Esimle cinsel hayatimiz, varmi bizim gibi olan?

5 dakika suruyorsa gene iyi. ya bir dakikadan fazla olmasaydi ?

mumkunse o isi hemen hemen hergun yapmaya calisin. O zaman bence uzar o 5 dakika.

bence sabirli ol. Cinsellik hop diye super olmayabilir bazi insanlarda. Ogrenmesi lazim. Bi de geciktiriciler var. onlari da deneyebilirsiniz sanirim.

mumkunse o isi hemen hemen hergun yapmaya calisin. O zaman bence uzar o 5 dakika.

bence sabirli ol. Cinsellik hop diye super olmayabilir bazi insanlarda. Ogrenmesi lazim. Bi de geciktiriciler var. onlari da deneyebilirsiniz sanirim.

Canim zatem haftada 3-4 kez oluyo bir sey degistigi yok oda uzun yapmak istemiyormus biyle iyiymis dengesi ben soylemdigim icin uzatmaya calisiyor biraz

Neye inanamadigini anlayamadım arkadaşım kapalı olmam vb benim herhangi bir sorunumu kimseye danisamayacagim ve bi hayatım olmadığı anlamına mi geliyor.ben gerçekten rahatsız edici ve ayrıntı verecek bişey paylaşmadim. Anlattığım üstü kapalı bişeyi bile hayal gücünde yaşayıp ayıp bulduysan o senin sorunun.boyle bi konuya kimse cinsel merakla için girmiyor sadece çözümler bulmak için giriyor.ama tabi senin amacını bilemem.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tepki göstermişsin ama siteyi küçümseme kapı komşun bile okuyo olabilir şuan.
Sırf bu yüzden bu tür konuları kullanıcı adıyla kendimizi deşifre etmeden yazıyoruz. Sen bilirsin tabii

Evet can
Haklisin mesela ben bu konuyu cevremde kimseye anlatip fikir alamam burda azda olsa teselli buluyorum

Malesef oyle oldu zaten dogumdan once boyle olucagini tahmin ettigimden pisikoloji gitmisti simdi hepten bozuldu ama kafaya koydum bir an once 2. Yapip amaliyat olucam yoksa gitmez boyle bir omur

derken ne demek istedin canım sezeryan olunca degişen ne 2. bekleyene kadar toplarsın zaten kendini

Cinsel hayatınızda yeniliğe ihtiyacınız var. Fanteziler üretebilirsiniz. Bu da sizin hayal gücünüze kalmış.

Yani normal dogumda genisleme oldu onceden iliskide birseyler hissediyordum simdi
Pardon ama sanki cuvala gir cik oluyo bilmem anlatabildimmi :)) hic bir sey hissetmiyorum (

anladım ama artık toplamasını beklicen rahmin.2.ye kadar zaten toplar sıkma canını

Bende cok mutsuzum esimle cinsel hayatimiz hic normal deyil ayda 4 -5 defa anca esim hevessiz bende orgazm sorunum var toplam 5 dakika suruyo bide vajinismus yasamis biriyim sorun sorun sorun

Bende cok mutsuzum esimle cinsel hayatimiz hic normal deyil ayda 4 -5 defa anca esim hevessiz bende orgazm sorunum var toplam 5 dakika suruyo bide vajinismus yasamis biriyim sorun sorun sorun

ayda 4-5 defa normal bence ...gerçi kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama bizim de ayda 4-5 ancadır 5 yıllık evliyiz...ama benim eşim farklılıklara açıktır farklılıklar denediğimde bana uyar onu yönlendirmemi sever ....

Canim bir yillik yani maximum 4 5 farklilik yapamiyoruz hep klasik pozisyon ayrica toplam 5 dakika suruyo

Canim bir yillik yani maximum 4 5 farklilik yapamiyoruz hep klasik pozisyon ayrica toplam 5 dakika suruyo

daha yeni evli sayılırsınız ....sen deniyor musun canım sen yön ver hemen yatağa geçmeyi kabul etme .... oturma odasında başlamışsak eşim hemen hadi yatak odamız gidelim der ben kabul etmem..benim eşim de rahatına düşkündür klasik pozisyonu ister ama ben rahat bırakmam farklılıklar yaparım o da uyar hatta çok hoşuna gider ama ona bıraksam farklılık denemez büyük ihtimal..... bence sen renk kat o anın denetimi senin elinde olsun 5dk da olup bitmesine izin verme

Valla ayni kadar hemen hemen haftada 2-3 kez bizde ama ne anliyorum ben bunisten hic bir sey kisa surdugu icin, gerci eskiye ragmen zar zorda olsa orgasmus oluyorum.. Yoksa dedigin gibi hep ayni seyler dön dön arkani gel gel ... Ben birakmiyorum degisiklik istesem hemen pes ediyor zaten bazende yapiyor degisio havalar gibi bu aralar tam biraz degismeye basladi yani acilir gibi oldu cinsellikte araya is guc girdi s1ki bir vaziyette gene yatti bizim
Isler :43 ne olucak bizim bu halimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…