Eşimle çocuk gerginliği ?

eşin kaç yaşındaki ne iş yapıyor vs bu detayları bilmiyoruz tabii, ama emin ol her türlü risk herkes için var, şöyle düşün, bi kadın ya eşim trafik kazası yapar ölürse, ya bi şekilde aramıza başka biri girer boşanırsak çocuğunu da terk ederse diye de çocuk yapmayabilir, seçenekler çoğaltılabilir, tabii yaşın çok gençse öteleme özgürlüğün var eğer sen de anne olmak istiyorsan, yaşın otuzu geçtiyse bu konuyu daha derin ele alman laızm
yani sen çalışıyor musun bilmiyorum, yani ben bunları cevap ver diye yazmıyorum yanlış anlama sonuçta kamuya açık alanda herkes her detayı yazmak istemiyor olabilir, yani farklı pencerelerden bakabil diye soruyorum

O zaman niye evlenip boşanmış çocuklu bi adamla evlendin derim ben şahsen.
Eşin de böyle düşünüyodur eminim.

Sonuçta oğlunun kardeşi olacak eski eşi o kadar tüm birikimini alacak kadar kötüyse oğluna ortak bi kardes daha gelmesini istemez
Madem boyle seyleri dusunuyordunuz neden 2.evliligi olacak bi adamla evlendiniz ki.kadin istemez diye sizin cocugunuz olmayacakmi yani.bu dediginiz anca dizilerde oluyor.kadinla hayati bitmis gitmis.sizinle yeni bi hayati var esinizin.sizin kendinizle alakali problemleriniz varsa cocuk dusunmeyin tamamda.bence siz esinizin eski hayatina atif yaparak kendinizi kanditiyorsunuz gibi.

Peki sizce böyle bir insan ilerde eşime bşy olsa beni ve çocuğumu rahatsız etmez mi ?

Peki sizce böyle bir insan ilerde eşime bşy olsa beni ve çocuğumu rahatsız etmez mi ?

Bende çalışıyorum ana sadece benşm çalıştığım bir çocuğu çok güzel bir hayat vermeye yetmez

Anne olmaktan korkuyorum evet Dediğiniz gibi de olabilir

Bende çalışıyorum ana sadece benşm çalıştığım bir çocuğu çok güzel bir hayat vermeye yetmez

evet çok doğru da benim tüm yorumlarımı tekrar okursan genel olarak ne demek istediğimi anlamışsındır
ben konuşmamızdan bizzat senin çocuk istemediğini ya da hazır olmadığını anladım, eşinden bağımsız olarak...
belki de çocuk istememene eşini bahane ediyorsundur kimbilir ama buna gerek yok bence, eşinle alakasız olarakta çocuk istemiyor olabilirsin bu da doğal bi hak
eşinle aranda iletişim problemi olduğunu düşünüyorum, bazı şeyleri açıkca konuşamıyorsun gibi
hayırlısı neyse o olsun sizin için
son tavsiyem annenin söylediklerini mutlak gerçek olarak kabul etme, dediğim gibi olumlu ya da olumsuz olasılıklar sonsuz

Onun derdi eşinizle muhtemelen. Sizlik bir şey yok.
Kaldı ki öyle bir şey olsa bile bu işin mahkemesi var hukuku var.
O kadının çocuğu nasıl eşinizin evladıysa sizinki de aynı olacak.

Eşimle ne şekilde konuşabilirim peki sence bu durumu ?

Eşimle ne şekilde konuşabilirim peki sence bu durumu ?

önceki mesajlarımda da yazmıştım zaten canım, burda yazdığın gibi, açık doğal ve en önemlisi tatlı dille..
ilişkilerdeki sorun zaten açık suçlayıcı olmadan endişelerini beklentilerini dile getirmek
malesef sadece bunu yapamadığı için pek çok ilişki bitiyor
özelliklede erkekler bişeyi açık bi şekilde söylemedikçe anlamaz, sen anlamasını beklersen yüz yıl beklersin

Evet bu akşam konuşacağım ama muhtemelen adaleti sağlarım falan der çocuk istiyor çünkü yapamam diyecek hali yok

Eski eşi de kim oluyormuş,sanki o ne diyecek korkusu yüzünden çocuk sahibi olmuyormuş gibi görünüyorsunuz.Eşimi seviyor,ona güveniyorsam,çocukta istiyorsam kim ne der,ne düşünür umurumda bile olmazdı.Bunun kararını siz vereceksiniz,iyi düşünün,canınız ne istiyorsa onu yapın.

Canim onu bunu birak sen bir evladin olsun istemez misin sen bunu dusun ? O cocuk yapsanda seni rahatsiz eder yapmasanda problemli bir ayrilik yasamislar belliki anneni de boswer senin bu hayaatta bir cocugun olmasin mi yasliliginda kapini calan bence en onemlisi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…