Esimle cinsel hayatimiz, varmi bizim gibi olan?

Bu ... Izleme aliskanligi olan erkeklerde maalesef ki hersey kisa suruyor bende kac aydir evliyim hala bes dakika bile mucize benim icin, ve cogu zaman bu alanda performans gostermek zoruna gittigi icin yine .. Izlemeye donuyor esim onda bisi yapmasina gerek kalmiyor diye , bende de baslangicinda bi heyecan yaratmadigi icin islaklik az oluyor ondan surat asiyordu, senin esinde islaklik konusunda sen hemen hazirsin bisi yapmama gerek kalmiyor diye mi dusunuyor ki?

Sanmam canim cunki onceden boyle bisi yoktu yani islaklik yine ayniydi ha bide bana kizardi istemiyorsun hic islaklik yok diye e be adam nasi olsun pat diye yapmak isteyince... Bizimde bi canimiz var sonucta... Sendemi aNi benim gibi sin hala hazirlik yok olay 5 dakkadan ibaret

Yani hazirlik var da bizde de adamda heyecan yok yok ben eski kiz arkadaslarimla iken boyle alistim onlar benim uzerime atlardi kadin daha istekli olmasi lazim erkek o kadar istemez zaten bilmem ne , yani isin cogunu benim halletmemi degisik seylerle benim gelmemi istiyor yani bi kere de ben degisik bisi yapayim demek yok, bekarken de ihtiyacini bisiler izleyerek giderdigi icin simdi performans gostermektense beni az islaniyorsun diger kizlar hic boyle degildi diye suclamak daha kolay gelior , ben islaklik sorunu icin doktora gittim ozel doktora ve bi saat terapi yapip en sonunda sen degil esin burada olmali eslerinize bu kadar yuz veriyorsunuz hic kendilerini sorgulamiyorlar demisti ne kadar hakliymis doktor

Evet bak ayni biz dogumdan once evliligin baslarinda cok kurusun isteksizsin bilmem ne derdi beni suclardi hep. pisikolojimi o zamandan bozdu zaten. Ben on hazirlik baslar ve yaparsam dedigin gibi var ama o robot gibi durur o sirada... Islaklik ilsun diye gizli gizli jel ler kullanirdim ahh ahh simdide kuru olsa diye ugrasiyorum ne olduysa dogumda ( bu onun hosuna gidiyo tabi ama zaten artik hic bisi anlamiyorum dogumdan sonra iliskiden bakalim sonumuz ne olucak bu adam boLe geldi bole gidicek galiba

Canim telefondan yazdigim icin alinti yapamiyorum da valla bende bilemiyorum bide ben yeni evliyim ona ragmen bi cozumum yok zaten esimle tek sorunum bu degil ondan pek ustunde durmuyorum sanirim nasil olsa biter diye dusunuyorum

cnm bizde geçen seneye kadar böyleydik 2 yıllk evliyim doğum yaptm n.doğum oldu bende aksine daha fazla arttı istek bayağı bi ekşınlı oldum e adam da ayak uydurmak zorunda kaldı yani bn yönlendirdim onu sende hakimiyeti elerine al

Ayni sorunu bende yasiyorum 6 aylik evliyix daha cok yeniyiz ilk baslarda cok guzeldi on sevisme olmadan olmazdi ama simdi on sevisme yok direk 5 dakkada olup bitiriyor...bu durum benimdr canimi cok sikiyor artik daya yeni evliyiz sonucta acik olucak biraz ama gubde 4 5 kere olurken simdi 1 kere olmaya basladi ben kendisine soyledigimde askim sen kendin halletsene dior bosalma konusu icin kizlar deliricem artik onunla bunu konusmaya calisiyorum bahanesi su yorgunum aklim dolu falan dior..oneriniz ne ? Ne yapmaliyim ? Anlayana kadar robot gibi mi olayim kendimimi ceksem tamamen...daha basindayken boyleysek 2 3 yil sonrasini dusunemiyorum..ki daha yasimiz genc ben 21 esim 26 yasinda...mutsuzum..fikirlerince tecrubelerinize ihtiyacim var..

Crasiva esin gunde 5,6 kezlerden sonra biraz doyuma ulasmis olabilir mi? Biraz kendini ozletmen kendinde ufak degisiklikler yapip gun asiriya dusurmen iyi olur iliskiyi, afallarsa kendim hallediyorum dersin o da hatasini anlar belki korkar bu sefer ya beni istemezse diye

Merhaba canımgerçekten çok üzücü bi durum.erkeklerin bu zaafı o kadar sinir bozucu ki.ayrica bencillikleri. Ben dün akşam eşimle tartıştım hala kafam allak bullak bu konuda fikir verecek çok arkadaş var bana da yardım edin fikir verin ne olur.
Eşimle severek evlendim, evlenmeden bi kaç yıl öncesine kadar ... izlermis .evlendikten sonra bi kez de erotk video izlediğini yakaladım ve pismanligini dile getirdi. Cinsel hayatımız iyi çünkü resmen köleymisim gibi yapmadığım hazırlık girmedigim şekil kılık yok nerdeyse. On hazırlık da oluyor bazen ben onu bazen o beni ayartiyor dengeyi kuruyoruz. Ne beklentisi varsa açık şekilde soylemesini istedim ki bu sayede bütün fantezilerini benle kurşun diye.ama dün ona izlediğin gördüğün bi film resim bilmem ne karşına gelse senin için deli gibi uğraştığım halde gördüğün şeyleri beğenir misin diye sordum
Malesef beni yıkan cevap kim olsa beğenir sonuçta 2mizden de güzel hoş insanlar var.ama arzulamam sadece seni arzularım dedi.sizce bu normal mi? Bence bi insan eşini arzular ve begeniyorsa gördüğü hiçbişey ona güzel gelmemeli
Sizce nasıl olmalı?

Arkadaşım sana tavsiyeme gelince bende senin geçtiğini süreçlerden dönem dönem o kadar çok geçtim ki.ancak ne zaman ki eşimin gizli fantezilerini ogrenmeye ve yapmaya çalıştım işte o zaman ben onu mutlu ettikçe o da bana emek vermeye başladı. Netten çamaşırlar aldım. Her yolu denedim.ise yaradı. Muhakkak seni sevmese arzulamaz sadece bi kıvılcım bekliyodur inşallah da düzelir ama hepimiz bu süreçten geçiyoruz dönem dönem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım istiyolar ki onlar gibi ....... izleyelim ardın azgın gibi atlayalım üstlerine bence sen onun başlattığı vakit hemen bi krem kap en azından acı duymassın..kendin başlatmaya meyillenincede bunu ona çaktırma yani hazırlıklı değilmiş gibi yap...mesela benim eşim süslenince özellikle yaklaşmıyo yani sanki onu tuzağa düşürmüşüm gibi hissederim diye gurur yapıyo kendince...ama çok süslü olmasa da üstüme oturan bazı eşofmanlarım var onları giyince ve onu yatağa atcam hissi uyandırmayınca amacıma ulaşıyorum.... :) biraz önünden kıvırtarak ama dalgın gibi geçiyorum sonra anlıyorum odak noktası olduğumu ve zaten de içten kendimi hazırladığım için olay tamam :)

İyiymiş ne güzel çözüm bulmanıza sevindim...gerçi bazı erkekler her halukarda eşlerinin yönlendirmesinden rahatsız olabiliyo..mesela birimki bana fantezi geceliklerimi giydirmiyo...kıl oluyorum içimde kaldı bi gün giycem ama

Ay guldurdun beni ya :)) allah seni ne etmesin bende bi ara giyiyordum bana dedigi laf bunu giyince is bitiyormu yani ... Sinir olmustuk artik giMiyordum ama simdi kendim icin alip giyiyorum ohh nede guzel oluyo essek hosaftan ne anlar :)) gecen konusu acildi yine neden boyle diE sordum dedigi lafa bak zaten icraat varmis ereksiyon varmis ne gerek varmis on sevismeye beklemeye eskiden konsentre olamadigi icin gec geliyormus simdi dayanamiyormus uzun sure cabaliyo ama nafile ( yine eskiye oran on sevisme olmasa bile idare eder

siz de bizim gibi alemsiniz canımm :)) bi kere giymeye yeltendim geceliği bizim odun hemen çıkarttı..halbuki ilk eve eşyalarımızı yerleştirirken görmüştü gözleri parlamış yarım ağızla gülmüştü..ben de sevinmiştim ne güzel at koşturcaz diye pisss hevesimi kursağımda kuydu...sevişme vs hiç yok bizde direk atlıyo benim odun..sen nasıl aştın bu durumu peki canım?benimki öpeceğim vakit ağzını kaçırıyo...hayır ağzım koksa fln anlycamda...bu neyin nazı anlamadım gitti

Canım neyazıkki onları da arzulayabiliyolar ve ilişkide hayal edebiliyolar....onun için naapıp needip o şeylerden uzak durdurmak eşlerimizi...Allah yardımcımız olsun..yalnız sana bi sorum var eşin hazırlanman için sana zaman mı tanıyo sonuçta normal otuturken tv izlerken vs insan fantezi gecelikle oturmazya hani ondan dedim... bizimki hemen olaya giriyo hiç fırsatım olmuyo hazırlanmaya...

bnde pek giymiyrm geceliğimi ya giycek fırsatta bulamıyorm zatn uzun zamandır giymediğim içinde çekiniyrm giymeye ama pijam eşofman olsn farketmiyo blki de o yüzdn ihtiyç duymuyrm bnde:)

Ya kusuruma bakmayın ama birşey sorucam avatarınızda eşinizle resminiz dururken burda sizi tanıyan insanlar çıkabilecekken nasıl bu kadar mahremiyetinizi paylaşabiliyorsunuz? Hayır birde başınız kapalı benim bildiğim kapalı kadınlar mahremiyete dahada önem verdikleri için o yaşam şeklini seçiyolar zaten...bu sitede daha neler görcem bir yaşıma daha girdim..kocanızı tanıyanlar falanda görebilir inanamıyorum

Ay tek olmadigima sevindim inanki ayni sey benimde basimda var evlenirken ne hayaller kurmustum ne buldum malesef, boyle direk olaya girmesine sinir oldugumu defalarca hatta her seferinde soyluyorum aynen senin gibi öpme yok sevisme yok... Pat diE soYun yap bitti ohh ne ala memlelek... Oda En fazla 4-5 dakka bile surmüOrdu belki.. Hala oylede artik s1kildigimi soLedim, on sevisme olmasa bile benimde canim var ihtiyacim var diye simdi uzatmaA calisiyo ama genede pek beceremiyo, sonra diyo seni beklerken orgasmus icin faturalari , duvarin boyasi akmis onu vs dusunuyorum Yoksa gelicem haha yok bide giyiOrum geceligide bi ise Yaramiyo adama dokunsan hazir hemen on sevismeye hakkaten ne gerek var öpmek istesem hep masum kuru öpucukler ahh ahh bekarken bolemiDi anlamiyorum nedem öpüsemioruz yaa icimde kaldi valla halbuki oda istiyo biliyorum ara sira deniOz beceremiOz uYum sagliyamiOruz , hadi benim zamaninda sinir etmisti hala o kizginLigim geliyo aklima cikaramiyorum beynimden öpcek zamani ( artik bakti tik Yok ya oda hic orali olmuyo , ins duzelir ya soyle atesli atesli ozluyorum bunu cok cunki (

Ne umdum ne buldum bacim. Ahh ahhh

Canim
Cozumu yok malesef biz 1.5 sene oldunben degistirmeye calissam bile banada izin vermedi yani ne kendisi yapar ne bana yaptirir on hazirlik vs oda baslarda bana diyodu kendin ugras gelmek icin diye simdi gene ayni sanki ben sisme bebek muamelesi goruyorum resmen cozumu bilen banada soylesin su cinsellik disinda mutluyuz aslinda ama bu konuda uyumsuz cok ( 4-5 dakkalik icin her gun dus almaktan biktim inan

Canim bunun cozumu yok bh konuda cok tartistik bizde film izlemsi yuzunden vs ise yaramadi en sonunda ben pes ettim, tek hatasi bu olsun diye.. Bu aralar yakalamiOrum gerci ama belkide uyanmistir oda artik.. Fantazi desen adamin fantazisi yok be anam ... Herseyi denedim herseyiii ... Ayrica her ne kadar seni sevse bile baska birinede ereksiyon olur doyumsuz bunlar genetik bi durum ... Kac tane pisikologa sordum.. Bir kere kavga ederken neden izliyosun dedim dedigi laf " hosuma gitti baktim ne olmus " ve ben kendimi onlarla kiyasliyorum diyincede sen onlar gibi olmassin onlarda senin gibi olamaz dedi ay sinirlerim tavan yapmisti o vakit ( ya biz abArtiyoruz bence bu durumu her erkek goz gorunce bakar hoslanir bence biz bile sokakta ole acik sacik guzel gorsek donup bakiyoruz degilmi

Benim tavsiyem pozisyon zenginliği olan erotik film izlet benimki de öyleydi oradan bi kaç bişi öğrenir merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…