Eşimle birbirimize girdik

Büyütmüşsünüz. Ya bu kıskançlık olaylarını ben sadece cilveleşirken falan yapıyorum diğer türlüsünü halen daha kafam basmıyor. Akrabaymış işte tamam.

Güzel bir özür dileyin öpün koklayın barışın.

Soyadından dolayı tanıdıysa kabul etmiştir

Aynen soyadından dolayıdır yazacaktım ben de. Siz de güzelce kendinizi açıklayın, sizi anlayacaktır eşiniz diye düşünüyorum. Bir dahakine de sinir gelirse bir 10 dakika düşünün, kendinize hamile olduğunuzu hatırlatın. Hamileyken insan her şeyi büyütüyor kafasında çünkü. Sağlıklı doğumlar dilerim 🤗

Sizinki fikir vermek olmuyor. Kadının aklına olmayacak şeyler sokuyorsunuz.
Hanımefendi öküzün altında buzağı aramayın. Mesajımı alıntılayan üyeyle ihtimaller üzerinden konuşup,acaba böyle midir,şöyle midir diye fikir yürürüyoduk sadece. Bakın bakalım son yazdığım mesaja kışkırtmış mıyım? Bilip bilmeden tezcanlılık yapıp peşin hüküm vermeseniz keşke.

Sizinki fikir vermek olmuyor. Kadının aklına olmayacak şeyler sokuyorsunuz.
Ayrıca ben fikir veriyorum demedim zaten. Kendi fikrimi paylaştım sadece. Başka bir üyeyle aramda geçen konuşmada. Düşünce özgürlüğü diye bir şey var bildiniz mi?

Bunu aynı karşısına geçip kendinize söyleyin lütfen. Zira duymaya ihtiyacı olan ben değilim.
Emin misiniz? Durduk yere bana saran sizsiniz çünkü. Fikir belirtirken kimseye soracak değilim. Hakaret ya da saygısızlık olmadıktan sonra istediğimi yazabilirim bu da ne sizi ne başkasını ilgilendirir. İyi akşamlar.

Aynen soyadından dolayıdır yazacaktım ben de. Siz de güzelce kendinizi açıklayın, sizi anlayacaktır eşiniz diye düşünüyorum. Bir dahakine de sinir gelirse bir 10 dakika düşünün, kendinize hamile olduğunuzu hatırlatın. Hamileyken insan her şeyi büyütüyor kafasında çünkü. Sağlıklı doğumlar dilerim 🤗
Çok sağolun 😔🙏🏻

Hic baskalarina sormamissinizdir ama sizde bi guven problemi var belli cunku herseyini takip ediyorsunuz 20 yas buyuk bir kadin icin ne diye ortaligi velveleye verdiniz adam hakli yani direk soguma sebebi

Siz eşinizden supheleniyorsunuz da yanlış kişiye yönelttiğiniz bence okları. Başka biri olabilir mi ortada?

Yanlış yapmışsınız kuzenlere kadar olayı taşımak hiç hoş değil gerçekten size yapılsa da hoşunuza gitmez artık bir yolunu bulup halletsin gönlünü alın çok ayıp etmişsiniz

Ayıp ya adamın kuzenlerine sorana kadar size acıklamasını zaten yapmış esiniz.
Allah esinize sabirlar versin.

Back
X