- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
- Konu Sahibi aylinkalin
-
Kizlar bilen bilir , esimin ..... bagimliligindan yakiniyorum hala... Bunu artik beterin beteri var diyip kendi kendime kabullendim cunki degisen bisi yok ne yaptiysam. Bosanmayida care olarak gormuyorum.
Esimle 1.5 yillik evliyiz evlenmedende cinselligimiz oldu ve ön sevisme vardi iliskimiz uzun sürüyodu. Ne olduysa evlendikten sonra basladi , yani on sevisme sifir hic yok , olay 5 dakikalik sadece, hop oldu bitti affedersiniz. Cok istekli ama Bunu onla konussamda haklisin askim diyor ama degisen bisi yok . Ha ben birseyler yapmak istesem hemen kestirmeYe calisiyor. Musade etmiyor. Guzelim bakimliyim fizigim gayet yerinde... cinselligi Görev gibi görüyor resmen ona sorsan alakasi yok. O boyle seviyormus gayet normalmis. Ha birde aferdesiniz hep ayni pozisyon yenilik yok. Ben istesem dahi acik degil yeniliklere. Bu 2 konu disinda hic sorunumuz yok cok iyi anlasip cok vakit geciriyoruz ama peki sizce sorun ne ? Ne yapayim nasil davranayim boyle kabulleneyimmi? Of pisikolojim bozuldu
Ay guldurdun beni ya :)) allah seni ne etmesin bende bi ara giyiyordum bana dedigi laf bunu giyince is bitiyormu yani ... Sinir olmustuk artik giMiyordum ama simdi kendim icin alip giyiyorum ohh nede guzel oluyo essek hosaftan ne anlar :)) gecen konusu acildi yine neden boyle diE sordum dedigi lafa bak zaten icraat varmis ereksiyon varmis ne gerek varmis on sevismeye beklemeye eskiden konsentre olamadigi icin gec geliyormus simdi dayanamiyormus uzun sure cabaliyo ama nafile( yine eskiye oran on sevisme olmasa bile idare eder
mumkunse o isi hemen hemen hergun yapmaya calisin. O zaman bence uzar o 5 dakika.
bence sabirli ol. Cinsellik hop diye super olmayabilir bazi insanlarda. Ogrenmesi lazim. Bi de geciktiriciler var. onlari da deneyebilirsiniz sanirim.
Benim tavsiyem pozisyon zenginliği olan erotik film izlet benimki de öyleydi oradan bi kaç bişi öğrenir merak etme
Ya kusuruma bakmayın ama birşey sorucam avatarınızda eşinizle resminiz dururken burda sizi tanıyan insanlar çıkabilecekken nasıl bu kadar mahremiyetinizi paylaşabiliyorsunuz? Hayır birde başınız kapalı benim bildiğim kapalı kadınlar mahremiyete dahada önem verdikleri için o yaşam şeklini seçiyolar zaten...bu sitede daha neler görcem bir yaşıma daha girdim..kocanızı tanıyanlar falanda görebilir inanamıyorum
Neye inanamadigini anlayamadım arkadaşım kapalı olmam vb benim herhangi bir sorunumu kimseye danisamayacagim ve bi hayatım olmadığı anlamına mi geliyor.ben gerçekten rahatsız edici ve ayrıntı verecek bişey paylaşmadim. Anlattığım üstü kapalı bişeyi bile hayal gücünde yaşayıp ayıp bulduysan o senin sorunun.boyle bi konuya kimse cinsel merakla için girmiyor sadece çözümler bulmak için giriyor.ama tabi senin amacını bilemem.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Neye inanamadigini anlayamadım arkadaşım kapalı olmam vb benim herhangi bir sorunumu kimseye danisamayacagim ve bi hayatım olmadığı anlamına mi geliyor.ben gerçekten rahatsız edici ve ayrıntı verecek bişey paylaşmadim. Anlattığım üstü kapalı bişeyi bile hayal gücünde yaşayıp ayıp bulduysan o senin sorunun.boyle bi konuya kimse cinsel merakla için girmiyor sadece çözümler bulmak için giriyor.ama tabi senin amacını bilemem.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Malesef oyle oldu zaten dogumdan once boyle olucagini tahmin ettigimden pisikoloji gitmisti simdi hepten bozuldu ama kafaya koydum bir an once 2. Yapip amaliyat olucam yoksa gitmez boyle bir omur
Yani normal dogumda genisleme oldu onceden iliskide birseyler hissediyordum simdiderken ne demek istedin canım sezeryan olunca degişen ne 2. bekleyene kadar toplarsın zaten kendini
Yani normal dogumda genisleme oldu onceden iliskide birseyler hissediyordum simdi
Pardon ama sanki cuvala gir cik oluyo bilmem anlatabildimmi :)) hic bir sey hissetmiyorum(
Cinsel hayatınızda yeniliğe ihtiyacınız var. Fanteziler üretebilirsiniz. Bu da sizin hayal gücünüze kalmış.
Ole diyosunda janim benim pisikolojim gitti bi kereanladım ama artık toplamasını beklicen rahmin.2.ye kadar zaten toplar sıkma canını
Anlıyorum zor gerçekten bence tek çareniz birlikte evlilik terapistine gitmeniz.Ben fantazi istesem bile o birakmiyor bir sey yapayim hemen gecistiriyor
Kizlar bilen bilir , esimin ..... bagimliligindan yakiniyorum hala... Bunu artik beterin beteri var diyip kendi kendime kabullendim cunki degisen bisi yok ne yaptiysam. Bosanmayida care olarak gormuyorum.
Esimle 1.5 yillik evliyiz evlenmedende cinselligimiz oldu ve ön sevisme vardi iliskimiz uzun sürüyodu. Ne olduysa evlendikten sonra basladi , yani on sevisme sifir hic yok , olay 5 dakikalik sadece, hop oldu bitti affedersiniz. Cok istekli ama Bunu onla konussamda haklisin askim diyor ama degisen bisi yok . Ha ben birseyler yapmak istesem hemen kestirmeYe calisiyor. Musade etmiyor. Guzelim bakimliyim fizigim gayet yerinde... cinselligi Görev gibi görüyor resmen ona sorsan alakasi yok. O boyle seviyormus gayet normalmis. Ha birde aferdesiniz hep ayni pozisyon yenilik yok. Ben istesem dahi acik degil yeniliklere. Bu 2 konu disinda hic sorunumuz yok cok iyi anlasip cok vakit geciriyoruz ama peki sizce sorun ne ? Ne yapayim nasil davranayim boyle kabulleneyimmi? Of pisikolojim bozuldu
Bende cok mutsuzum esimle cinsel hayatimiz hic normal deyil ayda 4 -5 defa anca esim hevessiz bende orgazm sorunum var toplam 5 dakika suruyo bide vajinismus yasamis biriyim sorun sorun sorun
ayda 4-5 defa normal bence ...gerçi kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama bizim de ayda 4-5 ancadır 5 yıllık evliyiz...ama benim eşim farklılıklara açıktır farklılıklar denediğimde bana uyar onu yönlendirmemi sever ....
Canim bir yillik yani maximum 4 5 farklilik yapamiyoruz hep klasik pozisyon ayrica toplam 5 dakika suruyo
ınsan az izlediği vıdeoların hatrına,bıraz çeşit yapardı..
Canim bir yillik yani maximum 4 5 farklilik yapamiyoruz hep klasik pozisyon ayrica toplam 5 dakika suruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?