Eşimle birbirimizi çok sevmemize rağman aile anlaşmazlıkları nedeniyle boşanıyoruz. Yardım lütfen:S

Allah yardimcin olsun üzüldüm senin adına evliliginiz eşinin ailesine bişeyleri yansitmadigi zaman rayına oturur ama bu pek mümkün değil gibi görünüyor. .hayırlısı olsun hakkında. ..

sağolun inşallah düzelir. ben bitmesi değil, çaba gösterip bişeylerin düzelmesinden yanayım ama tek başıma olmaz, burda eşimin üstüne düşen yük daha büyük. çünkü herşeye bir yorumu olan, memnun kalmayan onun ailesi

esiniz 40 yasinda ilk evliligi galiba.bu adami ailesi yonetiyor ve degismez bence kurtul bu adamdan.ailesi bu adama alismis ve birakmak istemiyor ve esinizde okadar alismiski aileden kopamamis sizi gozden cikarmis.cocuk yapmayin derim cevrem de e var boyle evlilikler hatta bosanmayla bitti birtanesi.45 yasinda adam hala ailesinin dibinden ayrilamayip bir aile bir yuva kurmayi beceremediginden bosandilar.
aranizda ki yas farki da bence fazla.kaldi ki 40 yasinda bir adam olgun davranir sizi daha cok onemsemesi gerkir.ailesini ve sizi dengelemesi muhakkak ama malesef size hic deger vermemis.bu evlilik te siz cirpinan tarafsiniz esiniz sezsiz kalmis sizi kaybetmekten korkmuyor burakin ailesie mutlu olsun boyle adamlar sirf omur torpusu dur inanin.yinede her yolu deneyin aile terapistine gidin fakat ailesiyle evli erkrklerin durumlari bana gore cok cok umutsuz.hakkinizda hayirlisi olsun

Aile meseleleri icin surekli bosanmayi dile getirem biri varsa o evlilikte, sorun "sadece" aileler değildir..

Doldurandan ziyade dolduruşa gelen hatali benim gozumde, kim ne derse desin.. Kaynana, gorumce kavramları evrenseldir, yapabilirler, edebilirler (dogru demiyorum tabiki) ama onemli olan eş kişisidir ve o sınırı cizerse bi yerden sonra kimse karisamaz Allah'in izniyle..

evet içinde bulunduğumuz durumu çok iyi tarif ettiniz, ailesi ve eşim bizim ayrı bir yuva kurduğumuzu idrak edemedi. yapıcılarmış gibi görünüyorlar, yardım etmeye çalışıyormış gibi rol yapıp alttan onu gazlıyorlar. birebir bir telefon görüşmesine şahit oldum babasının çünkü:S

Bunun nesini sevsin ki ailen?
Sen ailene böyle davranan birini hala nasıl seviyorsun takdir ettim valla.

Bak benim eşimin ciddi eksileri var.
Ama ailemi baş üstünde taşır.
Ben onun ailesine karşı öyle iyi sayılmam üstelik.
Bu onu güzel bir yere koyuyor gözümde gerçekten.

Kesinlikle... Okadar doğru söylemişsinizki. Mesele doldurmak değil, dolduruşa gelmemek. Annenin, babanın, arkadaşın, kuzenin kısacası 3. kişilerin ağızlarına bakmamak... Maalesef "eş" olacak kişiler bunu başaramağı için üzülüyoruz, kırılıyoruz.

sizce birbirimizden uzak kalmak bu süre içinde bazı hataları görüp , telafi etmemiz için neden olabilir mi? belki bu vesileyle bişeyleri anlayıp, daha özenli bir evlilik haline döndürebilirmiyiz:S

Ben; "aileleri hiç bir şekilde evliliğe karıştırmayacağız" kararına uyacak olgunluk göremiyorum eşinizde. Umarım yanılıyorumdur. Umarım gönlünüze göre olur herşey. Tek taraflı mücadele ile olacak bir şey değil evlilik. Karşınızdaki kişinin de sizin verdiğiniz mücadelenin 10da 1ini vermesi gerekir. Şimdiye kadar vermemiş anladığım kadarıyla, ki bu hale gelinmiş. Bundan sonrası için hayırlısı olsun hakkınızda...

Bence terapiste gidin..bizde oğlumun doğumundan sonra aileler arası bozuştuk herkes kendi ailesine gidiyo..

Hazır anlaşmalı boşanma sözkonusuyken boşan gitsin. Aileler arası tatsızlık olunca, bir de üzerine eş idare etmeyi bilmeyince o evlilikten hayır gelmiyor. Denedin olmadı, en azından aklın kalmadı say. Daha gençsin, tekrar evlenirsin, inşallah huzurlu bir ailen ve çocukların olur.

tatlım ben ne aile problemi içinde kaldım yeri geldi ben boşanalım dedim sık sık ama eşimm buna izin vermedi. belli ki arada güçlü bir bağ yok. ilk 2 sene zorlu geçti eşim hala ailesine dur diyemez ama evinin de yolunu iyi bilir kavgalı bile olsak ayrı yatmamalıyız der eşin istemıyorsa az bekle ama sonra kendi genclğini düşün. bu adam sevse takılmaz biraz yine de zaman verin hemen boşanmayın

Aynı sorunun bi benzerini de ben yaşıyorum eşimin ailesi çok fena bizdede , pişman olcagınız bişey yapmayın konusun bi ortak noktada anlaşmaya çalışın bu sebepten dolayı evlilikler bitmemeli

sizce birbirimizden uzak kalmak bu süre içinde bazı hataları görüp , telafi etmemiz için neden olabilir mi? belki bu vesileyle bişeyleri anlayıp, daha özenli bir evlilik haline döndürebilirmiyiz:S
Insanlar ayri kalinca birbirinin kiymetini anlayabilir belki, olmayan seyler degil.. Ama problem senin esinin zihniyetinde, kendini suçlu hatali gormuyor ki anlayip duzeltsin.. Evet, elinden geleni yapmali insan, bosanma son secenek olmali.. Bosanma konusunda kararli degilse ciftler, ağıza alinmamali veya blöf yapilmamali..
Esine derdini guzelce anlat bence, Rabbim yardimcin olsun, insaAllah anlar..

Iyi de eşiniz gayet de ailenizi haklı çıkarmış.
O sizi bence sizin sevdiğiniz kadar sevmiyor.
Gerçekten seviyor olsaydı ailenize sevdirirdi kendisini bi şekilde bulurdu ortayı.
Demek ki o olgunluğa sahip biri değil.
Ayrıca 40 yaşına gelmiş hala ana babasının sözünden çıkamıyor.
Bu kadar özveri ve emek bu adam için değmez.

karı koca arasında suren evlılıkle aılelerın ne alakası var yahu
aıle bı yerde kapını kapattın mı dısarda kalıyor
sen aılenle gıt gel gorus esın ıstemıyorsa gorusmesın
eslerın aılelerı bosanma sebebı olmamalı

Bence de evlilik terapistine gidin. Eşinize de açık açık söyleyin böyle şeyler de gurur olmaz 1.5 yıl da olsa insan bi hayat paylaşıyor. Boşanmak istemiyorum seni seviyorum dediğinizde direnç gösteriyorsa bazı şeyler bitmiş demektir ama başka sorun yoksa bence çabalayın. Aranızı çok soğutmayın arayın mesaj atın tepkisini ölçmüş olursunuz.

En azından sonuç olarak boşanma gerçekleşse de içiniz rahat olur ben elimden geleni yaptım dersiniz

kusura bakmayın ama...
eşiniz 40 yaşında ama hala olgun olamamış. sizi gerçekten sevip değer verseydi sizi üzecek davranışlarda bulunmazdi (aileyle görüşmek istememesi).
Ailesi dolduruşa getirse bile sonuç olarak kendi kararı avukat tutması... kabullenmek zor olsada. zırt pırt bosanalim demesi ilginç. .. tipik gelmedi bi erkek için. sizin çözüm bulmak için çaba gösterdiğinizin yarısını bile göstermiyor.
ben sizi sevdiğine inanmıyorum üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…