Eşimle çocuk gerginliği ?

Evet tam olarak bu güvenemiyorum eşim adaleti Sağlar mı onu bilemiyorum bende çok Hırçın biri olmadığım için kendimi ezdirebilirim o konuda da kendine güvenemiyorum
İyide bu söylediğiniz bir erk savaşı değil ki....Siz eşinizle bir çocuk dünyaya getirince neden bir terazi çıkardınız ortaya,doğacak çocuk da evladı olacak ya o bakımdan.....Bilemiyorum anlattığınız kadarıyla eşiniz sorumluluğunu bilen bir insan neredeyse 13 yıl önce boşandım, kemoterapi alan yavrusunu, aramayan bir babaya şahit olunca anlattığınız baba modeli çok kutsallaştı gözümde, halbuki eşiniz yapması gerekeni yapıyor.....Siz fazla iyi niyetli olabilirsiniz ama dünyanın en iyi niyetli kadını dahi olsanız anne olunca işler değişir ve fazlaca korumacı olur,öncelikle siz evladınızın hakkını yedirmezsiniz kimseye,inanın buna....

O zaten eşimin tüm birikimini almış Hırçın birisi yani ben iyi niyetli biriyim haklı bile olsam onun yaptığı şeyleri yapamazdım kendi Çocuğum olursa onu ezdiririm düşüncesi var bende
Hayır anne olunca anlarsınız. Anne olunca çocuğunuzu kimse ezemez buna İZin vermezsiniz merak etmeyin

Işte ondan korkuyorum. Evet evladımın ezilmesinden korkuyorum çünkü ben çirkefleşemem. Hasta yavrusunu aramayan baba baba bile olamaz benim gözümde

Işte ondan korkuyorum. Evet evladımın ezilmesinden korkuyorum çünkü ben çirkefleşemem. Hasta yavrusunu aramayan baba baba bile olamaz benim gözümde
İşte anne olunca içinizden bir madamgonca çıkıyor ki ,tanıyamazsınız onu!Benmiyim bu dersiniz! öyle kutsal bir duygu,onu siz asla ezdirmezsiniz,onun için ezilmezsinizde!

Neden aptal olasınız ki?
Mesela eski Eş ne var ne yoksa almış ben hersey kararında olsun yeter dedim.
Eski Eş çocuğu için gidemeyeceği okula bile ne yap et gönder Demiş eşim çocuğu okusun diye ek iş yapmış oturduğu tek evi satmış ben bunların Hiçbirini yapamazdım mesela bu Yüzden kendimi aptal gibi görüyorum ve benden doğacak olan çocukları aynı imkanlarda aynı okullarda okuyamayabilir

Sonuçta oğlunun kardeşi olacak eski eşi o kadar tüm birikimini alacak kadar kötüyse oğluna ortak bi kardes daha gelmesini istemez

İyi de ONA NE?? Burnunu sürte sürte (gerekirse) öğretirsiniz kadına. Sırf boşandı başka çocuğu var vs diye çocuk yapmamak bahane gibi bence. Bu kadar çekinmeyin, az dişli olun gerekirse. :) ha ama derseniz ki ben hazır değilim yapamam, o ayrı.

Işte Dişli biri Değilim ondan çekiniyorum

bence annenin çok fazla etkisinde kalmışsın, tamam annelerin de lafı sözü önemli ama, ya öyle olursa ya böyle olursa diye de yaşanmaz ki canım, hayatta bin tane olası durum var, eşin hiç evlenmemiş, çocuksuz olsa bile bin türlü olabilecek tehlike var
eşine güveniyorsan aranızda sevgi saygı şevkat varsa, konuşun, adaleti sağlayabilir misin, benim böyle böyle korkularım var, açık açık konuş sonuçta siz karı koca değil misiniz, geleceğe yönelik bir karar alacakken tabii ki açık açık konuşulur

bi de sen şahsen çocuk istiyor musun, bi kadın çok çocuk istiyorsa genelde bunları düşünmez, yaşın kaç o da önemli

biraz da pozitife odaklan, çocuğunun kafadan bi abisi/ablası olacak, belki o da çok sever, önceki konularını okumadım bilmiyorum ama çocukla ilişkiniz güzelse iyi bile olabilir yani

herşey iletişimde ve senin çocuk isteyip istemediğinde bitiyor yani

Adaleti sağlayabilir misin sorusunu soramıyorum çünkü pek sanmıyorum eski Eş ne var ne yok sattırıp çok Pahalı bir okula yazdırmış çocuğunu eşim ek iş yapmış oturduğu evini satmış düşün.

Adaleti sağlayabilir misin sorusunu soramıyorum çünkü pek sanmıyorum eski Eş ne var ne yok sattırıp çok Pahalı bir okula yazdırmış çocuğunu eşim ek iş yapmış oturduğu evini satmış düşün.

tamam canım da sen de biraz pasif olabilir misin yani özür dileyerek söylüyorum
soracaksın yani, canım aşkım çocuk istiyorsun ben de istiyorum zaten biyolojik saatim de işliyor adaleti sağlayabilir miyiz, çocuğunun okulu ne zaman bitiyor ona göre plan program yapalım diye konuş canım
yani adamla sen mi evlisin eski karısı mı, daha atak ve açık olmalısın bence
sonuçta ya ortaokul ya lise bişeydir 4 sene yani, sen hamile kalcanda doğurcan da, zaten senin çocuğun paraya ihtiyacı olana kadar onun okulu bitecek, ona göre plan program yapsın
sonuçta o çocuğuysa senin çocuğunda çocuğu yani

Eskisi kadar masrafı olmuyor artık çocuğunun ama şimdi misal çocuk sahibi olsak nereden baksan 20 sene masrafı var en az o kadar sene çalışabilecek mi ? Tüm birikimi eskilere gitmiş zaten onları da düşünüyorum ben

Aptallıkla alakası yok karakter meselesi.
Siz tamahkar değilsinizdir o kadın öyledir
Siz borçtan hoşlanmazsınız o hoşlanır
Siz insanları zorlamayı sevmezsiniz o sever.

O kadının yaptığını doğru kabul ediyorsunuz sanırım, çocuğu için yapıyor diye düşünüyorsunuz ama olay öyle olmayabilir. Eski eşimden hırs çıkarıyordur belki ve bunun için çocuğu kullanıyordur. Bu hikayeleri duyuyoruz hep.

Mukayese etmeyi bırakın ve eşinizin öncesini boşverin. Sizi huzursuz etmekten başka birieş yaramaz çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…