Eşimle çocuk gerginliği ?

Tabi li güveniyorum eşime evet annem biraz evliliğime geçici zaten ayrılır Birgün gibi Bakıyor

Tabi li güveniyorum eşime evet annem biraz evliliğime geçici zaten ayrılır Birgün gibi Bakıyor
Ah bu anneler....Belli zaten çocuk fikrine pek olumlu bakmamasından,siz ne istiyorsunuz eşiniz ne istiyor önemli olan bu!Kimsenin içgüdüleriyle hareket etmeyin ya da dolduruşuyla...Çirkef kadın evlenirken yapardı yapacağını,maddi olarak baba sorumluluktan kaçmıyorsa kendine güveniyordur emin olun....

Eski Eş evlendiğimizi bilmiyordu ki eşim özel hayatıyla ilgili şeyleri paylaşmaz eski Eşiyle

Annem şöyle diyor sen bu adamla evlendin ama bugun yarın çocuk yapsan eski eşi ve çocuğu seni rahatsız edecek maddi olarak ben bundan korkuyorum
O zaman ömrünüzün sonuna kadar çocuk sahibi olmayın bir başkası yüzünden.
Çok yanlış düşünüyorsunuz kusura bakmayın. Eşiniz sizi tercih etmiş adam çocuk sahibi olup hayatına devam etmek istiyor daha ne olsun?
Eski eş maddi anlamda sizden çok çok fazla şey talep edemez hak hukuk adalet var mahkeme ne talep ederse neye karar verirse o olur. Çünkü siz de çocuk sahibi olduğunuz zaman bunlar da hesaba katılıp nafaka ödenir öyle düşünüyorum yani.
Kendi hayatınız neden eski eş bu çocuğu ister mi diye düşünüyorsunuz ? Siz böyle düşünürseniz eşiniz daha da olumsuz düşünür . 3. Kişileri dahil etmeyin

Eski Eş evlendiğimizi bilmiyordu ki eşim özel hayatıyla ilgili şeyleri paylaşmaz eski Eşiyle
Sanırım bu konuda kafanız netleşmemiş,eski eşe güvenmiyorsunuz ama bir evliliği yürütmek ya da yıkmak sadece ikinizin kararına bağlıdır...Gerisi dış kapının dış mandalıdır.....
Siz zamana ihtiyacım var,henüz hazır değilim deseniz yaklaşımım farklı olurdu fakat eski eş ve annenizin etkisi altında kararlar vermeye çalışıyorsunuz sizce de yanlış bir yol değilmi?Peki ya eşiniz?yuvanız?Hiç çocuk sahibi olmayacakmısınız?

O zaten eşimin tüm birikimini almış Hırçın birisi yani ben iyi niyetli biriyim haklı bile olsam onun yaptığı şeyleri yapamazdım kendi Çocuğum olursa onu ezdiririm düşüncesi var bende

O zaten eşimin tüm birikimini almış Hırçın birisi yani ben iyi niyetli biriyim haklı bile olsam onun yaptığı şeyleri yapamazdım kendi Çocuğum olursa onu ezdiririm düşüncesi var bende
Öyle bir anlattınız ki aynı evin içinde yaşıyor gibi,ne hakla müdahale edebilir,kim maddi olarak fazlasını alabilir?neticede eski eşi bekar kalmayacak yas tutmayacaktı....

Bilmiyorum Çocuğum olursa onu koruyamamaktan çok korkuyorum. Mesela size bir örnek anlatayım eşimin çocuğu bugüne kadar aramızda bir sorun olmadı biz gecen eşimin doğum Gününü evde kutlarken videoya çekmiştik sonradan video görüntülerini izledik eşim ve ben orada şey dikkatimi çekti pasta keserken eşim oğlu ben üçümüz tam organizasyon için bans tesekkür ederken çocuğun böyle bi yüzü düştü sonra sarıldı eşim bana videoda çocuk o anda çekilmiş uzaklaşmış tepkisi dikkatimi çekti ben videoda gördüm o am fark etmemiştim

O zaman siz de kendiniz gibi hic evlilik yapmamış bir adamla evlenecektiniz.. bu ipin ucu böyle hayat boyu uzaaar gider. Sonu yok yani problemlerin.

O çocuk bu duruma alışır ve alışacak buna mecbur hayatın ona getirdiği bu....Peki siz neden bunları düşünemediniz,neydi sizi bunlardan alıkoyan?Çocuk kıskanacak,eski eş sorun yapacak,anneniz geçici bir evlilik varsayarak hayatınıza müdahale edecek!Sizce artık kendi kararınızın arkasında durma zamanınız gelmedi mi,bu adamla neden evlendiniz,size bu güveni verdiyse çocuk için neden veremiyor yoksa siz mi görmek istemiyorsunuz güvenilecek kişiyi?

Evet tam olarak bu güvenemiyorum eşim adaleti Sağlar mı onu bilemiyorum bende çok Hırçın biri olmadığım için kendimi ezdirebilirim o konuda da kendine güvenemiyorum

Bi kere eski eşi hayatının merkezinden bi çıkar. Adam artık senle evli istersen 10 çocuk yaparsın kime ne ? Böyle düşüncelerin olursa cok sürmez evlılılgın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…