- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi aylinkalin
-
Bu ... Izleme aliskanligi olan erkeklerde maalesef ki hersey kisa suruyor bende kac aydir evliyim hala bes dakika bile mucize benim icin, ve cogu zaman bu alanda performans gostermek zoruna gittigi icin yine .. Izlemeye donuyor esim onda bisi yapmasina gerek kalmiyor diye , bende de baslangicinda bi heyecan yaratmadigi icin islaklik az oluyor ondan surat asiyordu, senin esinde islaklik konusunda sen hemen hazirsin bisi yapmama gerek kalmiyor diye mi dusunuyor ki?
Yani hazirlik var da bizde de adamda heyecan yok yok ben eski kiz arkadaslarimla iken boyle alistim onlar benim uzerime atlardi kadin daha istekli olmasi lazim erkek o kadar istemez zaten bilmem ne , yani isin cogunu benim halletmemi degisik seylerle benim gelmemi istiyor yani bi kere de ben degisik bisi yapayim demek yok, bekarken de ihtiyacini bisiler izleyerek giderdigi icin simdi performans gostermektense beni az islaniyorsun diger kizlar hic boyle degildi diye suclamak daha kolay gelior , ben islaklik sorunu icin doktora gittim ozel doktora ve bi saat terapi yapip en sonunda sen degil esin burada olmali eslerinize bu kadar yuz veriyorsunuz hic kendilerini sorgulamiyorlar demisti ne kadar hakliymis doktor
ah bilmezmiyim canım eşimde hemen olsun istiyo benimle ilgilenmediği için bende de kuruluk oluyo bu sefer benim canım yanıyo bana diyo sen isteksizsin hiç ateşli değilsin iyide sen ilgilenmezsen kendi kendime mi ateşlenecem hiç anlamış değilim şimdiden sıkıldım
cnm bizde geçen seneye kadar böyleydik 2 yıllk evliyim doğum yaptm n.doğum oldu bende aksine daha fazla arttı istek bayağı bi ekşınlı oldum e adam da ayak uydurmak zorunda kaldı yani bn yönlendirdim onu sende hakimiyeti elerine al
İyiymişne güzel çözüm bulmanıza sevindim...gerçi bazı erkekler her halukarda eşlerinin yönlendirmesinden rahatsız olabiliyo..mesela birimki bana fantezi geceliklerimi giydirmiyo...kıl oluyorum içimde kaldı bi gün giycem ama
Ay guldurdun beni ya :)) allah seni ne etmesin bende bi ara giyiyordum bana dedigi laf bunu giyince is bitiyormu yani ... Sinir olmustuk artik giMiyordum ama simdi kendim icin alip giyiyorum ohh nede guzel oluyo essek hosaftan ne anlar :)) gecen konusu acildi yine neden boyle diE sordum dedigi lafa bak zaten icraat varmis ereksiyon varmis ne gerek varmis on sevismeye beklemeye eskiden konsentre olamadigi icin gec geliyormus simdi dayanamiyormus uzun sure cabaliyo ama nafile( yine eskiye oran on sevisme olmasa bile idare eder
Merhaba canımgerçekten çok üzücü bi durum.erkeklerin bu zaafı o kadar sinir bozucu ki.ayrica bencillikleri. Ben dün akşam eşimle tartıştım hala kafam allak bullak bu konuda fikir verecek çok arkadaş var bana da yardım edin fikir verin ne olur.
Eşimle severek evlendim, evlenmeden bi kaç yıl öncesine kadar ... izlermis .evlendikten sonra bi kez de erotk video izlediğini yakaladım ve pismanligini dile getirdi. Cinsel hayatımız iyi çünkü resmen köleymisim gibi yapmadığım hazırlık girmedigim şekil kılık yok nerdeyse. On hazırlık da oluyor bazen ben onu bazen o beni ayartiyor dengeyi kuruyoruz. Ne beklentisi varsa açık şekilde soylemesini istedim ki bu sayede bütün fantezilerini benle kurşun diye.ama dün ona izlediğin gördüğün bi film resim bilmem ne karşına gelse senin için deli gibi uğraştığım halde gördüğün şeyleri beğenir misin diye sordum
Malesef beni yıkan cevap kim olsa beğenir sonuçta 2mizden de güzel hoş insanlar var.ama arzulamam sadece seni arzularım dedi.sizce bu normal mi? Bence bi insan eşini arzular ve begeniyorsa gördüğü hiçbişey ona güzel gelmemeli
Sizce nasıl olmalı?
Arkadaşım sana tavsiyeme gelince bende senin geçtiğini süreçlerden dönem dönem o kadar çok geçtim ki.ancak ne zaman ki eşimin gizli fantezilerini ogrenmeye ve yapmaya çalıştım işte o zaman ben onu mutlu ettikçe o da bana emek vermeye başladı. Netten çamaşırlar aldım. Her yolu denedim.ise yaradı. Muhakkak seni sevmese arzulamaz sadece bi kıvılcım bekliyodur inşallah da düzelir ama hepimiz bu süreçten geçiyoruz dönem dönem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyiymişne güzel çözüm bulmanıza sevindim...gerçi bazı erkekler her halukarda eşlerinin yönlendirmesinden rahatsız olabiliyo..mesela birimki bana fantezi geceliklerimi giydirmiyo...kıl oluyorum içimde kaldı bi gün giycem ama
Merhaba canımgerçekten çok üzücü bi durum.erkeklerin bu zaafı o kadar sinir bozucu ki.ayrica bencillikleri. Ben dün akşam eşimle tartıştım hala kafam allak bullak bu konuda fikir verecek çok arkadaş var bana da yardım edin fikir verin ne olur.
Eşimle severek evlendim, evlenmeden bi kaç yıl öncesine kadar ... izlermis .evlendikten sonra bi kez de erotk video izlediğini yakaladım ve pismanligini dile getirdi. Cinsel hayatımız iyi çünkü resmen köleymisim gibi yapmadığım hazırlık girmedigim şekil kılık yok nerdeyse. On hazırlık da oluyor bazen ben onu bazen o beni ayartiyor dengeyi kuruyoruz. Ne beklentisi varsa açık şekilde soylemesini istedim ki bu sayede bütün fantezilerini benle kurşun diye.ama dün ona izlediğin gördüğün bi film resim bilmem ne karşına gelse senin için deli gibi uğraştığım halde gördüğün şeyleri beğenir misin diye sordum
Malesef beni yıkan cevap kim olsa beğenir sonuçta 2mizden de güzel hoş insanlar var.ama arzulamam sadece seni arzularım dedi.sizce bu normal mi? Bence bi insan eşini arzular ve begeniyorsa gördüğü hiçbişey ona güzel gelmemeli
Sizce nasıl olmalı?
Arkadaşım sana tavsiyeme gelince bende senin geçtiğini süreçlerden dönem dönem o kadar çok geçtim ki.ancak ne zaman ki eşimin gizli fantezilerini ogrenmeye ve yapmaya çalıştım işte o zaman ben onu mutlu ettikçe o da bana emek vermeye başladı. Netten çamaşırlar aldım. Her yolu denedim.ise yaradı. Muhakkak seni sevmese arzulamaz sadece bi kıvılcım bekliyodur inşallah da düzelir ama hepimiz bu süreçten geçiyoruz dönem dönem
siz de bizim gibi alemsiniz canımm :)) bi kere giymeye yeltendim geceliği bizim odun hemen çıkarttı..halbuki ilk eve eşyalarımızı yerleştirirken görmüştü gözleri parlamış yarım ağızla gülmüştü..ben de sevinmiştim ne güzel at koşturcaz diye pisss hevesimi kursağımda kuydu...sevişme vs hiç yok bizde direk atlıyo benim odun..sen nasıl aştın bu durumu peki canım?benimki öpeceğim vakit ağzını kaçırıyo...hayır ağzım koksa fln anlycamda...bu neyin nazı anlamadım gitti
Ayni sorunu bende yasiyorum6 aylik evliyix daha cok yeniyiz ilk baslarda cok guzeldi on sevisme olmadan olmazdi ama simdi on sevisme yok direk 5 dakkada olup bitiriyor...bu durum benimdr canimi cok sikiyor artik daya yeni evliyiz sonucta acik olucak biraz ama gubde 4 5 kere olurken simdi 1 kere olmaya basladi ben kendisine soyledigimde askim sen kendin halletsene dior bosalma konusu icin kizlar deliricem artik onunla bunu konusmaya calisiyorum bahanesi su yorgunum aklim dolu falan dior..oneriniz ne ? Ne yapmaliyim ? Anlayana kadar robot gibi mi olayim kendimimi ceksem tamamen...daha basindayken boyleysek 2 3 yil sonrasini dusunemiyorum..ki daha yasimiz genc ben 21 esim 26 yasinda...mutsuzum..fikirlerince tecrubelerinize ihtiyacim var..
Sizce nasıl olmalı?
Kizlar bilen bilir , esimin ..... bagimliligindan yakiniyorum hala... Bunu artik beterin beteri var diyip kendi kendime kabullendim cunki degisen bisi yok ne yaptiysam. Bosanmayida care olarak gormuyorum.
Esimle 1.5 yillik evliyiz evlenmedende cinselligimiz oldu ve ön sevisme vardi iliskimiz uzun sürüyodu. Ne olduysa evlendikten sonra basladi , yani on sevisme sifir hic yok , olay 5 dakikalik sadece, hop oldu bitti affedersiniz. Cok istekli ama Bunu onla konussamda haklisin askim diyor ama degisen bisi yok . Ha ben birseyler yapmak istesem hemen kestirmeYe calisiyor. Musade etmiyor. Guzelim bakimliyim fizigim gayet yerinde... cinselligi Görev gibi görüyor resmen ona sorsan alakasi yok. O boyle seviyormus gayet normalmis. Ha birde aferdesiniz hep ayni pozisyon yenilik yok. Ben istesem dahi acik degil yeniliklere. Bu 2 konu disinda hic sorunumuz yok cok iyi anlasip cok vakit geciriyoruz ama peki sizce sorun ne ? Ne yapayim nasil davranayim boyle kabulleneyimmi? Of pisikolojim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?