eşimle cinsellik ile ilgili tartışmamız

Masajın devamı güzel olabilirdi:)

Takılmayın, meşguliyet olduğunda gayet önceden ayarlamalı oluyor.eşimle tartıştığımız dahi olmuştur, bu geceyi ayarlamıştık sen daha oyalanıyorsun filan diye :)

Yapıyoruz ,yapıcakmıyız gibi tabirler bana çok itici geliyor .pilav mı yapıyorsunuz ?

Konuya gelecek olursak 9 senelik evlilik sonrası cinsellik biraz da rutine , plana göre devan eder diye düşünüyorum .

Valla cocuktan sonra gayette sozlesmeli oluyor.hatta 1 hafta oncedinden haftasonu icin randevu aldigimiz bile oluyor birbirimizden.esiniz kotu birsey dememiski.oyleyse ben oleyim yani.birkeresinde banyodan ciktim uzerimde bornoz.gittim adamin yanina seviselim mi dedim.hayir dedi.sadece kuru bir hayir:))eeeee bu durumda benim adami oymam lazim.teklif var israr yok dwdim gectim.takmayin kafaniza bu kadar allahasen

Masaj yapsa devamı gelirdi adam size aslında yaklaşmaya çalışmış ama siz yanlış anlamışsınız.))) bizde bu tarz şeyler yaşadık şimdi toparladık genelde randevulasiyoruz bu bi yerde önemli bişey aslında. Çiftler ne zaman uygun ne zaman değil ona gore hareket edilir en azından bilinçli bi şekilde. Bu arada takılmayın sizi istemese hiç olmaz zaten. Belki biraz renk katabilirsiniz kendinize bekliyorum seni değil de siz eşinizi öpebilirsiniz mesela.

Bi kere ben çok pis hazırlandım eşim işten gelicek jartiyer vs saçlar fönlü makyaj o biçim. Geldi sarildi yorgunum bilmemne biseyler anlattı haber verseydin keşke vs ne zoruma gitmişti varya kavga çıkarmıştım

Allah iyiligini versin kiz valla koptum ya bizde de aynen boyle konusmalar oluyo

karı koca oturun, grinin elli tonunu okuyun beraberce. Bu kitabı tavsiye etmeden de duramıyorum.

Ay cok sasirdm konuyu gorunce. Cunku ben de boyle bi konu acmayi dusundum sabah...
1yasinda uyumak nedir bilmeyen hic biseyden de memnun olmayan bi kizim var. Gece 12de 1de uyumaya basladi bu siralar ve gun icinde uyusun dye gozune bakiyorum 1defa uyuyor. Sansliysam 1saat degilsem 20 30 dk uyuyp uyaniyor .. cok yoruyor beni. Evimi gorseniz bi duzen tertip kalmadi . Bi is yapacak olsam heryere pesimden gelip illa tehlikeli birseyler buluyor. Yok cekmeceyi ona gore duzenle yok boyle yap sùnlarini kaldir vs cok akil veren oldu kkda eski konularimda .. ama ev kucuk esyalarim dolaplara sigmyo ki bile zaten. Neyse.. tum gun cok yoruluyorm. Camasir ykayacak olsam bazen 3gun makinada durhyo calstrp cikamadgm oluyo. Asmasi vs dert..
Meme emmek istyo uyuycak saniyorum geri kacip gidiyo cok huysuz vs. Heryeri dagitiyorum gun icinde ona yetiseym mama yesin kakasini yikayalim ustunu degstrelim etkinlik uyduralm vs derken . .. ve yetisemiyorum toparlanmyo. Hersey attigim yerde attigim gibi kaliyo. Temizlikci alsam ona bile cekiniyorum evden utanirim heralde..
Neyse iste bu hengamede gece 12de 1de uyuyabilen bi bebek..onu uyutmadan ben uuuycak gbi oluyorm sarhosa baglyorum artik. hadi kizim eee eee eee dandini dandini..den sonra yihuu hadi uyudu artik seviselim moduna girilmiyo ki. Ortam yok zaman yok .. acikcasi belki canim istese bi firsat nasil olsa yaratcam belki de.. icjmden hic gelmyor. Cinsellik aklima mi geliyor da..
Blmiyorum ne zaman duzelicek... esimle aramda hep bi sogukluk. Zaman ayirmyorum diye bi kirginlik.. 10gunu gecti belki 15gun oldu bizde de bisey yok. 2gundhr de uyuyorum cok fenayim dye reddettim cok bozuldu.. :/

Bazen planliyoruz ama bizimde haftada 1 oldugu oluyor bazen tam baslarkenn oglum geliyor sesini duyuyoruz birakiyoruz. Cocuk olunca zor oluyor heleki bizimkisi gece sürekli agladigi icin haftada 1de oldugu oluyor.

Hayat Şartları yorgunluk stres vs etkiliyor genelde . Ama hadi kalk gidelim gibisinden robotikte olmaz ki

Kişiden kişiye farklılık gösteriyor bu durumlar sanırım.
Ben veya eşim göz kaş haraket ve bazen kendiliğinden oluşu veriyor.
:)
Çok ta dert etmeyin akşam siz çağırın bugün hazırlan bak de

Hahaha:))sizinki iyice kotu olmus.ozel hazirlik var sonucta.benimki en azindan hani spontene o an aklima gelmis gibi oldu..halbuki banyodayken planini yapmistim:))insan bozuluyor cidden.caktirmadim ama bozuldugumu.sizinki yorgunum vs bir aciklama yapmis en azindan.benimki direkt hayir.ne aciklama ne birsey.

Erkekle bole sey konusulmaz, direkt dalcan firsatini bulursan yani.. konusunca boyle bi kural gibi oluyo ve geriyo insani.. madem kafanda var ole bi dusunce adama sokul yani.. karsi koycani sanmiyorum kolay kolay.

Haftada bir fenada degil bence

Ben olsam çok bozulurdum valla. Trip arardım hatta o istediğin de ben yok derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…