- Konu Sahibi aylinkalin
-
canım birde kendi kendini tatmin ettiği için sevişmekten hoşlanmaz mı oldu acaba direk sonuca odaklanıyor olabilir daha önce böyle sorununuz var mıydı?seninle olmayı istiyor baksana hafta da 3 gün demişin ama neden sadece kendini düşünüyor ya buna çözüm bulmak lazım:26:
Kizlar bilen bilir , esimin ..... bagimliligindan yakiniyorum hala... Bunu artik beterin beteri var diyip kendi kendime kabullendim cunki degisen bisi yok ne yaptiysam. Bosanmayida care olarak gormuyorum.
Esimle 1.5 yillik evliyiz evlenmedende cinselligimiz oldu ve ön sevisme vardi iliskimiz uzun sürüyodu. Ne olduysa evlendikten sonra basladi , yani on sevisme sifir hic yok , olay 5 dakikalik sadece, hop oldu bitti affedersiniz. Cok istekli ama Bunu onla konussamda haklisin askim diyor ama degisen bisi yok . Ha ben birseyler yapmak istesem hemen kestirmeYe calisiyor. Musade etmiyor. Guzelim bakimliyim fizigim gayet yerinde... cinselligi Görev gibi görüyor resmen ona sorsan alakasi yok. O boyle seviyormus gayet normalmis. Ha birde aferdesiniz hep ayni pozisyon yenilik yok. Ben istesem dahi acik degil yeniliklere. Bu 2 konu disinda hic sorunumuz yok cok iyi anlasip cok vakit geciriyoruz ama peki sizce sorun ne ? Ne yapayim nasil davranayim boyle kabulleneyimmi? Of pisikolojim bozuldu
Kizlar bilen bilir , esimin ..... bagimliligindan yakiniyorum hala... Bunu artik beterin beteri var diyip kendi kendime kabullendim cunki degisen bisi yok ne yaptiysam. Bosanmayida care olarak gormuyorum.
Esimle 1.5 yillik evliyiz evlenmedende cinselligimiz oldu ve ön sevisme vardi iliskimiz uzun sürüyodu. Ne olduysa evlendikten sonra basladi , yani on sevisme sifir hic yok , olay 5 dakikalik sadece, hop oldu bitti affedersiniz. Cok istekli ama Bunu onla konussamda haklisin askim diyor ama degisen bisi yok . Ha ben birseyler yapmak istesem hemen kestirmeYe calisiyor. Musade etmiyor. Guzelim bakimliyim fizigim gayet yerinde... cinselligi Görev gibi görüyor resmen ona sorsan alakasi yok. O boyle seviyormus gayet normalmis. Ha birde aferdesiniz hep ayni pozisyon yenilik yok. Ben istesem dahi acik degil yeniliklere. Bu 2 konu disinda hic sorunumuz yok cok iyi anlasip cok vakit geciriyoruz ama peki sizce sorun ne ? Ne yapayim nasil davranayim boyle kabulleneyimmi? Of pisikolojim bozuldu
o böyle seviyomuş senin nasıl sevdiğinin hiç bi önemi yok demekki bencilin tekiymiş eşin. bide o filmleri izliyo sana hiç bi saygısı yok
sende buna rağmen bi an önce 2. doğurayımda ıslaklık sorunuma çare bulayım diyosun. 1.yi haketmemişki 2. yi haketsin
canım merhaba ben 3,5 yıllık evliyim ve eşim 1 sene öncesine kadar aynı seninki gibiydi yeni evliyken erkekte erken boşalma olabiliyor bu kiminin zamanla geçmesiyle sonuçlanıyor kiminde kalıcı oluyor he eğer erken boşalma yokta o kendi zevki için öyle yapıyorsa alıp karşına açık açık ben mutlu olamıyorum beni mutlu edemiyorsun de bende seninle birlikte zevk almak zevkin doruklarına çıkmak istiyorum de bunlar kilit cümleler etkilenebilir ben öyle yapmıştım artı birde ilişkinde zevk almıyorsan eğer zevk alıyormuş gibi yapma olmuyosa odun gibi dur erkek senden karşılık bekleyecektir kusura bakma eğer beni mutlu edemiceksen bende seni mutlu edemem dersin ben bunuda uyguladım işe yaradı bende dene istersen gelişmeleri bekliyorum senden
Bu dediklerini denedim canim onun icin daha iyiya oyle odun gibi durmam birseyler yapmaya calisiyor ama hemen pes ediyor onem vermiyor. Ama yinede eskiye gore en azindan azda olsa caba var simdi kizimiy kcuk belki buyudukce dahada duzelir artik tek umudum o
ınsan az izlediği vıdeoların hatrına,bıraz çeşit yapardı..
Desene ayni kaderi paylasiyoruzcanım hemen hemen bende seninle aynı konuda sıkıntı yaşıyorum bizde eşimle öyleyiz ilk evlendiğimiz sıralar iyiydi ama artık dediğin gibi sanki para vermiş beni getirtmiş ben onu yapmak zorundaymışım gibi davranıyo uzanıyo kanepeye kendi tv ye bakıyo bana hadi diyo bişeyler yap şunu yap bunu yap ben bu durumda ne yapıyım ki o öyle yapınca ben istekli olmuyorum doğal olarak o zamanda bana suç buluyo çok isteksizsin şöylesin böylesin por.. açalım bari arkadan ona bakalım diyo. Bende hep konuştum diyorum böyle yapacağına kalk yatak odasına gidelim ben böyle zevk almıyorum sende bişeyler yap öyle yatıyosun hiç bişey yapmıyosun diye ama yok yine kendi haklı yine kendi haklı bütün suçu bana atıyo sonra tavır yapıyo surat asıyo daha dün tuvalette gizli gizli por.. izlediğini yakaladım çok bunaldım artık
Pisikologa gitmem sart gercektendedurumun çok zor ama ne bileyim takma bu kadar dert etme hasta falan olursuun allah korusu
Desene ayni kaderi paylasiyoruzbizinkine bisi yapmama gerek yok hep hazir vaziyette mubarek... Ben yapmak istesem birseyler onada sicak bakmiyor , pozisyon degistirmek istesem hosuna gitmeyince hemen ereksiyonj kaciyo dedigin gibi surat yapiyo sanki suclu benmisim gibi. Baslarda cok kuruluktan sikayetciydim e malum hazirlik yok bana kiziyordu hep istemiyorsun hic islanmiyorsun diye affedersin nasil olsunki o hemen pat diye yapmak isteyince simdide dogumdan sinra cok islaklik var ben bir sey anlamiyorum yani ne hayal ettim evlenmeden ne buldum ahh ahh cok buyuk konusmusum zamaninda galiba bu konu hakkinda
ah bilmezmiyim canım eşimde hemen olsun istiyo benimle ilgilenmediği için bende de kuruluk oluyo bu sefer benim canım yanıyo bana diyo sen isteksizsin hiç ateşli değilsin iyide sen ilgilenmezsen kendi kendime mi ateşlenecem hiç anlamış değilim şimdiden sıkıldım
ben öyle zevk alıyorum diye bir şey yok.eşinizin erken boşalma sorunu var.uzatsa birleşme bile olmadan biteceğini bildiği için direk işe girişiyor.
daha yeni evli sayılırsın tatlım
bizde o zamanlar öyleydik 5dk falan herşey
zamanla düzeltim herşeyi ama benim cabamla oldu
erkekler için kadının memnuniyeti pek önemli değil cinsellikte hep kendilerini düşünüyorlar
ön sevişme istekli olarak kesinle uzun tutulmalı iki tarafta isteyecek
umarım istediğin gibi olur tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?