Eşimle borç yüzünden koptuk

2 yıllık evli olucam bu ayın sonunda evlendiğimiz günden bugüne borç belası pesimizi bırakmadı aslında eşimin maddi durumu iyi ailesiyle birlikte çalışıyor ama konu paraya gelince ailesinden para isteyemiyor ve benim ailemden istiyor 2 aylığına aldığı borcu 2 yıldır ödeyemedik ve ailem tabiki parayı istiyor arada kaldım ailem parayı istiyor eşim vermek istemiyor parayı ailesinden isteyemedigi icin benim arabami satip odeyecek ve o arabayı bekarken kendi paramla almıştım evliliğim ilk günden beri kötüye gidiyor neyapacagimi şaşırdım akıl verin bana bu evlilikten vazmi geçmeliyim. Bu arada eşim ailesiyle ortak şirket sahibi

İnsan milletten istemeye utanıp ailesinden ister, eşiniz garipmiş diycem ama daha çok sömürüyor gibi. Bekarlık döneminde kendi paranızla aldığınız arabanızı satmak istemesi düşündürücü. Öyle bir hataya düşmeyin.
Madem o söyleyemiyor yada söylemiyor sizde hiç ona söylemeden direkt ailesiyle konuşup parayı isteyin.

Tabiki de arabanı satma. Belki diyenler olmuştur ama sen gidip ailesine durumu anlatsan olmaz mı

Çok Çok çok kızdım size. Evlatsiniz siz ya nasıl içiniz el veriyor annenizin babanızın emekle alın teriyle kazanıp biriktirdigi parayı elin adamının ailesine peskes çekmek? Benim içim sizlar babamın çalışıp kazandığı 1 kuruş haketmeyen yere gitse. Sattirmayin arabayı, bu adam o parayı da ailenize vermez demedi demeyin. Aileniz dava açsın. Dolandırıcı resmen bunlar. Kanitiniz var mı borca dair?

Kesinlikle arabani satma. Kendi arabasi varsa onu satsin. Ayrica eger esin yanasmiyorsa bir gun kv ye ac konuyu ama dertlesiyor gibi anne durm böyle böyle ben arabami sattirmak istemiyorum ama oda cekindigi icin isteyemiyor sen bu olayi cozersin bi babamla ve oglunla konussan da su borc bi odense ben de evimde huzurla otursam de. Ama bunu kv ile konusurken sakin kendi aileni olumsuz lanse etme. Ellerindeki parayi bize verdiler onlar da zordalar falan de

Para konularından hep iğrenmişimdir, yine öyle oldu... Kendi ailesinden isteyemeyip sizin ailenizden istemek nasıl bi yüzsüzlüktür? Üstelik sizin arabanızı satıp borcu ödemek? Aranızdaki duygusal bağı bilmeden yorum yapmak çok doğru değil ama ben bu ladar para muhabbetinin döndüğü bi evliliği devam ettiremezdim

söke söke al babanın borcunu da. dava açın. şahitlik yaparsınız. mesaj vs var mı delil olarak? boşan ama borcunu da al.

2 yıllık evli olucam bu ayın sonunda evlendiğimiz günden bugüne borç belası pesimizi bırakmadı aslında eşimin maddi durumu iyi ailesiyle birlikte çalışıyor ama konu paraya gelince ailesinden para isteyemiyor ve benim ailemden istiyor 2 aylığına aldığı borcu 2 yıldır ödeyemedik ve ailem tabiki parayı istiyor arada kaldım ailem parayı istiyor eşim vermek istemiyor parayı ailesinden isteyemedigi icin benim arabami satip odeyecek ve o arabayı bekarken kendi paramla almıştım evliliğim ilk günden beri kötüye gidiyor neyapacagimi şaşırdım akıl verin bana bu evlilikten vazmi geçmeliyim. Bu arada eşim ailesiyle ortak şirket sahibi
Sakın satma arabanı deli misin?
eşinin maaşı yok mu

Benim üzerime başka türlü ödeyemezmiş borcu tek çare buymuş aileme mahcup oldum oyuzden satilsin kurtulayım bu sıkıntıdan diyorum
sen deli misin yaaaaaaaaaaaaaa
be burda sinir oldum
hem aılenın parasını alacak hem senın arabanı
aklından zorun mu var
bırdaha bı araba alabılecek mısın kendıne
borc onun borcu kendı odesın

Babandan aldığı borcu senin baba ocağında aldığın arabayla ödeyecekmiş. Sizi fazla saf bulmuşlar.

Arabayı sattırır o paraya da el koyar eşin ve ailesi. Bu potansiyeli gördüm onlarda.

Ne kadar borc aldiniz ailenizden? Hic olmadi o arabayi ailenizden birirnin ustune yapin. Anlasilan bu adam bugun olmazsa o arabayi sıkıstigi bir anda zaten satacak en azindan arabayi kurtarin benden demesi

Babaniz ile konusun paranin yerine arabayi verin.. ailenizin olsun istediginiz zaman siz kendiniz binin

Hadi o almiyor istemiyor ailesi de mi dusunup vermiyor daha neye calisiyor o zaman

Back
X