onun umrunda bile değil.
Siz kendi kendinize büyütmüş gibisiniz.
böyle bir kompleksiniz olduğunu bilirlerse daha çok üstünüze gelirler zaten.
ten renginin kompleksi ayrıca komik :)
Ben de çocukların babalarına çeken huylarını yada fiziksel özelliklerini belirtmek için oğlun, kızın derim.
Mesela çocuklardan biri solak, dedesine çekmiş, fiziksel olarak da benziyor, burçları da aynı. O zaten dedesinin torunu diyoruz
böyle diyince daha az benim çocuğun olmuyor.
ten rengi mevzusuna bir şey yazmayacağım. Bunun mevzu olması bile utanç verici.
İleride daha açık tenli olur tesellisinden de hoşlanmıyorum
Yeni doğan bebeğin sizin esmer olup olmamanızla çok alakası yok ben simsiyah doğmuşum hatta doğunca annemler şüphelenmişler bu nasıl bizim çocugumuz olur diye anne tarafımda baba tarafımda sarışın ama öyle bildiğin açık sarı yani zaman geçtikçe sarardım en net üç yaşında sapsarıydım belki daha önce sararmışımdır ama foto öyle varKızlar konuya söyle giriş yapayım.ben biraz esmerce bir bayanım.cocuklugum boyunca kara kiz diye dalga gecildim.neyse şimdi tabiki o esmerligim kalmadı.esimin ailesi de biraz beyaz ten takintililar.yeni doğum yaptım.allahima şükürler olsun sağlıklı çok tatlı bi kızım oldu.kizim da benim gibi esmer doğdu.bir kaç kez esimin tarafı kara kiz falan diye bebeğimi sevdiler.esimde bugün otururken şöyle dedi kızın iyice kararmış bugün dedi.benim tepem attı.basladik kavgaya.her zamanki gibi beni suçlu buldu.diyoki ne var o lafta.simdi konuşmuyoruz.sizce kim haklı.bir sürüde hakaret etti.psikolojim bozukmus nankormusum cinsmisim neler neler.aglamaktan helak oldum.onun umrunda bile değil.
Benim gibi düşünmek için benim yaşadığım çocukluk tramvalarini daha sonra eşimin ailesinin iğneleyici laflarını duymanız lazımdı.ama sizi anlıyorum insanın yaşamadığı bir durumda empati yapması zordur.beyaz ten takintim yok herkes bana karasın diyebilir.ama kızıma söylenirse ve içinde aşağılama hissedersem tepki veririm.belki dün eşim severek söyledi ama müdahale etmesem herkes diyecekti bu yüzden tartistimHay ağzınla bin yaşa kesinlikle katılıyorum! +10000
Olabilir sonuçta kendimi haklı bulmak rahatlamak istiyorum.zaten sizce kim haklı diye sormuşum yazımda.konu sahibi şu an o teselliyi bekliyor. O teselliyi yapanlara cevap veriyor sadece. İşin garibi bayağı insan da açıklama yapıyor açılır merak etme gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?