eşimle cinsellik ile ilgili tartışmamız

Bizim de cocuklardan sonra azaldi. Esim gecenin ikisi gelip uyandiriyordu surekli. Sabah erken kalkip okula goturuyorum diye tersledim kavga ettim surekli artik kaldirmiyor. Gizli bi sozlesme oldu hafta sonlari ve okul tatillerinde acisini cikariyoruz

evet o da güzel ben duymuş olsam hayir ı bi daha öpmezdim bile eşimi herhalde

Kişiden kişiye farklılık gösteriyor bu durumlar sanırım.
Ben veya eşim göz kaş haraket ve bazen kendiliğinden oluşu veriyor.
:)
Çok ta dert etmeyin akşam siz çağırın bugün hazırlan bak de
aynen öyle arkadaşın dediği gibi
siz çağırın bir mesaj atın sonra olur biter

aklıma ne geldi bizim büyükler anlatır bazen
bizim köyde erkekler eşlerine gak yıkanam (kalk yıkanalım) dermiş
öyle olsa ne yapacaktınız konu sahibi
ve adam masaj yapayım demiş sonrası..............

Aaa bunun 2018 versionu benim eşim ( Hadi dusa girelim )

Sanırım benimde hamilelikten dolayı hic aklıma bile gelmiyor esimde sağolsun çok anlayışlı zaten zor geciriyorum mide bulantıları mide yanması dış ağrısı hepsi üst üste geldi .

ah canım kıyamam emin ol her anne böyle zorlu yollardan geçiyor sıkıntı çekmeden büyütülmüyorlar canları sagolsun ama gerçekten cok yıpratıyorlar
meraklanma büyüdükce rahatlıyorsun biraz daha rabbim kolaylık versin elbet geçer bu günlerde.. su an emdiği için uymak istemiyor benm oglanda öyleydi

o istiyordu o isterken ben istemiyordum sonra o ben isterken o itemiyordu.Ben giderken o geliyordu o gelirken ben çoktan gitmiştim.Cinsel hayatınız bu şekilde karmakarışık kelimelerinizden bunu anladım.Eşinizde sizde gayet normalsiniz.herkeste zaman zaman sogukluk olur keza bu işler plnlı olmaz bence.Ne zaman içinizden gelir o zaman.

Bak bi erkegin ustune ne kadar dusersen okadar geri cekilir. Yani istedigini belli etmiceksin. Sen geri cekil. Inanki bak ise yarayacaktir. Senin istedigini bildigi zaman kendini biraz geri cekiyor anladigim kadariyla. O yuzden sen umursuz davran birak o senin pesinde dolansin

Konu sahibi ağustos ayında aynı konuyu açmış.
Ve bir yorumunu alıntı yapıyorum:
“Haftada bir iyi mi
Bana az geliyor
Yani normali iki günde bir diye biliyorum
Uzaklaştık eskisi gibi değil”
Allah aşkına bunu nereden çıkardınız? Normali diye bir şey yok. Herkesin cinsel hayatı farklı, herkesin libidosu farklı, herkesin zevkleri farklı.
Çocuk isteyenlerin genellikle o gün aşırı ilişkiye girme kuralı oluyor.
Hayatı biraz doğaçlama yaşayın. Biraz da siz sevgi ve arzu gösterin.

konuşarak hal olur be kuzum . ben telefonda konuşrken kendini hazırla derim spor var akşam beklemeden duşumuzu alırım o msjdır aramızda mesela . ayrıca öpmesini de bekleme sen git öp biz kadınlar hep erkekten bekleriz başlamayı sen öp elinden tut yatağa götür üstüne hafif şeyler giy bunlar ortadan kalkacak bak gör

Siz de öpüp başlatabilirsiniz. Belki başlatma kısmını ondan beklediğiniz için ters tepmiştir. Koltukta uzanıyorsunuz sevişmeye hazırımdan öte yorgunum mesajı verir.

Bazen aniden oluyo bazen planlı
Cocugu uyuturken mesaj atar cabuk gel isimiz var diye yada ben hazrlanir giderim elbise gecelik bazende uyumaya gideriz bi anda olur gecen gece uyuyamadik o dönüyo yatakta ben dönüyorum hemen yanastim tabi bi anda olursa daha guzel oluyo

Bizde anlık o işler tarih saat farketmıyor

Bi
Dedim zaten
Ağrımıyor dedim
Ağrıyor anlamış

Ben ve onda soğukluk oldu ki
Ağrımayan belimi ağrıyor anlamış
Bizde de aynı malesef. 4 yillik evliyim işin aksi tarafı bende bi soğukluk var eşime karşı nasıl aşarız bu durumu bende bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…