Önce adami çocuk takip eder gibi takip etmekten vaz geçin.Belki de gerçekten yoruluyordur.Kızlar canım çok sıkkın ben 7 aylık evliyim severek evlendik eşimin kendi işi çok ypğun çalışıyor önceden bir gece olmazsa diğer gece mutlaka olurdu. Sonra ben hamile kaldım sorunlu bi grbelikti ve kürtajla sonuçlandı bu arada 1 ay yakınlaşmadık. Şimdi hiç eskisi gibi değil haftada bir ya da on günde bir oluyor sebebini sorunca çok yorgunum işler yoğun vs vs . Aldatmadığına eminim çünkü telefonunu vs hep takip ediyorum . Konumdanda takime diyorum onun haberi yok nere gittiğini nerde olduğunu biliyorum hiç yalanına denk gelmedim. Bana karşı diğer yönleri çok iyi fırsat buldukça beni dışarı çıkarır sevgisini hissettirir. Ama bu durum canımı sıkıyor ne yapmam lazım
Gittiği yeri konumdan takip etmekmiKızlar canım çok sıkkın ben 7 aylık evliyim severek evlendik eşimin kendi işi çok ypğun çalışıyor önceden bir gece olmazsa diğer gece mutlaka olurdu. Sonra ben hamile kaldım sorunlu bi grbelikti ve kürtajla sonuçlandı bu arada 1 ay yakınlaşmadık. Şimdi hiç eskisi gibi değil haftada bir ya da on günde bir oluyor sebebini sorunca çok yorgunum işler yoğun vs vs . Aldatmadığına eminim çünkü telefonunu vs hep takip ediyorum . Konumdanda takime diyorum onun haberi yok nere gittiğini nerde olduğunu biliyorum hiç yalanına denk gelmedim. Bana karşı diğer yönleri çok iyi fırsat buldukça beni dışarı çıkarır sevgisini hissettirir. Ama bu durum canımı sıkıyor ne yapmam lazım
Yani haftada 1 az gibi gelmedi bana ,Kızlar canım çok sıkkın ben 7 aylık evliyim severek evlendik eşimin kendi işi çok ypğun çalışıyor önceden bir gece olmazsa diğer gece mutlaka olurdu. Sonra ben hamile kaldım sorunlu bi grbelikti ve kürtajla sonuçlandı bu arada 1 ay yakınlaşmadık. Şimdi hiç eskisi gibi değil haftada bir ya da on günde bir oluyor sebebini sorunca çok yorgunum işler yoğun vs vs . Aldatmadığına eminim çünkü telefonunu vs hep takip ediyorum . Konumdanda takime diyorum onun haberi yok nere gittiğini nerde olduğunu biliyorum hiç yalanına denk gelmedim. Bana karşı diğer yönleri çok iyi fırsat buldukça beni dışarı çıkarır sevgisini hissettirir. Ama bu durum canımı sıkıyor ne yapmam lazım
Kızlar canım çok sıkkın ben 7 aylık evliyim severek evlendik eşimin kendi işi çok ypğun çalışıyor önceden bir gece olmazsa diğer gece mutlaka olurdu. Sonra ben hamile kaldım sorunlu bi grbelikti ve kürtajla sonuçlandı bu arada 1 ay yakınlaşmadık. Şimdi hiç eskisi gibi değil haftada bir ya da on günde bir oluyor sebebini sorunca çok yorgunum işler yoğun vs vs . Aldatmadığına eminim çünkü telefonunu vs hep takip ediyorum . Konumdanda takime diyorum onun haberi yok nere gittiğini nerde olduğunu biliyorum hiç yalanına denk gelmedim. Bana karşı diğer yönleri çok iyi fırsat buldukça beni dışarı çıkarır sevgisini hissettirir. Ama bu durum canımı sıkıyor ne yapmam lazım
Konu silmek yassakkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?