Canim borç olsa ahhh borç olsa hediye gibi düşünhangi akıl fukarası, tatile gitmek için borç alır ki. bi de maddi sıkıntı yaşayan birinden hem de bebeği varken. yazıklar olsun.
insanlarda utanma duygusu edep haya kalmamış. nasıl içlerine sindi o tatil ya. şaka gibi. bence eşinizin kendine gelmesi lazım.
akşam akşam sinirlerim bozuldu
Onun aylik geliri 10 bin benim çalışırken 4 bin iste enayi bulmuş almazmi
Kadının aylık geliri 10000
Sizin 4000
Ama tatil parasını sizden alıyor
Öyle mi[/QUOTE canım lüks yaşıyor çok fazla evde yemek pişmiyor eve kadın gelir 1 giydiğini bir daha giymez aylik yetmiyoki aldigi
Çalışma iki iş yapsın eşşek gibi çalışsın senden umudu keserse çalışır bakar mecbur ben çalışıcam onlar yicekk ohhh ne ala memleketCanim bulamıyorum is dogum parami bile gorumcemin tatil borcuna gitti 4 binin üstünde para aldım sen olsan calisirmiydin
ailem le yakınız annem bakar çalışırsam tek cocugum tek torun bebegim annem çok iyi bakar bebegime ama iste benim kocam benim parayı dağıtmazsa annesinin kirasını da ben ödüyorum bide dul olduğu için maaşı olmadığı ivinBu para neden ödendi ablasına biraz açıklayabilirmisin.
Ayrıca sen çalışırsan bebeğine kim bakacak
Eviniz kiramı ?
Çalışırsan ne iş yapabileceksin.
Eşine bukadar saydırdıktan sonra çalışınca hala maaş kartını verecekmisin ?
Ailen nerede ?
aylik 10 bin lirayla mi gecinemiyorsunuz? Bir de maas kartini mi alir bu kadar para kazanip? Şok ustune şoka giriyorumOnun aylik geliri 10 bin benim çalışırken 4 bin iste enayi bulmuş almazmi
Iyi gunde kotu gunde diye evleniyorsunuz. Madem bakacak gö.. yoktu evlenmeseydi.Konu şu arkadaşlar iş bulamıyorum.maddi sorunlarımız var.görümcemin kocası bana bir is buldu bulmaz olaydı ceza aldım iskurdan 2 sene yararlanamıyorum.hersey birikti bende hep susan taraf alttan alan taraftım eşime mesaj attım. Zaten mesajdan herşey anlasilir. Attigim mesaj ..... Senin bana değer vermediğini hatta bebeğinizle bile değer vermediğini düşünüyorum.bana soyledigin 10 lafın birini ablana eniştene söyleyemiyorsun. Neden diye bile sormaktan acizsin.evlilikte ailen o kadar laf etti tek kelime demekten acizdin.düğünde o kadar laf söylediler tek kelime edemedin ablanların tatil borcunu öderken niye diyemedin o 12 bininüstüne annemlerin bileziği teyzenlerin taktiği takıda gitti benim bunları söylemiyor olmam salak olduğumu göstermez.annemin bileziğini ablanların bize yıktığı borc için gitti şimdi 1 bilezik daha gitti giden paralar hariç sen anca bana artistlik tasla. Dogumda yediğim lafta bile maymundan anne olur ben den olmaz dediklerinde tek kelime diyemedin kısacası en özel anlarım ı ilerde geçmişe baktığımda ...ettiniz.simdi bana sen is beğenmiyorsun şöyle böyle diyeceğine git önce kapdırdığın paraları al .senin bu tavrın aramıza duvar değil oda örüyor bunuda böylece bil. Artık şunu bil herseyde yanında olan ben yok .senin bize verdiğin değer kadar deger veriyorum.bebegimizin hakkı olan paraları hediye ettin üstüne ablama tek kelime edersen beni kaybedersin dedin sen bizi kaybediyorsun haberin yok.ben de bundan böyle madem is beğenmediğimi söylüyorsun.nasil arkadasinin karısı çalışmıyorsa bende çalışmıyorum bitti sanada yazıklar olsun ben milletin pisliğini temizledim be gibi çalıştım artik bitti nasıl ödeniyorsa kira ödensin madem bende is ...yok çalışmıyorum . Akıl verin durum bu napim ben şimdi
Doğum parası senin hakkın nasıl alırlar yada niye verdiniz sizin paranızDogum parami bile elimden aldılar 1 tişört alamadan kendime
Niye onların tatil parasını odediniz onu anlamadım borcumu vardı eşinin ?Dogum parami bile elimden aldılar 1 tişört alamadan kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?