Delircem artikDiyceğini demişin bacım. Allah kolaylık verdin
Ama bu koca kişisi çalışmaz mı. Bebeğinle otur evinde bakmakla yükümlü olan o. Ailesine gelince bol keseden dağıtmış maşallah
Canim bulamıyorum is dogum parami bile gorumcemin tatil borcuna gitti 4 binin üstünde para aldım sen olsan calisirmiydinMaddi durumunuz yeterli değilse mecburen çalışacaksınız bebek var ortada çünkü.Öyle geçmişte para kaptırdın onlara laf etmedin ben de çalışmıyorum demek bana doğru bi yaklaşım gibi gelmiyor.Çalışmayıp napacaksınız mesela.Haklısınız belki ama adı üstünde geçmiş yani üslubunuz yanlış bana kalırsa
Dogum parami bile elimden aldılar 1 tişört alamadan kendimeSiz çalışın onlar da yesin oh ne ala memleket
Tabiki çalışırdım ama paramı vermezdim.Senin paranı kocan hangi hakla alıp ailesine veriyor da sen buna müsade ediyorsun?Çalışmamak bunun alternatifi mi hem olan senle çocuğuna olacak yineCanim bulamıyorum is dogum parami bile gorumcemin tatil borcuna gitti 4 binin üstünde para aldım sen olsan calisirmiydin
Maaş kartimi hemen alirTabiki çalışırdım ama paramı vermezdim.Senin paranı kocan hangi hakla alıp ailesine veriyor da sen buna müsade ediyorsun?Çalışmamak bunun alternatifi mi hem olan senle çocuğuna olacak yine
gayet başarılı bir yazı. biraz zor olur ama tek maaşla da gecinirsin. varsa yersiniz yoksa makarna yersiniz.Konu şu arkadaşlar iş bulamıyorum.maddi sorunlarımız var.görümcemin kocası bana bir is buldu bulmaz olaydı ceza aldım iskurdan 2 sene yararlanamıyorum.hersey birikti bende hep susan taraf alttan alan taraftım eşime mesaj attım. Zaten mesajdan herşey anlasilir. Attigim mesaj ..... Senin bana değer vermediğini hatta bebeğinizle bile değer vermediğini düşünüyorum.bana soyledigin 10 lafın birini ablana eniştene söyleyemiyorsun. Neden diye bile sormaktan acizsin.evlilikte ailen o kadar laf etti tek kelime demekten acizdin.düğünde o kadar laf söylediler tek kelime edemedin ablanların tatil borcunu öderken niye diyemedin o 12 bininüstüne annemlerin bileziği teyzenlerin taktiği takıda gitti benim bunları söylemiyor olmam salak olduğumu göstermez.annemin bileziğini ablanların bize yıktığı borc için gitti şimdi 1 bilezik daha gitti giden paralar hariç sen anca bana artistlik tasla. Dogumda yediğim lafta bile maymundan anne olur ben den olmaz dediklerinde tek kelime diyemedin kısacası en özel anlarım ı ilerde geçmişe baktığımda ...ettiniz.simdi bana sen is beğenmiyorsun şöyle böyle diyeceğine git önce kapdırdığın paraları al .senin bu tavrın aramıza duvar değil oda örüyor bunuda böylece bil. Artık şunu bil herseyde yanında olan ben yok .senin bize verdiğin değer kadar deger veriyorum.bebegimizin hakkı olan paraları hediye ettin üstüne ablama tek kelime edersen beni kaybedersin dedin sen bizi kaybediyorsun haberin yok.ben de bundan böyle madem is beğenmediğimi söylüyorsun.nasil arkadasinin karısı çalışmıyorsa bende çalışmıyorum bitti sanada yazıklar olsun ben milletin pisliğini temizledim be gibi çalıştım artik bitti nasıl ödeniyorsa kira ödensin madem bende is ...yok çalışmıyorum . Akıl verin durum bu napim ben şimdi
Sifreni verme sende o ne öyle çok ayıp yaparsa öyle biseyMaaş kartimi hemen alir
İşte böyle olunca da çalışmak içinizden gelir mi hiç? Tabiki hayır.Çok ihtiyaç yoksa oturun bebeğinizi büyütün kocanızın parasını da çatır çatır afiyetle yiyinDogum parami bile elimden aldılar 1 tişört alamadan kendime
Valla o zaman çalışmama kararı değil boşanma kararı alacaksın.Maaş kartimi hemen alir
Onun aylik geliri 10 bin benim çalışırken 4 bin iste enayi bulmuş almazmiNiye kocanın görgüsüz ablası para istiyor sizden.maddi sıkıntınızı bilmiyor mu?kocanda koca değil.sal ipini gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?