Herkesin söylediği şeyler aynı. Sağlıklı karar veremeyen benim. Silmek istedim istemiyorum artık yorumKeşke az önce okusaydim sonra okurum dedim silmissiniz. ama konunuz tekrar gelecek konu sahibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesin söylediği şeyler aynı. Sağlıklı karar veremeyen benim. Silmek istedim istemiyorum artık yorumKeşke az önce okusaydim sonra okurum dedim silmissiniz. ama konunuz tekrar gelecek konu sahibi.
Ben eksik kaldiydimHerkesin söylediği şeyler aynı. Sağlıklı karar veremeyen benim. Silmek istedim istemiyorum artık yorum
Konunuzu yorumlara kapattirabilirsiniz. Ama konunuzu silemezsiniz.Herkesin söylediği şeyler aynı. Sağlıklı karar veremeyen benim. Silmek istedim istemiyorum artık yorum
Okadar berbatki okumak bile istemezsiniz eminim beynim yok sanırsınızBen eksik kaldiydim![]()
Okadar berbatki okumak bile istemezsiniz eminim beynim yok sanırsınız
Kendinizden bu kadar nefret ettiğiniz sürece boşanmazsınız siz, yaka paça kovsa da geri dönmenin yolunu bulursunuz. Çünkü kendinizi daha kaliteli bir hayata layık görmüyorsunuz .Okadar berbatki okumak bile istemezsiniz eminim beynim yok sanırsınız
Kendine saygın olmalı dimdik olmalısın kararlı azimliOkadar berbatki okumak bile istemezsiniz eminim beynim yok sanırsınız
Ya hiç yanılmıyorum şu kişilere boşa yorum yapıyorumSilmek istiyorum
Öyle bir şey var mı kizenci p..li biscolata erkegi kocani
Çok sansasyonel bir konuyu kaçırdım galiba![]()