- 6 Aralık 2018
- 6.691
- 15.594
- 248
- Konu Sahibi Gzdangy130
He bak öylede olabilir.Soyadından dolayı tanıdıysa kabul etmiştir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He bak öylede olabilir.Soyadından dolayı tanıdıysa kabul etmiştir
Sizinki fikir vermek olmuyor. Kadının aklına olmayacak şeyler sokuyorsunuz.Of ne kışkırtması ya? Ve ne amacım olabilir? Boşansın diye uğraşacak halim yok heralde? Kendi düşüncemi söylüyorum sadece. İnsanlar sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil.
Soyadından dolayı tanıdıysa kabul etmiştir
Hanımefendi öküzün altında buzağı aramayın. Mesajımı alıntılayan üyeyle ihtimaller üzerinden konuşup,acaba böyle midir,şöyle midir diye fikir yürürüyoduk sadece. Bakın bakalım son yazdığım mesaja kışkırtmış mıyım? Bilip bilmeden tezcanlılık yapıp peşin hüküm vermeseniz keşke.Sizinki fikir vermek olmuyor. Kadının aklına olmayacak şeyler sokuyorsunuz.
Bunu aynı karşısına geçip kendinize söyleyin lütfen. Zira duymaya ihtiyacı olan ben değilim.Hanımefendi öküzün altında buzağı aramayın.
Ayrıca ben fikir veriyorum demedim zaten. Kendi fikrimi paylaştım sadece. Başka bir üyeyle aramda geçen konuşmada. Düşünce özgürlüğü diye bir şey var bildiniz mi?Sizinki fikir vermek olmuyor. Kadının aklına olmayacak şeyler sokuyorsunuz.
Emin misiniz? Durduk yere bana saran sizsiniz çünkü. Fikir belirtirken kimseye soracak değilim. Hakaret ya da saygısızlık olmadıktan sonra istediğimi yazabilirim bu da ne sizi ne başkasını ilgilendirir. İyi akşamlar.Bunu aynı karşısına geçip kendinize söyleyin lütfen. Zira duymaya ihtiyacı olan ben değilim.
Çok sağolunAynen soyadından dolayıdır yazacaktım ben de. Siz de güzelce kendinizi açıklayın, sizi anlayacaktır eşiniz diye düşünüyorum. Bir dahakine de sinir gelirse bir 10 dakika düşünün, kendinize hamile olduğunuzu hatırlatın. Hamileyken insan her şeyi büyütüyor kafasında çünkü. Sağlıklı doğumlar dilerim![]()
Ne hormonu bu? Her seyi de hormonlarin ustune yikmadak mi acaba?Yok hiç bişey olmadı bunca zaman çok sadakatli sevecen bir adam bende normalde hiç böyle şeyler yapmam. Hormonlardan galiba garip garip hissettim çok pişman oldum![]()
Gayet eminim. İyi akşamlar.Emin misiniz? Durduk yere bana saran sizsiniz çünkü. Fikir belirtirken kimseye soracak değilim. Hakaret ya da saygısızlık olmadıktan sonra istediğimi yazabilirim bu da ne sizi ne başkasını ilgilendirir. İyi akşamlar.