Esimle birbirimize girdik ?

Canim borç olsa ahhh borç olsa hediye gibi düşün

Size yedirmem icinmi is buluyorsunuz bana diyebilirsin ama esin arkanda degilmis ben isterdim parami.

Kadının aylık geliri 10000
Sizin 4000
Ama tatil parasını sizden alıyor
Öyle mi

Onun aylik geliri 10 bin benim çalışırken 4 bin iste enayi bulmuş almazmi
Ne biçim adam o koca ya. Ne demek esin maaş kartını alıp paraları ablasına sıvamak. siz de onun kartını alin, evin para hesabı ben de dönecek sen düzgün iş yapamıyorsun deyin.

• Kadının aylık geliri 10000
    Sizin 4000
    Ama tatil parasını sizden alıyor
    Öyle mi[/QUOTE canım lüks yaşıyor çok fazla evde yemek pişmiyor eve kadın gelir 1 giydiğini bir daha giymez aylik yetmiyoki aldigi

Canim bulamıyorum is dogum parami bile gorumcemin tatil borcuna gitti 4 binin üstünde para aldım sen olsan calisirmiydin
Çalışma iki iş yapsın eşşek gibi çalışsın senden umudu keserse çalışır bakar mecbur ben çalışıcam onlar yicekk ohhh ne ala memleket

ben bu hayattan şunu anladım. elini veriyorsun ya tokalaşmak için, kolunu borçlanıyorsun.

yemedim yedirdim içmedim içirdim sözleri artık midemi bulandırıyor. insan evladına bile bu kadar fedakar olmamalı.

bu saatten sonra siz siz olun dik durun ve eşinize zırnık koklatmayın. o "abla" müsvettesine de laf arasında sitem edin.

velhasıl kelam siz derdinizi yüksek sesle bağırmadıkça çevrenizdekiler anlamayacak kadar yüzsüzleşmişler.

Kocası da varmış bu görümcenin
Ailecek
Maaş kartı kullanmana gerek yok
Verirlerse kırıp at
Hesaptan para çekmeye bankaya gidersin
Harçlığını alır gerisini hesapta bırakırsın

Bu para neden ödendi ablasına biraz açıklayabilirmisin.
Ayrıca sen çalışırsan bebeğine kim bakacak
Eviniz kiramı ?
Çalışırsan ne iş yapabileceksin.
Eşine bukadar saydırdıktan sonra çalışınca hala maaş kartını verecekmisin ?
Ailen nerede ?

A
ailem le yakınız annem bakar çalışırsam tek cocugum tek torun bebegim annem çok iyi bakar bebegime ama iste benim kocam benim parayı dağıtmazsa annesinin kirasını da ben ödüyorum bide dul olduğu için maaşı olmadığı ivin

Senin kocanda iş yok
Senin paranı nasil ablasına verir
Parası yoksa otursun evde gitmeyiversin tatile efendim
Cook haklısın valla ben bile sinir oldum
Calıs imkanın varsa o kocanada zırnık koklatma

Canim eger esin maas kartini zorla alacagini dusunuyorsan bosver calisma ama eger kendine ve bebisine harcayacaksan annende bakacaksa bence calis

Onun aylik geliri 10 bin benim çalışırken 4 bin iste enayi bulmuş almazmi
aylik 10 bin lirayla mi gecinemiyorsunuz? Bir de maas kartini mi alir bu kadar para kazanip? Şok ustune şoka giriyorum

İyi yapmissin sen kara kara dusuncene şimdi de kocan otursun kara kara dusunsun boşver evi geçindirmek onun görevi sen istersen çalışırsın istemezsenn calismazsin zorla değil ya... Ayrıca bebeğinin rızkını neden eşini n ailesine yedireceksin ki çok haklisin...

Iyi gunde kotu gunde diye evleniyorsunuz. Madem bakacak gö.. yoktu evlenmeseydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…