Esimle birbirimize girdik ?

erkekler işin içine aileleri girdiğinde gık diyemezler.
hele eşlerine karşı, evlat olsa, eldivenle sevilmeyecek ailelerini, tutarda tutarlar.
söylenecek herşeyi söylemişsiniz.
allah kolaylık versin .

dediğiniz çok dogru ama bır benım kardeşim bize laf sayıyor

bu yazdiklarinizin hangisi dogru bilmiyorum, bi önceki konuda baska seyler yazmissiniz ama eger durum böyle ise bosanin.

Hatta yanlis sifre versin. Makine karti yutar esi de sap gibi kalir. Elinde kimlik falan olmadigi icin karti alamaz bir de hirsiz muamelesi gorur.

Schtzi kocan tam bir sapsik nasil senin dogum parani bile kardesinin tatili icin harcar? Boyle bir canli ile evli kalabilmek buyuk zanaat. Eger sen calisacaksan her ay o para icin kavga edersiniz. Tirtiklaya tirtiklaya elinden alir. Calisacaksan kocayi da bosa bari. Kocanin ailesine yedirecegine kendi ailene yedirirsin.
Sifreni verme sende o ne öyle çok ayıp yaparsa öyle bisey

aynen yanlış versin şifresini güzel mantık

amma saydırmışsın
aradaki saygı da bitmiş anladığım kadarıyla.
sürekli acizsiz demişsiniz eşinize . bu mesaja kavga çıkarmadı mı eşiniz

2 evliligim benim arkadaşlar ilk eşimden ayrılırken bile akrabalarım beni yerden yere vurdu şimdi birdaha boşanmak aynı şeyleri yaşamak birde bebek var ortada .

2 evliligim benim arkadaşlar ilk eşimden ayrılırken bile akrabalarım beni yerden yere vurdu şimdi birdaha boşanmak aynı şeyleri yaşamak birde bebek var ortada .
2. evliliğini akrabaların yaşamıyor sen yaşıyorsun
akrabalar sussun diye böyle birine katlanacak mısın

eşin ne iş yapıyor, görümcen falan?
bebeğin 10 aylık mı, 1 yaşında mı?

Bizde bi söz var ayagini yorganina gore uzatın bu gune kadar susumususnuz esinizn bunlari belki esim anlamiyor diye düşünmüş olabilr ama iyi demissiniz yani bende anliyorum dilim var sadece senin icin susutum diye ama simdi sinirlisniz biraz zaman gecsin calismadan da olmuyor cocugunuz icin artik bu soylediklerinzden fazlada esinizn ustune gitmeyin hep tartisirken ilerde birgün gene birbirinizn uzune bakacaginizida unutmayin artik biraz sakin olun artik tartismayi uzatmayin

Canim bulamıyorum is dogum parami bile gorumcemin tatil borcuna gitti 4 binin üstünde para aldım sen olsan calisirmiydin

bu durumda sen kendi ihtiyacın için değil görümcenin ihtiyaçlarını gidermek için çalışmış olacaksın.

şöyle yapabilirsin ancak sen içine sinen bir iş bulunca bankaya çocuğunun gelecek hesabına koyarsın yada kendini borçlandırırsın bir şekilde... başka çıkışı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…