Eşimle cinsellik yaşayamıyorum

berrak_87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
307
35
0
Ankara
Kızlar psikolojik olarak bu durumdan çok etkilenmiş durumdayım. :43:
8 aylık bir bebeğim var :emir_bebek: . son 2 aya kadar evlilik hayatım iyi denebilecek bir durumdaydı.
Tabi bebeğin vermiş olduğu sorumluluk vs gibi nedenlerden dolayı zaman zaman eşimle birbirimizi ihmal ettik

off nasıl nerden başlanır bilemiyorum ama ben eşimden romantizm istiyorum.
yatak odasına geçince hemen hurra yatak ve olaya başla istemiyorum.
ben yapım gereğide hassas biriyim bunlar benim için çok önemli. sevgiliyken nişanlıyken hadi
iyiydi ama bi evlendik herşeye ne gerek var demeye başladı. ben istiyorumki iş yerinde gün içinde bana mesajlar atsın
gece için beni de harekete geçirecek duygularımı canlandıracak bişiler yapsın ama yok yapmıyo. :36:
inadındanmıdır üşengeçliğinden midir nedir anlayamadım.
ee bende haliyle eşimden uzaklaşıyorum ve onunla birlikte olmak istemiyorum. en özel anımızda bile bişey oluyo
arkamı dönüp yatıyorum. :43:

Eşim yemeğe temizliğe herşeye yardım eder elinden geldiğince. ne zaman birlikte olmak istese bi bahane uyduruyorum
Niye bu duruma geldim bende bilmiyorum. eşimden flört dönemlerindeki gibi romantizimler beklemekle hatamı ediyorum
sizce ? Çok mu takıntılıyım ? Hem kendimi hem eşimi mutsuz ediyorum bu şekilde ama olmuyo yok hiç içimden gelmiyo.

Aldığım kilolar özgüvenimi düşürdü off yazamıcam daha fazla . :43:

8 aylık bir bebeğim var :emir_bebek: . son 2 aya kadar evlilik hayatım iyi denebilecek bir durumdaydı.
Tabi bebeğin vermiş olduğu sorumluluk vs gibi nedenlerden dolayı zaman zaman eşimle birbirimizi ihmal ettik

ben yapım gereğide hassas biriyim bunlar benim için çok önemli. sevgiliyken nişanlıyken hadi
iyiydi ama bi evlendik herşeye ne gerek var demeye başladı. ben istiyorumki iş yerinde gün içinde bana mesajlar atsın
gece için beni de harekete geçirecek duygularımı canlandıracak bişiler yapsın ama yok yapmıyo. :36:
ee bende haliyle eşimden uzaklaşıyorum ve onunla birlikte olmak istemiyorum. en özel anımızda bile bişey oluyo

Eşim yemeğe temizliğe herşeye yardım eder elinden geldiğince. ne zaman birlikte olmak istese bi bahane uyduruyorum
Niye bu duruma geldim bende bilmiyorum. eşimden flört dönemlerindeki gibi romantizimler beklemekle hatamı ediyorum
sizce ? Çok mu takıntılıyım ? Hem kendimi hem eşimi mutsuz ediyorum bu şekilde ama olmuyo yok hiç içimden gelmiyo.

peki sen hiç ona yaklaşıyormusun cinsellik için?
yani ondan beklemek yerine istediklerin için ortam oluşmasını sağlamaya çalışıyormusun?

Evet ben yaptım . ,işte bu noktada ayrı düşüyoruz. :26:
Ben bebeğimiz olduktan sonra bile ihmal etmedim hiç hoş bir ortam veya masa hazırlamayı.
aynı şeyleri ondan görmediğim için bende yapmıyorum artık

çünkü bebeğinin sorumluluğunu herşeyin üstünde tutuyorsun bebeğin daha küçük ilerleyen zamanlarda birbirinize hiç zaman ayıramayacak duruma geleceksiniz tadını çıkarmaya çalışın bu zamanları ve eşinden adım bekleme sende birşeyler yap

Evet ben yaptım . ,işte bu noktada ayrı düşüyoruz. :26:
Ben bebeğimiz olduktan sonra bile ihmal etmedim hiç hoş bir ortam veya masa hazırlamayı.
aynı şeyleri ondan görmediğim için bende yapmıyorum artık

illa bir mum bir masa değilki olay
üstelik henüz lohusa sayılırsın
öncelikle aldığın kiloları zamanla vereceksin buna bu kadar takılma, ayrıca romantizmi her eş ister bende isterim ama elime geçerse :)
cinsellikle senin derdin uyarılmakmı yoksa öncesindeki romantizmi bunu ben tam anlayamadım bunuda belirteyim

Ben de cok duygusalimdir ve romantizm benim icin de cok onemli. Cinsellikten de, oteden de , beriden de.benim icin hayattaki en onemli sey diyebilirim. Olmayinca uzuluyorum.

Hayatinda biri varken romantizm olmamasi daha da kotu bence, karsidakinin odun olmasi beni uzerdi herhalde. :ssz:

Bence beklentinizi esinize soyleyin, benim romantizme ihtiyacim var ama senden goremeyince soguyorum diyin...bakalim ne yapacak :35:

illa bir mum bir masa değilki olay
üstelik henüz lohusa sayılırsın
öncelikle aldığın kiloları zamanla vereceksin buna bu kadar takılma, ayrıca romantizmi her eş ister bende isterim ama elime geçerse :)
cinsellikle senin derdin uyarılmakmı yoksa öncesindeki romantizmi bunu ben tam anlayamadım bunuda belirteyim

canım ya bak şöyle söyliyim zaman zaman uyarılma yada isteğimde olmuyo yani

çok zor ve çok geç adapte olmaya başladım ben :43:

Bunun da nedenini öncesinde yaşamadığımız romantizme bağlıyorum ben

yani şöyle tv ye internete dalmadan birbirimizle konuşsak muhabbet etsek elele tutuşsak

ne hoş olurdu. Film günleride yapıyoruz ama off bende anlamadım ki sorun ne .kendimide suçlamaya başladım artık

Ben de cok duygusalimdir ve romantizm benim icin de cok onemli. Cinsellikten de, oteden de , beriden de.benim icin hayattaki en onemli sey diyebilirim. Olmayinca uzuluyorum.

Hayatinda biri varken romantizm olmamasi daha da kotu bence, karsidakinin odun olmasi beni uzerdi herhalde. :ssz:

Bence beklentinizi esinize soyleyin, benim romantizme ihtiyacim var ama senden goremeyince soguyorum diyin...bakalim ne yapacak :35:

Dedim ya hemde defalarca öyle üstünkörüde değil üstüne basa basa ifade ettim kendimi :36:
ama yok yapmıyo yapısında yok galiba napıyım taşıma suyla değirmen ne kadar döner o misali :36:
hep beni anlatıcam ona napması gerektiğini :43:
biz daha genciz ya böyle ortamları şimdi yapmicazda ne zaman yapıcaz kızlar haksız mıyım

yani şöyle tv ye internete dalmadan birbirimizle konuşsak muhabbet etsek elele tutuşsak

ne hoş olurdu. Film günleride yapıyoruz ama off bende anlamadım ki sorun ne .kendimide suçlamaya başladım artık

kendini suçlama çünkü bunu böyle çözemezsin
bebeğini emziriyormusun bilmiyorum yada kullandığın bir ilaç varmı?
belki ilaç libido azlığı yapıyordur sende, yada annelik içgüdüsü ki henüz çok yeni bu bile insanı cinsellikten soğutaibliyor
üstelik herkes heran cinselliği aynı düzeyde istemez veya yaşamaz buda gayet normal

el ele oturup muhabbet etmek olayına gelince tabiki çok şey değil istemekte en doğal hakkın bunun iiçinde mücadele var fakat olmassada çok üzülme, en romantik ortamda bile hele geç tvde bişiyi göremiyorum diyebilir bazen erkekler ozaman kafasını patlatmak gelebilir içinden. benim sana tavsiyem yaşadıklarını ve duygularını içine atma bi şekilde dışa vur ağlıyormusun ağla gerekirse ona haykırarak onun gözü önünde beklentileri ona yansıt söyle ama direk söyle anlamasını bekleme çünkü erkekler bişiyi açık açık konuşmadan anlamıyorlar malesef.
içine atmak seni daha kötü yapar helede daha yeni bir bebeğin varsa

Dedim ya hemde defalarca öyle üstünkörüde değil üstüne basa basa ifade ettim kendimi :36:
ama yok yapmıyo yapısında yok galiba napıyım taşıma suyla değirmen ne kadar döner o misali :36:
hep beni anlatıcam ona napması gerektiğini :43:
biz daha genciz ya böyle ortamları şimdi yapmicazda ne zaman yapıcaz kızlar haksız mıyım

daha önceden yapmadıysa üzgünüm şimdide yapmaz senin yönlendirmelerinle olur ama oda nereye kadar ya kusura bakma ama bebek olduktan sonra romantik olmaya nasıl fırsat bulacaksınız hadi şimdi bebek küçük ama ilerleyen zamanlarda bırak romantikliği kocana sarıldıgında bile sevinecek duruma geleceksin :)

Çok zor bir durum, konuşmayı denediniz mi? Peki hep böyle biri miydi? Evlendikten sonra mı böyle oldu? Hani ufak da olsa ipuçları var mıydı bu durum için? Kötü niyetli değildir kesinlikle ama konuşmayı denesen, sen de tekrar harekete geçsen nasıl olur?
Bebeği bırakabileceğiniz birileri varsa, sinemaya gidin, ne bileyim sahilde bir çay için, yani son zamanlarda yapmadığınız ama baş başa kalabileceğiniz şeyler yapın..
Kusura bakma, çok soru sorup, bilmiş bilmiş akıl veriyorum ama belki yardımcı olur diye düşündüm..

Kızlar kullandığım hiç bir ilaç yok bebeğimi emzirmiyorum
ek gıdaya başladık . zaten akşam 10 gibi uyur sabah 8e kadar hiç uyanmaz bebeğim
akşam en az 2 saat onla oynarız eşimle.
Ben hani derlerya işveli cilveli şıkır şıkır bi hatundum :12:
bana noldu anlayamıyorum hislerim öldü sanki.
bi evlilikte yatak odası en güzel yerdir derdim şimdi odayı görür görmez uyumak aklıma geliyo.

Ben eskisi gibi neşeli kıpır kıpır olmak istiyorum ama yok 2 aydır 80 yaşında
bezmiş kocakarı gibi hissediyorum kendimi :43:

her kadın romantik bir eş ister ama çoğu erkek maalesef evlenince odun moduna geçiyor.seninki istisna değil yani.çok kafana takma canım eşine duygularını söyle ama fazla beklentiye de girme
anladığım kadarıyla psikolojik olarak iyi değilsin destek alabilirsin kendini salma bebeğin var mutlu olmaya çalış canım:31:

Çok zor bir durum, konuşmayı denediniz mi? Peki hep böyle biri miydi? Evlendikten sonra mı böyle oldu? Hani ufak da olsa ipuçları var mıydı bu durum için? Kötü niyetli değildir kesinlikle ama konuşmayı denesen, sen de tekrar harekete geçsen nasıl olur?
Bebeği bırakabileceğiniz birileri varsa, sinemaya gidin, ne bileyim sahilde bir çay için, yani son zamanlarda yapmadığınız ama baş başa kalabileceğiniz şeyler yapın..
Kusura bakma, çok soru sorup, bilmiş bilmiş akıl veriyorum ama belki yardımcı olur diye düşündüm..

nişanlıykende böyleydi canım 1000 km uzaktaydı.telefondan ifade edemiyorum derdi. her ay çiçeğim hediyelerim kapımdaydı
tamam çok edebiyat parçalayamaz dı ama ben zorlardım onu bazı şeylere .
doğum günümde 4 farklı hediye alıyo .kızlar buldunda bunuyomusun demeyin lütfen
hediye istemiyorum ben romantizm istiyorum . güzel bi gece istiyorum. bebeğimizi
ailelerimiz alıyo bazen dinlenelim diye.off her zaman benmi yapıcam ben mi düşünücem bunları ya

Kızlar kullandığım hiç bir ilaç yok bebeğimi emzirmiyorum
ek gıdaya başladık . zaten akşam 10 gibi uyur sabah 8e kadar hiç uyanmaz bebeğim
akşam en az 2 saat onla oynarız eşimle.
Ben hani derlerya işveli cilveli şıkır şıkır bi hatundum :12:
bana noldu anlayamıyorum hislerim öldü sanki.
bi evlilikte yatak odası en güzel yerdir derdim şimdi odayı görür görmez uyumak aklıma geliyo.

Ben eskisi gibi neşeli kıpır kıpır olmak istiyorum ama yok 2 aydır 80 yaşında
bezmiş kocakarı gibi hissediyorum kendimi :43:

eskiden başka bi formdaydım bundan 5 yıl önce falan, çok güzel lohusa depresyonundan kurtarırdım arakdaşlarımı lohusa depresyonu yaşayan beni bulurdu. :1::1::1:

ben hamileyim önceden de zaten senin bu istediklerini bekleyen biriydim şimdi artık daha çok beklemeye başladım aynı sıkıntılar bende de var yani hatta ve hatta sen şıkır şıkır bi hatunum adım atarım demişsin ben onu da yapamıyorum önce bana şevkat göstersin bana vakit ayırsın istiyorum

hamilelik geciren cogu kadinda olur bu yasadiklarin, sonra normale dönersin merak etme, sen artik bir annesin duygularin bölündü degisti baska bir hal aldi, vucudun da buna alismaya calisiyor.

romantiklik hakkinda bi yorumda bulunamayacagim evlisiniz kuzum ne romantikligi dermisim:27:
erkeklerin cogu sizin esiniz gibi, romantiklik onlar icin kadin tavlama sanatidir, sonra zaten kadin elde edilmis ne gerek var onca ritiuele diyorlar zaar:49:

Romantizmden falan hiç anlamam hiç de beklemem müstakbel kocam çok şanslı :1: Hareketleriyle beni sevdiğini belli etsin yeter.

Eşim gün içinde hiç aramaz mesaj atmaz
akşam iş dönüşü arar bişi lazım mı diye sorar
pür neşe
sanki herşey yolundaymış gibi
ayol böyle adamın nesine süsleneyim :12: o benim için cix olmazken
bu sene işide bıraktım
akşama kadar evde kek börek yemek yapıyorum
bu mudur yani kadınlık :43:
eşim bana sen filmlere özeniyosun istersen yemekten sonra bide tango yapalım diyo dalga geçiyo
:27: bende o böyle yaptıkça inatla uzak duruyorum ondan yatak odasında

Ben bunun geçici bir dönem olduğunu düşünüyorum. (Senin açından tabii ki, eşin birden bire romantik olmayacak maalesef)
Biz de çocuktan sonra soğuk bir dönem yaşamıştık, bende istek zaten sıfırın altında idi. Artık hormonlar mı, yorgunluk mu, annelik psikolojisi mi bilmiyorum. Zamanla yavaş yavaş normale döndü herşey. Ama inada bindirme hiçbir şeyi derim ben, akışına bırak herşey yolunu bulur zaten.

Back
X