Hayır tabikide zaten o olaydan sonra ben kendisine o şekilde yaklaşamıyorum zaten bu durumunda kabullenmedim. Bende farkındayım boşanmak en doğrusu ama acı gerçeğimiz ülkemizde bu durumlar özellikle biz kadınlar için hadi boşanıyorum deyip olmuyor zaten ailemin başlısı yüzünden evlendim şimdi boşandıktan sonra tekrar onların yanına dönemem ve üstelik bi çocuğum var rabbim kimsenin başına vermesin ama bekarken beni yük gören ailem çocuğumla döndüğümde nasıl karşılar az çok biliyorum diyeceksiniz ki tek başına hayat kur maalesef bulunduğum ve yetiştirildiğim çevre dul lafına başka gözle bakar ne yaşarsan yaşa sabret düzelir bi kötü gidip bi iyi gelmez kafasında ençok da bebeğim için korkuyorum çaresizce kendi köşeme çekilip yapılan bütün haksızlıkları yutup düzelmesi için dua ediyorum. Belki küsüp suçluyorsunuz ama bu öyle bi durum ki rabbim kimsenin başına vermesin bebeğim olmasaydı 1 dk durmazdım ama şimdi ne yaparım nasıl yaparım bilmiyorum ne olur eleştirmek için yazmayın yardım almak için yazdım