- 18 Mayıs 2017
- 39
- 18
- 18
- 36
- Konu Sahibi gulengozlerr
-
Allah yardimcin olsun üzüldüm senin adınaevliliginiz eşinin ailesine bişeyleri yansitmadigi zaman rayına oturur ama bu pek mümkün değil gibi görünüyor. .hayırlısı olsun hakkında. ..
Aile meseleleri icin surekli bosanmayi dile getirem biri varsa o evlilikte, sorun "sadece" aileler değildir..arkadaşlar merhaba, yeni üye oldum, kndimi çok çıkmazda ve üzgün hissediyorum. tarafsız olması bakımından tanımadığım kişilerin fkrini almak için buraya üye oldum. eşimle birbirimizi çok severek evlendik. eşim 40 ben 28 yaşındayım. 12 yaş fark var ve hiçbirzaman bunu problem etmedim. ailem yaş endeniyle problemler yaşayabileceğimizi düşünerek pekte desteklemedi evliliğimizi. herşeyimi kendi başıma yaptım ailemin yardımını almadım. eşimde bunları hissetttiği ve bazı ufak sürtüşmeler olduğu için ailemle araya mesafe koydu böyle olunca ailemde mesafe koydu.hep saçmasapan konulardan huzurumuz kaçtı. daha 1.5 yıllık evliyiz, ve senin ailen benim ailem kavgalarından şuan evlerimizi ayırdık ve eşim anlaşmalı boşanmak istiyor. Bizim kendi aramızda hiçbir sorunumuz yok. sadece aile konularından 1.5 yılda 3 kez boşanalım dedi bana, beni hemen gözden çıakrıyor.ama eminim ikimizde pişman olacağız çünkü seviyoruz. aşamadık, aile dengesini kuramadık. o benim ailemi görmek bile istemiyor. ama ben ailemi silemem kine yapacağımı bilemiyorum. eşimi, hayat arkadaşımı böyle saçmasapan bahanelerle kaybetmek istemiyorum. şuan herşey çok sıcak ve sinirle karar veriyoruz. pişman olmak istemiyorum. ama barışsak şuan aileler daha kötü olurmu bilemiyorum. işin içinden çıkamadım. bana yol gösterin, yardım edin lütfen:S evlilik terapistine falan gitsek değişir mi bişeyler?
Doldurandan ziyade dolduruşa gelen hatali benim gozumde, kim ne derse desin.. Kaynana, gorumce kavramları evrenseldir, yapabilirler, edebilirler (dogru demiyorum tabiki) ama onemli olan eş kişisidir ve o sınırı cizerse bi yerden sonra kimse karisamaz Allah'in izniyle..tartışmalar saçmasapan konular hep. ama ailesi ona çok akıl verip onu çok dolduruşa getirdiği için yine bu durumları yaşarmıyız acaba? onu böyle bişeye nasıl ikna edebilirim bilmiyorum. son tartışmada ben önümdeki tabak bardakları kırdığım için polis falan getirdi eve şikayette bulundu millete karşı rezil olduk hep. ailemde istemiyor bu saçmasapan sebeplerden dolayı. ama ben eşimi çok seviyorum. çok arada kaldım:S
esiniz 40 yasinda ilk evliligi galiba.bu adami ailesi yonetiyor ve degismez bence kurtul bu adamdan.ailesi bu adama alismis ve birakmak istemiyor ve esinizde okadar alismiski aileden kopamamis sizi gozden cikarmis.cocuk yapmayin derim cevrem de e var boyle evlilikler hatta bosanmayla bitti birtanesi.45 yasinda adam hala ailesinin dibinden ayrilamayip bir aile bir yuva kurmayi beceremediginden bosandilar.
aranizda ki yas farki da bence fazla.kaldi ki 40 yasinda bir adam olgun davranir sizi daha cok onemsemesi gerkir.ailesini ve sizi dengelemesi muhakkak ama malesef size hic deger vermemis.bu evlilik te siz cirpinan tarafsiniz esiniz sezsiz kalmis sizi kaybetmekten korkmuyor burakin ailesie mutlu olsun boyle adamlar sirf omur torpusu dur inanin.yinede her yolu deneyin aile terapistine gidin fakat ailesiyle evli erkrklerin durumlari bana gore cok cok umutsuz.hakkinizda hayirlisi olsun
maalesef eşim ben onun ailesine saygıda kusur etmeyeyim, ama benim ailemin en ufak hatasında onlar saygısız senin ailen saygısız görüşmek istemiyorum kafasında. ben onun ailesine surat yapamam, görüşmek saygı göstermek zorundayım ama o benim için ailene tek başına git ben gelmek istemiyorumkafasında, yada gelse bile bütün gün elinde telefonla oynayıp yüzlerine bakmıyor:S
Kesinlikle... Okadar doğru söylemişsinizki. Mesele doldurmak değil, dolduruşa gelmemek. Annenin, babanın, arkadaşın, kuzenin kısacası 3. kişilerin ağızlarına bakmamak... Maalesef "eş" olacak kişiler bunu başaramağı için üzülüyoruz, kırılıyoruz.Doldurandan ziyade dolduruşa gelen hatali benim gozumde, kim ne derse desin.. Kaynana, gorumce kavramları evrenseldir, yapabilirler, edebilirler (dogru demiyorum tabiki) ama onemli olan eş kişisidir ve o sınırı cizerse bi yerden sonra kimse karisamaz Allah'in izniyle..
Doldurandan ziyade dolduruşa gelen hatali benim gozumde, kim ne derse desin.. Kaynana, gorumce kavramları evrenseldir, yapabilirler, edebilirler (dogru demiyorum tabiki) ama onemli olan eş kişisidir ve o sınırı cizerse bi yerden sonra kimse karisamaz Allah'in izniyle..
Ben; "aileleri hiç bir şekilde evliliğe karıştırmayacağız" kararına uyacak olgunluk göremiyorum eşinizde. Umarım yanılıyorumdur. Umarım gönlünüze göre olur herşey. Tek taraflı mücadele ile olacak bir şey değil evlilik. Karşınızdaki kişinin de sizin verdiğiniz mücadelenin 10da 1ini vermesi gerekir. Şimdiye kadar vermemiş anladığım kadarıyla, ki bu hale gelinmiş. Bundan sonrası için hayırlısı olsun hakkınızda...zaten oldu ki devam edelim dedik, sorunlaarı çözmeye çalıştık bu sondurumlar aileler arasındaki gerginliği dahada arttırdı. eskisine göre daha büyük problemler yaşanma ihtimali daha yüksek. ya karar alacağız kimse ailesine evliliğimiz ve birinirimizin ailelri hakkında yorum yaptırmayacak, o tavizi vermeyeceğiz, ya da bu bahanelerle bitmesini istedikleri bu evliliği bitireceğiz. kalbimizle değil mantığımızla düşüneceğiz. evlilik terapistine gdien tanıdıklarım var, onlarında problemleri avrdı, zamanla hem terapi hemde zamanın yardımıyla çözdüler. benimde umudum o sadece. yoksa alttan almak, ezmelerine, laf etmelerine izin evrmek değil.
Bence terapiste gidin..bizde oğlumun doğumundan sonra aileler arası bozuştuk herkes kendi ailesine gidiyo..arkadaşlar merhaba, yeni üye oldum, kndimi çok çıkmazda ve üzgün hissediyorum. tarafsız olması bakımından tanımadığım kişilerin fkrini almak için buraya üye oldum. eşimle birbirimizi çok severek evlendik. eşim 40 ben 28 yaşındayım. 12 yaş fark var ve hiçbirzaman bunu problem etmedim. ailem yaş endeniyle problemler yaşayabileceğimizi düşünerek pekte desteklemedi evliliğimizi. herşeyimi kendi başıma yaptım ailemin yardımını almadım. eşimde bunları hissetttiği ve bazı ufak sürtüşmeler olduğu için ailemle araya mesafe koydu böyle olunca ailemde mesafe koydu.hep saçmasapan konulardan huzurumuz kaçtı. daha 1.5 yıllık evliyiz, ve senin ailen benim ailem kavgalarından şuan evlerimizi ayırdık ve eşim anlaşmalı boşanmak istiyor. Bizim kendi aramızda hiçbir sorunumuz yok. sadece aile konularından 1.5 yılda 3 kez boşanalım dedi bana, beni hemen gözden çıakrıyor.ama eminim ikimizde pişman olacağız çünkü seviyoruz. aşamadık, aile dengesini kuramadık. o benim ailemi görmek bile istemiyor. ama ben ailemi silemem kine yapacağımı bilemiyorum. eşimi, hayat arkadaşımı böyle saçmasapan bahanelerle kaybetmek istemiyorum. şuan herşey çok sıcak ve sinirle karar veriyoruz. pişman olmak istemiyorum. ama barışsak şuan aileler daha kötü olurmu bilemiyorum. işin içinden çıkamadım. bana yol gösterin, yardım edin lütfen:S evlilik terapistine falan gitsek değişir mi bişeyler?
evet içinde bulunduğumuz durumu çok iyi tarif ettiniz, ailesi ve eşim bizim ayrı bir yuva kurduğumuzu idrak edemedi. yapıcılarmış gibi görünüyorlar, yardım etmeye çalışıyormış gibi rol yapıp alttan onu gazlıyorlar. birebir bir telefon görüşmesine şahit oldum babasının çünkü:S
tatlım ben ne aile problemi içinde kaldım yeri geldi ben boşanalım dedim sık sık ama eşimm buna izin vermedi. belli ki arada güçlü bir bağ yok. ilk 2 sene zorlu geçti eşim hala ailesine dur diyemez ama evinin de yolunu iyi bilir kavgalı bile olsak ayrı yatmamalıyız der eşin istemıyorsa az bekle ama sonra kendi genclğini düşün. bu adam sevse takılmaz biraz yine de zaman verin hemen boşanmayınarkadaşlar merhaba, yeni üye oldum, kndimi çok çıkmazda ve üzgün hissediyorum. tarafsız olması bakımından tanımadığım kişilerin fkrini almak için buraya üye oldum. eşimle birbirimizi çok severek evlendik. eşim 40 ben 28 yaşındayım. 12 yaş fark var ve hiçbirzaman bunu problem etmedim. ailem yaş endeniyle problemler yaşayabileceğimizi düşünerek pekte desteklemedi evliliğimizi. herşeyimi kendi başıma yaptım ailemin yardımını almadım. eşimde bunları hissetttiği ve bazı ufak sürtüşmeler olduğu için ailemle araya mesafe koydu böyle olunca ailemde mesafe koydu.hep saçmasapan konulardan huzurumuz kaçtı. daha 1.5 yıllık evliyiz, ve senin ailen benim ailem kavgalarından şuan evlerimizi ayırdık ve eşim anlaşmalı boşanmak istiyor. Bizim kendi aramızda hiçbir sorunumuz yok. sadece aile konularından 1.5 yılda 3 kez boşanalım dedi bana, beni hemen gözden çıakrıyor.ama eminim ikimizde pişman olacağız çünkü seviyoruz. aşamadık, aile dengesini kuramadık. o benim ailemi görmek bile istemiyor. ama ben ailemi silemem kine yapacağımı bilemiyorum. eşimi, hayat arkadaşımı böyle saçmasapan bahanelerle kaybetmek istemiyorum. şuan herşey çok sıcak ve sinirle karar veriyoruz. pişman olmak istemiyorum. ama barışsak şuan aileler daha kötü olurmu bilemiyorum. işin içinden çıkamadım. bana yol gösterin, yardım edin lütfen:S evlilik terapistine falan gitsek değişir mi bişeyler?
Aynı sorunun bi benzerini de ben yaşıyorum eşimin ailesi çok fena bizdede , pişman olcagınız bişey yapmayın konusun bi ortak noktada anlaşmaya çalışın bu sebepten dolayı evlilikler bitmemeliarkadaşlar merhaba, yeni üye oldum, kndimi çok çıkmazda ve üzgün hissediyorum. tarafsız olması bakımından tanımadığım kişilerin fkrini almak için buraya üye oldum. eşimle birbirimizi çok severek evlendik. eşim 40 ben 28 yaşındayım. 12 yaş fark var ve hiçbirzaman bunu problem etmedim. ailem yaş endeniyle problemler yaşayabileceğimizi düşünerek pekte desteklemedi evliliğimizi. herşeyimi kendi başıma yaptım ailemin yardımını almadım. eşimde bunları hissetttiği ve bazı ufak sürtüşmeler olduğu için ailemle araya mesafe koydu böyle olunca ailemde mesafe koydu.hep saçmasapan konulardan huzurumuz kaçtı. daha 1.5 yıllık evliyiz, ve senin ailen benim ailem kavgalarından şuan evlerimizi ayırdık ve eşim anlaşmalı boşanmak istiyor. Bizim kendi aramızda hiçbir sorunumuz yok. sadece aile konularından 1.5 yılda 3 kez boşanalım dedi bana, beni hemen gözden çıakrıyor.ama eminim ikimizde pişman olacağız çünkü seviyoruz. aşamadık, aile dengesini kuramadık. o benim ailemi görmek bile istemiyor. ama ben ailemi silemem kine yapacağımı bilemiyorum. eşimi, hayat arkadaşımı böyle saçmasapan bahanelerle kaybetmek istemiyorum. şuan herşey çok sıcak ve sinirle karar veriyoruz. pişman olmak istemiyorum. ama barışsak şuan aileler daha kötü olurmu bilemiyorum. işin içinden çıkamadım. bana yol gösterin, yardım edin lütfen:S evlilik terapistine falan gitsek değişir mi bişeyler?
Insanlar ayri kalinca birbirinin kiymetini anlayabilir belki, olmayan seyler degil.. Ama problem senin esinin zihniyetinde, kendini suçlu hatali gormuyor ki anlayip duzeltsin.. Evet, elinden geleni yapmali insan, bosanma son secenek olmali.. Bosanma konusunda kararli degilse ciftler, ağıza alinmamali veya blöf yapilmamali..sizce birbirimizden uzak kalmak bu süre içinde bazı hataları görüp , telafi etmemiz için neden olabilir mi? belki bu vesileyle bişeyleri anlayıp, daha özenli bir evlilik haline döndürebilirmiyiz:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?