- Konu Sahibi 1q2w3e4r5t
-
Herkes kendi dağınıklığıni toplasın o zamanEsim evin surekli toplu olmasini istiyor. Hic dagilmasin hep toplu kalsin. Benim gozumde toplu olan ona dayanilmaz daginik geliyor. Ufak tepek birseyler ortada kalsin gozune batiyor. Bunu nasıl asabiliriz?
Valla oylr şimdi oturma odasında hiç abartmiyorum sandalyeler hep yerde . Yastıklar yerde . Oyuncaklai var. Ve onları toplamaya halim yok yarın sabah bakarızÇocuk olsun da dağınıklık görsün
Ne alaka. Çağırsın. İstemediği görüntü varsa düzlesin önce.Diyorum baska seyleri bahane etmeye basliyor. Ben misafir cagirmayayim ozaman diyor. Sanki gelen evi kontrole geliyor
Kesinlikle oyle. Bende çalışmıyorum ama dediginiz gibi yapabilcegim herseyi yapiyorum. Butun gun evde olan surekli evle ugrasir kendine vakit ayırmazNe alaka. Çağırsın. İstemediği görüntü varsa düzlesin önce.
tamam hani ben kendimden örnek vereyim. Çalışmıyorum ben. Tutup yapabileceğim şeyleri eşime yaptırmam ama benim yaptığımı beğenmiyorsa kalkıp kendi yapacak
Esimin isi kendine ait haftaicimiz haftasonumuz bir hic tatili yok. Evde 5dk fazla durmak istemez hemen ise gider.Haftasonu beraber yapın. Yetmiyorsa da haftada bir temizlikçi çağırın. Huzurdan önemlisi yok.
Yoo valla hiçte bütün gün evle uğraşmıyorum. Topluyorum gerekli yerleri temizliyorum o kadar.Kesinlikle oyle. Bende çalışmıyorum ama dediginiz gibi yapabilcegim herseyi yapiyorum. Butun gun evde olan surekli evle ugrasir kendine vakit ayırmaz
Aldığınız şeyi yerine koyun?Esim evin surekli toplu olmasini istiyor. Hic dagilmasin hep toplu kalsin. Benim gozumde toplu olan ona dayanilmaz daginik geliyor. Ufak tepek birseyler ortada kalsin gozune batiyor. Bunu nasıl asabiliriz?
Ikimizde ogrenciyiz aslinda ama malum pandemi evdeyiz esim calisiyor ama kendi isimiz yani istedigi zaman gidip gelebilir. Ben hem odev yapiyorum canli derse giriyorum hemde ev isine bakiyorum. Okul onun pek umrunda değil nasilsa ben ilgileniyorum diye. Evde pek bi is dagilimi yok her is bende sayilir. Pis degilim mutfagi kahvaltidan sonra toplarım wc lavabo temizlerim ama esya toplamak beni yoruyor sıkıyor ona ragmen topluyorum tabiki ama yine ortaya cikiyor esyalar yasiyoruz sonucta evde. Ama dediginiz kadar pratik degilim haklisiniz bunlari degerlendiricem. Biraz agir is yapiyorum cabuk yoruluyorum. Fazla seylerede yer yoksa at bunlari diyor. Bisey lazim oldugunda da o yok mu bu yok mu diyor.Siz calisiyor musunuz, esiniz calisiyor mu?
Evdeki genel iş dağılımı nasıl?
Söylendiği şeyler neler? Çok üstünkörü anlatmışsınız.
Ben asla temiz bir insan olduğumu iddia edemem ama kesinlikle cok düzenliyim. Ustelik 3 yasinda bir cocugum var
Diyelim 1 bardak sut icecegim, buzdolabini acip sutu alirim bardaga koyarim, daha buzdolabının kapagini kapatmadan hemen geri koyarım. Herşey böyle. Is birikince insanin gozune cok gorunuyor. Bu yuzden benim icin kolay yol birikmemesi.
Yemek yedikten sonra elimi bile yikamadan hemen bulasiklari makineye atip, 2 dk ustten ocağı ve masayi silerim. sonra elimi yikamaya dis fırçalamaya giderim.
Gece yatmadan butun evi toplarim ki, sabah temiz bir eve uyanayım.
Boyle pratik alışkanlıklar kazanabilirsiniz.
Evde yeri olmayan, ortalikta dolasan fazlalıklar için kucuk dolap veya organizerler alabilirsiniz
Ben koyiyimde oda pek koymuyor ben koyiyim istiyor. Kendi mutfaga giriyor savas alanina ceviriyo birakiyo gidiyo sabah topluyorum temizliyorum aksam yemegi yapiyorum tekrar dagiliyo tabi tam o anda esim geliyor yine mi daginik yemekten sonra hemen cay gelsin e ne ara toplayayim bir muddet ortada kaliyor tabiki cok normal degil miAldığınız şeyi yerine koyun?
YengecBurcu Kova mi
Yaaa evet bide benim kotu bir huyum var konusurken hemen agliyorum hic kendimi savunamiyorumhadi simdi bi duzen kurarsiniz dagitan olmaz ama cocuk oldugu zaman asla bunu saglayamazsiniz. o yuzden tartismayalim diye her dedigini sorgusuz yerine getirmeyin. orasi sizin de eviniz hizmetci degilsiniz caniniz ne zman isterse o zamn yaparsiniz. az yesin de kendine usak tutsun.
Evde çocuk yoksa herkes dağıttığını toplar, ev de dağınık kalmaz.Ben koyiyimde oda pek koymuyor ben koyiyim istiyor. Kendi mutfaga giriyor savas alanina ceviriyo birakiyo gidiyo sabah topluyorum temizliyorum aksam yemegi yapiyorum tekrar dagiliyo tabi tam o anda esim geliyor yine mi daginik yemekten sonra hemen cay gelsin e ne ara toplayayim bir muddet ortada kaliyor tabiki cok normal degil mi
Evet biriktirmemeye dikkat edicem bulucaz bir caresini mecbur cocuk olmadan yoluna koymak lazim yine ve yine kadin halledicek meseleyiEvde çocuk yoksa herkes dağıttığını toplar, ev de dağınık kalmaz.
ben dağınık olmasın istiyorum sen benim arkamı topla, diyorsa az yesin de kendine Uşak tursun.
Yemek yaparken de kullandığınız her şeyi o an kaldırın ki sonra yığılmasın.
Bu işin başka bir çaresi yok :) anı yaşa, biriktirme
Yaaa yengecse kizmayin garibana, yengecler cok masumdur cok minnostur.Yengec
Bilmiyorum ama olabilir kesin olabilitYaaa yengecse kizmayin garibana, yengecler cok masumdur cok minnostur.
Not: bir yengec bildirdi(Yalniz ben de cok daginigim, acaba esinizin yukseleni basak mi?)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?