Eşimle borç yüzünden koptuk

Gezer46

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2017
21
9
1
37
2 yıllık evli olucam bu ayın sonunda evlendiğimiz günden bugüne borç belası pesimizi bırakmadı aslında eşimin maddi durumu iyi ailesiyle birlikte çalışıyor ama konu paraya gelince ailesinden para isteyemiyor ve benim ailemden istiyor 2 aylığına aldığı borcu 2 yıldır ödeyemedik ve ailem tabiki parayı istiyor arada kaldım ailem parayı istiyor eşim vermek istemiyor parayı ailesinden isteyemedigi icin benim arabami satip odeyecek ve o arabayı bekarken kendi paramla almıştım evliliğim ilk günden beri kötüye gidiyor neyapacagimi şaşırdım akıl verin bana bu evlilikten vazmi geçmeliyim. Bu arada eşim ailesiyle ortak şirket sahibi

Şirketin devam eden bir batma, iflas durumu filan yoksa, paşa paşa isteyecek. Ne demek ayol isteyemiyor? E bu adamı ilkelde doğaya salsan, sen mağarada ateş başında beklerken bu avlanıp iki parça geyik getiremeyecek demek ki.
Bence boşan, doğal seçilim diye bir şey var, güçsüzler hayatta kalamıyor, aç kalırsınız.

Yuzsuzluge bak adamdan verdikleri borcu geri istiyolar ne demek vermek istemiyor. Aman sende niye ailesiyle ortak is yaptigi halde borcu icin babandan destek kabul ettin ki keske o zaman karsi ciksaydin. Arabani da sattirma ne kadarlik borc kredi cekmek icin ikna et yada az az biriktirip odeyin.

Koskoca şirket sahibi borcunu senin arabanla mı ödeyecek? Asla vermezdim sanırım. O şirkete emek veriyor gitsin oradan alsın. Eşin çalışıyor diğer aile bireyleri parsayı topluyor sanırım.
Alamazmış isteyemezmiş para
Koskoca şirket sahibi borcunu senin arabanla mı ödeyecek? Asla vermezdim sanırım. O şirkete emek veriyor gitsin oradan alsın. Eşin çalışıyor diğer aile bireyleri parsayı topluyor sanırım.
Evet öyle oluyor herkez mal sahibi biz borç sahibi oluyoruz

Yuzsuzluge bak adamdan verdikleri borcu geri istiyolar ne demek vermek istemiyor. Aman sende niye ailesiyle ortak is yaptigi halde borcu icin babandan destek kabul ettin ki keske o zaman karsi ciksaydin. Arabani da sattirma ne kadarlik borc kredi cekmek icin ikna et yada az az biriktirip odeyin.
Ne krediye başvuruyor nede az az öderiz buzamana kadar hep az az ödeyelim biter dedim yanaşmadı evliliğin cicim ayında istedim aman kavga etmeyelim sorun yaşamayalım dedikce sorunun içine bogulduk ailesine para verir yedirir gezdirir benimkine gelince hiçbirşey olmaz

Eger ailenin acil bir ihtiyaci yoksa Arabani sattirma derim ben kendi cabalasin birazda cabalamiyorsa zaten yanlis uildasiniz demektir
Yanlış yoldayım sanırım içim acisada doğru cümle bu 2 yılda yoruldum herşeyden tek taraflı fedakarlıktan

Alamazmış isteyemezmiş para

Evet öyle oluyor herkez mal sahibi biz borç sahibi oluyoruz
Biraz amiyane bir tabir olacak ama alemin enayisi sen misin? Çalışıp çabalayıp bir araba almışsın beyefendi ailesinden para isteyemediği için onu sattıracak. Borç isterken senin arabana mı güvenmiş?

Bu borç aldığı parayla ne yaptı? İş işin falansa diğer ortakların da haberi vardır mutlaka.

Ne krediye başvuruyor nede az az öderiz buzamana kadar hep az az ödeyelim biter dedim yanaşmadı evliliğin cicim ayında istedim aman kavga etmeyelim sorun yaşamayalım dedikce sorunun içine bogulduk ailesine para verir yedirir gezdirir benimkine gelince hiçbirşey olmaz
Iyi de borc diyerek almadi mi? Odemek istemiyorum diye bi secengi yok ki. Resmen vasifli hirsizlik bu. Daha fazla bir sey kaptirma bu adama. Krediyi sen cekemez misin? Gerci bu adam senin borcun napiyorsan yap der. Yada sana verdigi paradan arttirsan biraz?

Biraz amiyane bir tabir olacak ama alemin enayisi sen misin? Çalışıp çabalayıp bir araba almışsın beyefendi ailesinden para isteyemediği için onu sattıracak. Borç isterken senin arabana mı güvenmiş?

Bu borç aldığı parayla ne yaptı? İş işin falansa diğer ortakların da haberi vardır mutlaka.
Bi kacgun önce kayinvalideme anlattım olayı oralı olmadı kadın herkesin haberi var alınan paradan çünkü çek ödeyeceklerdi o an paraları yetişmedi borç istediler ailemden geri ödemek şimdi zorlarına gidiyor

Iyi de borc diyerek almadi mi? Odemek istemiyorum diye bi secengi yok ki. Resmen vasifli hirsizlik bu. Daha fazla bir sey kaptirma bu adama. Krediyi sen cekemez misin? Gerci bu adam senin borcun napiyorsan yap der. Yada sana verdigi paradan arttirsan biraz?
70 bin tl arkadaşım köşeye atabileceğim bir para degilki ben çalışmıyorum artık bana kredi vermezki bankalar bukadar yüksek rakamı

ailece hırsızlar yani ..
sakın arabanızı sattırmayın..
Müşteriyi bulmuş yarın satılacak araba nekadar kavga etsem ağlasam boş zaten baştan beri benim arabam bunlara batmıştı hep lafını edip duruyorlardı kendileri almış gibi amaçları beni ezmek beni rezil etmek

Müşteriyi bulmuş yarın satılacak araba nekadar kavga etsem ağlasam boş zaten baştan beri benim arabam bunlara batmıştı hep lafını edip duruyorlardı kendileri almış gibi amaçları beni ezmek beni rezil etmek

araba senin üstüne değil mi?
gitme satma..
ne yaparsa yapsın.

Sattirma bosan valla cok ciddiyim. Para olmaz sıkisilir kari koca arasinda senin benim tabiki olmaz ama bunlar resmen seni ve aileni somuruyolar. Ailenin verdigi paraya dair bi senet, ispatlayacak bi fatura dekont yok mu? Elden mi odendi? Umarim vardir.

Sattirma bosan valla cok ciddiyim. Para olmaz sıkisilir kari koca arasinda senin benim tabiki olmaz ama bunlar resmen seni ve aileni somuruyolar. Ailenin verdigi paraya dair bi senet, ispatlayacak bi fatura dekont yok mu? Elden mi odendi? Umarim vardir.
Yok malesef hiçbirşey yok

Back
X