Eşimle birbirimize girdik

Akşam akşam başıma bunun geleceğini hiç tahmin etmezdim. Sabah eşimin bir kadınla faceden ekleştiğini gördüm ama kadının soyadı tanıdık bunların uzak akrabası. Eşimden daha önce adını bile duymadım. Arama kayıtlarına baktığımda kadınla 46 dakika konuştuğunu gördüm sordum miraslık bi mesele var tartışma çıkmış babamı aramış babamda kadına cevap vermemiş oda bana ulaştı olayları anlattı dedi. Kadın eşimden büyük eşim 27 yaşında kadın 47 ama tuhaf oldum. Bende ailesinden bir kaç kişiye sordum en son kayınpedere sordum oda aynı olayı anlattı miraslık bi tartışma var aradı aradı açmadım ondan aramıştır kocanı ama kocan onu tanımaz etmez dedi. Tmm dedim. Eşim soruşturduğumu öğrendi çok kötü kavga ettik güvenmiyosun kuzenlerime kadar sormuşsun falan diye baya bi bağırdı kendimi çok kötü hissediyorum ne yapmalıyım 😔
Eşin haklı, kadının yasina kadar öğrenmişsin yok artık, gidip babasına sormuşsun.Esim bana böyle bir şey yapsa dünyasını karartirim, Allah askina ya bu ne güvensizlik ne ayıp şeyler

Evet güvenmiyorsunuz. Hesabını karıştırmış, kuzenlerine varana kadar sormuşsunuz. Eşiniz doğruyu söylemiş. Ne yapmalısınız hatanızı kabul edip özür dilemeli eşinize de güvenmelisiniz.

Yok hiç bişey olmadı bunca zaman çok sadakatli sevecen bir adam bende normalde hiç böyle şeyler yapmam. Hormonlardan galiba garip garip hissettim çok pişman oldum 😔😔😔
Hamile misiniz? Eğer öyle ise eşinize bana yazdığınız gibi açıklayım hormonlardan böyle yaptım özür dilerim deyin

Ben biraz hak verdim size ya. Miraslık bi mesel3 varmış onu anladık tamam da telefonda 46 dk konuşmuşlar zaten tanımadığı,uzaktan akrabasını neden faceden ekliyor ki?

Sadece adını soyadını biliyor ama numarası yoksa belki oradan ekleyip almıştır bu konuları konuşmak için. Sonuçta baya uzaktan akrabaymış kadın.

Haklısınız. Hiç yapmam normalde hormondan mı nedir bi kurt düştü içime çok pişmanım 😔
Vallahi bravo kuzenlere varana kadar herkese rezil olup ağızlarına laf vermişsiniz. Üzerinize yapıştırdığınız kıskanç kadın etiketini ömür boyu çıkaramazsınız artık

Akşam akşam başıma bunun geleceğini hiç tahmin etmezdim. Sabah eşimin bir kadınla faceden ekleştiğini gördüm ama kadının soyadı tanıdık bunların uzak akrabası. Eşimden daha önce adını bile duymadım. Arama kayıtlarına baktığımda kadınla 46 dakika konuştuğunu gördüm sordum miraslık bi mesele var tartışma çıkmış babamı aramış babamda kadına cevap vermemiş oda bana ulaştı olayları anlattı dedi. Kadın eşimden büyük eşim 27 yaşında kadın 47 ama tuhaf oldum. Bende ailesinden bir kaç kişiye sordum en son kayınpedere sordum oda aynı olayı anlattı miraslık bi tartışma var aradı aradı açmadım ondan aramıştır kocanı ama kocan onu tanımaz etmez dedi. Tmm dedim. Eşim soruşturduğumu öğrendi çok kötü kavga ettik güvenmiyosun kuzenlerime kadar sormuşsun falan diye baya bi bağırdı kendimi çok kötü hissediyorum ne yapmalıyım 😔
Ağzını dikin kimseyle konuşamasın bu nedir ya

İşte benimde garibime gitti ne bileyim
Takma ya arada olur öyle. Ben de sevgilime güveniyorum hatta kendimden çok ama bazen bir olay oluyor kıskanasım tutuyor instagramdan takip ettiği kişilere bakıyorum falan,çocuğun bi yanlışını gördüğümden falanda değil. Anlık bi gaflet,kıskançlık işte. İnsan bazen saçmalıyor. Güzelce özür dileyip,kendini anlatırsan affeder bence.

Kıskançlığa boyut atlatmışsınız tebrik ederim kuzenlere kadar yaymak nedir.
Hadi kayınpedere sordunuz ona eyvallahta millete laf vermişsiniz.

Not: Millet olarak elalem ne der diye yaşadığımızdan olsa gerek ortalık yangın yerine dönmüştür 🤣🤣

Eşinize güvenmemekte ayrı bir boyut zaten. Güvenmediğiniz insanlarla evli kalmayın. Bu yapar dediğiniz kesin yapar.

Takma ya arada olur öyle. Ben de sevgilime güveniyorum hatta kendimden çok ama bazen bir olay oluyor kıskanasım tutuyor instagramdan takip ettiği kişilere bakıyorum falan,çocuğun bi yanlışını gördüğümden falanda değil. Anlık bi gaflet,kıskançlık işte. İnsan bazen saçmalıyor. Güzelce özür dileyip,kendini anlatırsan affeder bence.
İnşallah 😔

Sadece adını soyadını biliyor ama numarası yoksa belki oradan ekleyip almıştır bu konuları konuşmak için. Sonuçta baya uzaktan akrabaymış kadın.
Tamam ilk başta kadın ekledi,dediğiniz gibi ordan ekleyip adama ulaştı diyelim. Babasının dediğine göre adam kadını tanımıyor. E adam neden tanımadığı insanın isteğini kabul ediyor peki?

Evet hamileyim 7 aylık çok gururunu kırdım çok kötü hissediyorum kendimi 😔
Dediğim gibi hormonlarınıza verin gitsin.. Herkes de bunu böyle anlayabilir.. Olur böyle şeyler beşer şaşar.. Çok fazlada yüklenmeyin kendinize bebeğiniz birinci planda çünkü.. Eşinizin triplerini anlayışla karşılayın ömür boyu küs kalacak halı yok elbet yumuşar..

Tamam ilk başta kadın ekledi,dediğiniz gibi ordan ekleyip adama ulaştı diyelim. Babasının dediğine göre adam kadını tanımıyor. E adam neden tanımadığı insanın isteğini kabul ediyor peki?
Amacınız ne sizin? Kadın dümdüz hatalı. Hala adama karşı kışkırtıyorsunuz

Tamam ilk başta kadın ekledi,dediğiniz gibi ordan ekleyip adama ulaştı diyelim. Babasının dediğine göre adam kadını tanımıyor. E adam neden tanımadığı insanın isteğini kabul ediyor

Soyadından dolayı tanıdıysa kabul etmiştir

Bi bana sormamissiniz. Isin icine sulaleyi katmaniz, esinize inanmak icin baskalarina tasdikletmeniz ultra kirsal.
Adamin yerinde olsam, hem kendine hem karsisindaki insana gram guveni olmayan birini o dakika bosardim.

Bari sadece 1 kisiye sorsaydiniz. Esinizin pesine hafiye gibi dusup bunu akrabalarin gozune sokmak hic hos degil. Ozur dileyip gonlunu almaya çalışın. Insan yeri geliyor is icin 1 saat telefonda tanimadigi insanla muhattap oluyor

Back
X