Esimle cinsel hayatimiz, varmi bizim gibi olan?

Valla canim bunu ona anlatmaya calistim ben plastik kadin degilim dedim yada kullan at kenara benimde ihtiyaclarim var gibisinden ama yine degismedi haklisin diyor onem vericem hopp yine ayni dert. Evlenmeden once boyle degildi ama ne zamanki evlendik basladi. Filmler izliyo izleme dedim ama nafile bende biraktim artik kavga cikarmayi bilmiyorum saniyo ama biliyorum . Beraber izlemeyide teklif ettim tamam dedi ama tabiki izlemeye gelince kimse yok ortalikta. Kendi basina daha zevkli herhalde.

o böyle seviyomuş senin nasıl sevdiğinin hiç bi önemi yok demekki bencilin tekiymiş eşin. bide o filmleri izliyo sana hiç bi saygısı yok
sende buna rağmen bi an önce 2. doğurayımda ıslaklık sorunuma çare bulayım diyosun. 1.yi haketmemişki 2. yi haketsin

canım merhaba ben 3,5 yıllık evliyim ve eşim 1 sene öncesine kadar aynı seninki gibiydi yeni evliyken erkekte erken boşalma olabiliyor bu kiminin zamanla geçmesiyle sonuçlanıyor kiminde kalıcı oluyor he eğer erken boşalma yokta o kendi zevki için öyle yapıyorsa alıp karşına açık açık ben mutlu olamıyorum beni mutlu edemiyorsun de bende seninle birlikte zevk almak zevkin doruklarına çıkmak istiyorum de bunlar kilit cümleler etkilenebilir ben öyle yapmıştım artı birde ilişkinde zevk almıyorsan eğer zevk alıyormuş gibi yapma olmuyosa odun gibi dur erkek senden karşılık bekleyecektir kusura bakma eğer beni mutlu edemiceksen bende seni mutlu edemem dersin ben bunuda uyguladım işe yaradı bende dene istersen gelişmeleri bekliyorum senden

Son düzenleme:

canım merhaba ben 3,5 yıllık evliyim ve eşim 1 sene öncesine kadar aynı seninki gibiydi yeni evliyken erkekte erken boşalma olabiliyor bu kiminin zamanla geçmesiyle sonuçlanıyor kiminde kalıcı oluyor he eğer erken boşalma yokta o kendi zevki için öyle yapıyorsa alıp karşına açık açık ben mutlu olamıyorum beni mutlu edemiyorsun de bende seninle birlikte zevk almak zevkin doruklarına çıkmak istiyorum de bunlar kilit cümleler etkilenebilir ben öyle yapmıştım artı birde ilişkinde zevk almıyorsan eğer zevk alıyormuş gibi yapma olmuyosa odun gibi dur erkek senden karşılık bekleyecektir kusura bakma eğer beni mutlu edemiceksen bende seni mutlu edemem dersin ben bunuda uyguladım işe yaradı bende dene istersen gelişmeleri bekliyorum senden

Haklisin tabiki bencillik ve saygisizlik var ama dedigim gibi bunun disinda cok ilgili ve alakali, düsünceli ve bu iyi ynleri agir basiyor benim icin , her be kadar bu davranislari aklima geldikce canim yansada

Bu dediklerini denedim canim onun icin daha iyiya oyle odun gibi durmam birseyler yapmaya calisiyor ama hemen pes ediyor onem vermiyor. Ama yinede eskiye gore en azindan azda olsa caba var simdi kizimiy kcuk belki buyudukce dahada duzelir artik tek umudum o

en kötü ihtimal bi uzmana danış canım ya o en iyisini bilir umarım herşey gönlünce olur

canım hemen hemen bende seninle aynı konuda sıkıntı yaşıyorum bizde eşimle öyleyiz ilk evlendiğimiz sıralar iyiydi ama artık dediğin gibi sanki para vermiş beni getirtmiş ben onu yapmak zorundaymışım gibi davranıyo uzanıyo kanepeye kendi tv ye bakıyo bana hadi diyo bişeyler yap şunu yap bunu yap ben bu durumda ne yapıyım ki o öyle yapınca ben istekli olmuyorum doğal olarak o zamanda bana suç buluyo çok isteksizsin şöylesin böylesin por.. açalım bari arkadan ona bakalım diyo. Bende hep konuştum diyorum böyle yapacağına kalk yatak odasına gidelim ben böyle zevk almıyorum sende bişeyler yap öyle yatıyosun hiç bişey yapmıyosun diye ama yok yine kendi haklı yine kendi haklı bütün suçu bana atıyo sonra tavır yapıyo surat asıyo daha dün tuvalette gizli gizli por.. izlediğini yakaladım çok bunaldım artık

Türkiyede şiddetli geçimsizlik dedikleri şey malesef cinsel yetersizlik
eşinizle konuşun,çözülmedi ayrılın derim ben *** izlicene karısına baksa ya

Desene ayni kaderi paylasiyoruz bizinkine bisi yapmama gerek yok hep hazir vaziyette mubarek... Ben yapmak istesem birseyler onada sicak bakmiyor , pozisyon degistirmek istesem hosuna gitmeyince hemen ereksiyonj kaciyo dedigin gibi surat yapiyo sanki suclu benmisim gibi. Baslarda cok kuruluktan sikayetciydim e malum hazirlik yok bana kiziyordu hep istemiyorsun hic islanmiyorsun diye affedersin nasil olsunki o hemen pat diye yapmak isteyince simdide dogumdan sinra cok islaklik var ben bir sey anlamiyorum yani ne hayal ettim evlenmeden ne buldum ahh ahh cok buyuk konusmusum zamaninda galiba bu konu hakkinda

durumun çok zor ama ne bileyim takma bu kadar dert etme hasta falan olursuun allah korusu

ben öyle zevk alıyorum diye bir şey yok.eşinizin erken boşalma sorunu var.uzatsa birleşme bile olmadan biteceğini bildiği için direk işe girişiyor.

ah bilmezmiyim canım eşimde hemen olsun istiyo benimle ilgilenmediği için bende de kuruluk oluyo bu sefer benim canım yanıyo bana diyo sen isteksizsin hiç ateşli değilsin iyide sen ilgilenmezsen kendi kendime mi ateşlenecem hiç anlamış değilim şimdiden sıkıldım

Aynen katiliyorum bir ara gizli gizli kayganlastirici bile kullanmistim istemedigimi dusunmesin diye biz onlar gibi hemen hazirlanamiuoruz malesef gun icinde bir suru seyle ugrasiyoruz haliyle hemen konsantrasyon olmak mumkun degil heleki bole pat diye olunca hic konsentre olamiyorum resmen mecburiyetten devam ediyorum

daha yeni evli sayılırsın tatlım
bizde o zamanlar öyleydik 5dk falan herşey
zamanla düzeltim herşeyi ama benim cabamla oldu
erkekler için kadının memnuniyeti pek önemli değil cinsellikte hep kendilerini düşünüyorlar
ön sevişme istekli olarak kesinle uzun tutulmalı iki tarafta isteyecek
umarım istediğin gibi olur tatlımm

Bu iyi geldi umarim dedigin gibi olur. Ben caba sarf etmeye raziyim gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…