- 13 Ocak 2021
- 367
- 194
- 18
- Konu Sahibi 1q2w3e4r5t
-
İyice dağıtın kafayı yesinEsim evin surekli toplu olmasini istiyor. Hic dagilmasin hep toplu kalsin. Benim gozumde toplu olan ona dayanilmaz daginik geliyor. Ufak tepek birseyler ortada kalsin gozune batiyor. Bunu nasıl asabiliriz?
Kendisi yardım ediyor mu temizliğe toplamaya?Esim evin surekli toplu olmasini istiyor. Hic dagilmasin hep toplu kalsin. Benim gozumde toplu olan ona dayanilmaz daginik geliyor. Ufak tepek birseyler ortada kalsin gozune batiyor. Bunu nasıl asabiliriz?
1 bucuk yil olucak yeni mi sayilir bilmem ama evlendik evleneli ayni durumdayiz ben cok torpuledim kendimi ama yetmiyor heraldeeIki taraf da kendinizi törpüleyeceksiniz biraz. Birinizin digerine tam uyum sağlaması imkansiz. Yeni mi evlisiniz?
Bazen yardim ediyor cogu zamanda ben yorgunum , yorgun geldim diyor. Pislik degil ama daginiklik. Evde dolap okadar azki mecbur sigdirmaya calisiyorum tepmissin herseyi diyor ne yapayim ortada durmasindan iyidir yer yokeşiniz yalnızca buyurur mu yoksa ''hanım şu evi bi toplayalım'' diye yardımcı mı olur?
sadece buyurup yatıyorsa kusura bakmasın bulduğuna kanaat edecek.
eğer majör bir dağınıklık,pislik (mesela bekleyen bulaşık,pis tuvalet vb.) yoksa söylenmekte haksız.
yardım etsin.
canım birlikte yapalım mı,hem senin de için rahat eder vb diyin.
Evet ya bundan cok korkuyorum iyice kavga mi ederiz yoksa saliverir rahatlarmiyiz diye merak ediyorumÇocuk olsun da dağınıklık görsün
Keyfi olursa bazenleri ediyor saolsunKendisi yardım ediyor mu temizliğe toplamaya?
Ben niye varim ozaman dimi amaEe toplarsa toplu olur. Toplasın.
Ah eşin gelsin bi bizim evi görsün bütün fikri değişirEsim evin surekli toplu olmasini istiyor. Hic dagilmasin hep toplu kalsin. Benim gozumde toplu olan ona dayanilmaz daginik geliyor. Ufak tepek birseyler ortada kalsin gozune batiyor. Bunu nasıl asabiliriz
Ben bu kadara yetiyorum diyeceksiniz.Ben niye varim ozaman dimi ama
Ben rahat yetismisim ama oda cook titiz yetismis bir erkek icin cok fazlaa ya okadar alismiskiAşılmaz tecrübe ile sabittir..Biraz sen taviz vereceksin dağınıklığından biraz o düzen takıntısından ortada buluşacaksınız,yapacak bi şey yok
Cok iyi yaaAh eşin gelsin bi bizim evi görsün bütün fikri değişir
Diyorum baska seyleri bahane etmeye basliyor. Ben misafir cagirmayayim ozaman diyor. Sanki gelen evi kontrole geliyorBen bu kadara yetiyorum diyeceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?