Eşimle boşanma aşamasındayım

Kendine odaklan aldatan adam hep altacak o yüzden sen kendi gücüne bakacaksın çocuğunu tek başına büyüte bilir misin? Maddi ve manevi gücün var mı ? Bu soruları sor emin ol bu süreçte sadece sen üzüleceksin.

boşanmayı düşünüyorsanız bile yavaş yavaş hareket etmenizde fayda var, yeni anne oldunuz, 4 aylık bebeğiniz var her şeyi sakince ilerletmeniz hem sizin hem bebeğiniz açısından daha iyi olur, yaşadıklarınız asla kolay değil, umarım bu sıkıntılarınızı atlatıp feraha erersiniz, gerçekten kolay değil

Elestirmek değil bu. Yardım etmek için yazılmasa herkes Aaa canim umarım düzelir, Allah sabrını versin yazar. Sizin burdan isteğiniz ne? Eşine cilve yap ya da amaaan düzelir gibi şeyler yazılması ise boş yere kimse yazmasın vakit harcayıp.

Ailemin baskısıyla evlendim, yine onların baskısıyla ve elalem ne der diye boşanamıyorum yazıyorsunuz. Sizin hiç bir şeyde ağırlığınız söz hakkınız yok mu? Başımıza gelenler için her zaman başkalarını mı suçlayalım? Aile baskısı demek istemediğin biriyle evlenmek demek. Allah uzun ömür sağlık sıhhat versin de niye çocuk doğurdunuz? Severek anlaşarak evlenenler bile önce bir evliliğim otursun deyip çocuk yapmıyor.

Oturun konuşun, ev sizin mi bilmiyorum barınma ve nafaka garantisi isteyin. Kimsenin kapısında sığıntı olamam, şartları yerine getirirsen hemen boşanırız deyin.

Kabul etmezse de aynı evi paylaşan ev arkadaşı olun bu adamla. Yani herkes kendi işine baksın. Siz evle çocukla ilgilenin o da masrafları ödesin. Biriktirebildiğiniz kadar biriktirin, kreş yaşına gelince de iş bulun çalışın. Çocuğum babasız büyüsün istemiyorum demez boşanırsınız.

Eleştirilmek istemiyorsunuz,fikirlerin önüne hep bir olmaz getiriyorsunuz ozaman ben de
Aldatıldınız ama bunu yuttum dediginiz için ozaman aldatıldığını unutup evliliğe bebeğin için devam et,dul kelimesi için bütün toplum sizi tanımaz tanıyan 3 kişi dul demesin diye ailesi ile birşey yok muş gb aile olmaya devam edin ozaman.

Galiba mesleğiniz yok eğitim durumunuz da çalışmaya yeterli degil .
Dışarıdan okuyup mesleki kurslara gidip kendiniz ve bebeğiniz için gelecek yatırımı yapın.
Bebeğe bakacak kimse yok demeyin ananesi var.
Bakamam derse tehtit edin boşanır gelirim paşa paşa bakarsın diyin.
Onu da yapamam derseniz !
İçinizi dökmek için açtığınız konu da aldığınız cevaplar sizi yorar hazırlıklı olun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…