- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Eşiniz kansermi yada tedavisi olmayan bi hastalığımı var ne yani ne bu heran ölecek takıntısı bence yardım almalisnzsadece detaylı düşünüyorum. bir çocuğun sorumluluğunun altından tek başıma kalkamam.
kendi yağında kavruluyorCok malı mulku olan birisi mi eşiniz?
hayır şöyle ki ona gerek kredi çekip gerek ek iş yapıp en pahalı okullara gönderdi ben dişli biri değilim benimkine aynılarını yapmayabilir.karısıyla olan durumunu evlenmeden önce bilmiyor muydunuz?
şimdi olacak çocuğundan eski eşi ne?
eşiniz sorumluluklarını yerine getirebilecek biriyse sıkıntı yok
diğer çocuğuna olan ilgisini görüyorsunuzdur, daha ona bakamıyor benimkine nasıl bakacak diyorsanız haklısınız.
işte bende baştan nasıl mağdur olmam diye düşünüyorum.Uretebilmeli,lakin erkekler cok becerikli ve akilli degil bana sorarsaniz. Bir de esinizin iki cocugu olacak,farkli iki kadindan. Ama sizin tek cocugunuz olacak tek bir adamdan. Siz isi saglama alin. Maasinizdan bir kisim biriktirin,ayri banka hesabiniz olsun. Kendi ailenizden olasi bir miras var ise onu da ayri koyun. Siz kendi cocugunuzu dusunun,esiniz de dusunurse ne ala. ama yok dusunmezse de siz magdur olmayin bir kadin olarak
kendi babam ölünce ortada kaldım onun etkisi var sanırım.Adama neden sürekli birsey olacak senaryosu yaziyorsunuz?Ben çogu yorumunuzdan ötürü eşinizin yerinde olmak istemezdim....Anne ve eski es bahanelerini geçin cocuk istemiyorum deyin Eyvallah....
kendi babam çok genç bir yaşta hiçbirşey yokken vefat etti hem de sebebpsiz birden bire bu belki de takıntım.Eşiniz kansermi yada tedavisi olmayan bi hastalığımı var ne yani ne bu heran ölecek takıntısı bence yardım almalisnz
İşte bu yüzden yardım almalisnizkendi babam çok genç bir yaşta hiçbirşey yokken vefat etti hem de sebebpsiz birden bire bu belki de takıntım.
Evet mantikli. Insallah umdugunuz gibi oluro zaman oturduğumuz evi çocuğuna bırakmak isteyebılır sadece
Basin sagolsun,ama büyudun simdi bir yuva kurdun ve bu korkularindan sıyrılmalisin...bencede destek almanda fayda var sanirim ...kendi babam ölünce ortada kaldım onun etkisi var sanırım.
adam gibi adamsa o çocuğa ne yaptıysa aynısını diğer çocuğuna da yapar zaten.hayır şöyle ki ona gerek kredi çekip gerek ek iş yapıp en pahalı okullara gönderdi ben dişli biri değilim benimkine aynılarını yapmayabilir.
bugün yarın eşim adaleti sağlayamabilir diye düşünüyorum.Eski esiyle bi alakasi yok sizin cocugunuzun.
Baska bir nedenle istemeyebilirsiniz ama bu konuda yanlis dusunuyorsunuz.
ama önceki evini de zaten ilk eşine vermiş. ben diyorum ki biz kredi ile ev alalım oturduğumuz evi de iki çocuk aralarında bölüşür bizim aldığımız bizimkine kalırEvet mantikli. Insallah umdugunuz gibi olur
daha şimdiden maddi durumum olursa demeye başlıyor bu da beni sinir etmeye yetiyor.adam gibi adamsa o çocuğa ne yaptıysa aynısını diğer çocuğuna da yapar zaten.
Krediyle ev alalim dediginiz zaman size ne diyor?ama önceki evini de zaten ilk eşine vermiş. ben diyorum ki biz kredi ile ev alalım oturduğumuz evi de iki çocuk aralarında bölüşür bizim aldığımız bizimkine kalır
siz de açık açık söyleyindaha şimdiden maddi durumum olursa demeye başlıyor bu da beni sinir etmeye yetiyor.
bugün yarın eşim adaleti sağlayamabilir diye düşünüyorum.
eşimde aynı düşüncede fakat dünyanın binbir türlü hali var sizde biliyorsunuz
onu henüz söylemedim. sadece düşündüm.Krediyle ev alalim dediginiz zaman size ne diyor?
o şekilde konuşmayı falan hiç denemedim.siz de açık açık söyleyin
durumum olursa falan yok, şu an çocuğun için ne yapıyorsan benim çocuğuma da yapacaksın diyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?