- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Eskisi kadar masrafı olmuyor artık çocuğunun ama şimdi misal çocuk sahibi olsak nereden baksan 20 sene masrafı var en az o kadar sene çalışabilecek mi ? Tüm birikimi eskilere gitmiş zaten onları da düşünüyorum ben
Madem boyle seyleri dusunuyordunuz neden 2.evliligi olacak bi adamla evlendiniz ki.kadin istemez diye sizin cocugunuz olmayacakmi yani.bu dediginiz anca dizilerde oluyor.kadinla hayati bitmis gitmis.sizinle yeni bi hayati var esinizin.sizin kendinizle alakali problemleriniz varsa cocuk dusunmeyin tamamda.bence siz esinizin eski hayatina atif yaparak kendinizi kanditiyorsunuz gibi.Sonuçta oğlunun kardeşi olacak eski eşi o kadar tüm birikimini alacak kadar kötüyse oğluna ortak bi kardes daha gelmesini istemez
Peki sizce böyle bir insan ilerde eşime bşy olsa beni ve çocuğumu rahatsız etmez mi ?Aptallıkla alakası yok karakter meselesi.
Siz tamahkar değilsinizdir o kadın öyledir
Siz borçtan hoşlanmazsınız o hoşlanır
Siz insanları zorlamayı sevmezsiniz o sever.
O kadının yaptığını doğru kabul ediyorsunuz sanırım, çocuğu için yapıyor diye düşünüyorsunuz ama olay öyle olmayabilir. Eski eşimden hırs çıkarıyordur belki ve bunun için çocuğu kullanıyordur. Bu hikayeleri duyuyoruz hep.
Mukayese etmeyi bırakın ve eşinizin öncesini boşverin. Sizi huzursuz etmekten başka birieş yaramaz çünkü.
Peki sizce böyle bir insan ilerde eşime bşy olsa beni ve çocuğumu rahatsız etmez mi ?Aptallıkla alakası yok karakter meselesi.
O kadının yaptığını doğru kabul ediyorsunuz sanırım, çocuğu için yapıyor diye düşünüyorsunuz ama olay öyle olmayabilir. Eski eşimden hırs çıkarıyordur belki ve bunun için çocuğu kullanıyordur. Bu hikayeleri duyuyoruz hep.
Mukayese etmeyi bırakın ve eşinizin öncesini boşverin. Sizi huzursuz etmekten başka birieş yaramaz çünkü.
Bende çalışıyorum ana sadece benşm çalıştığım bir çocuğu çok güzel bir hayat vermeye yetmezeşin kaç yaşındaki ne iş yapıyor vs bu detayları bilmiyoruz tabii, ama emin ol her türlü risk herkes için var, şöyle düşün, bi kadın ya eşim trafik kazası yapar ölürse, ya bi şekilde aramıza başka biri girer boşanırsak çocuğunu da terk ederse diye de çocuk yapmayabilir, seçenekler çoğaltılabilir, tabii yaşın çok gençse öteleme özgürlüğün var eğer sen de anne olmak istiyorsan, yaşın otuzu geçtiyse bu konuyu daha derin ele alman laızm
yani sen çalışıyor musun bilmiyorum, yani ben bunları cevap ver diye yazmıyorum yanlış anlama sonuçta kamuya açık alanda herkes her detayı yazmak istemiyor olabilir, yani farklı pencerelerden bakabil diye soruyorum
Anne olmaktan korkuyorum evet Dediğiniz gibi de olabilirMadem boyle seyleri dusunuyordunuz neden 2.evliligi olacak bi adamla evlendiniz ki.kadin istemez diye sizin cocugunuz olmayacakmi yani.bu dediginiz anca dizilerde oluyor.kadinla hayati bitmis gitmis.sizinle yeni bi hayati var esinizin.sizin kendinizle alakali problemleriniz varsa cocuk dusunmeyin tamamda.bence siz esinizin eski hayatina atif yaparak kendinizi kanditiyorsunuz gibi.
Bende çalışıyorum ana sadece benşm çalıştığım bir çocuğu çok güzel bir hayat vermeye yetmez
Peki sizce böyle bir insan ilerde eşime bşy olsa beni ve çocuğumu rahatsız etmez mi ?
Eşimle ne şekilde konuşabilirim peki sence bu durumu ?evet çok doğru da benim tüm yorumlarımı tekrar okursan genel olarak ne demek istediğimi anlamışsındır
ben konuşmamızdan bizzat senin çocuk istemediğini ya da hazır olmadığını anladım, eşinden bağımsız olarak...
belki de çocuk istememene eşini bahane ediyorsundur kimbilir ama buna gerek yok bence, eşinle alakasız olarakta çocuk istemiyor olabilirsin bu da doğal bi hak
eşinle aranda iletişim problemi olduğunu düşünüyorum, bazı şeyleri açıkca konuşamıyorsun gibi
hayırlısı neyse o olsun sizin için
son tavsiyem annenin söylediklerini mutlak gerçek olarak kabul etme, dediğim gibi olumlu ya da olumsuz olasılıklar sonsuz
Çirkeflik yapıp bizim hakkımız olsn şeylere de göz dikebilirOnun derdi eşinizle muhtemelen. Sizlik bir şey yok.
Kaldı ki öyle bir şey olsa bile bu işin mahkemesi var hukuku var.
O kadının çocuğu nasıl eşinizin evladıysa sizinki de aynı olacak.
Eşimle ne şekilde konuşabilirim peki sence bu durumu ?
Evet bu akşam konuşacağım ama muhtemelen adaleti sağlarım falan der çocuk istiyor çünkü yapamam diyecek hali yokönceki mesajlarımda da yazmıştım zaten canım, burda yazdığın gibi, açık doğal ve en önemlisi tatlı dille..
ilişkilerdeki sorun zaten açık suçlayıcı olmadan endişelerini beklentilerini dile getirmek
malesef sadece bunu yapamadığı için pek çok ilişki bitiyor
özelliklede erkekler bişeyi açık bi şekilde söylemedikçe anlamaz, sen anlamasını beklersen yüz yıl beklersin
Çirkeflik yapıp bizim hakkımız olsn şeylere de göz dikebilir
Anksiyete ? Bilmiyorum olabilirGözünü dikmesi alabileceği anlamına gelmez. Dağ başı mı burası.
Sizde anksiyete var mı?
Öyle geldi bana muazzam kaygılısınız ve bu kaygılarınızın çoğunun da altı boş.Anksiyete ? Bilmiyorum olabilir
Geleceğe Yönelik endişelerim vae önemli konularda sadeceÖyle geldi bana muazzam kaygılısınız ve bu kaygılarınızın çoğunun da altı boş.
Bu kadar umursamayın yorulursunuz.
Merhaba herkese mutlu pazarlar ,
Bugün bir konuda eşimle gerildik birkaç senelik evliyiz benim ilk eşimin ikinci Evliliği ilk evliliğinden de bir çocuğu var ( uzatmak istemiyorum eski konularımda var zaten detayları ) eski Eşiyle biraz sorunlu ayrılmış ama sonrasında çocuğu için hep görüşmüş falan eski eşi para istemiş devamlı biraz Hırçın biriymiş ayrılırken de herşeyini almış eşim hayata sıfırdan Başlamış. Tabi ki bi ayrılık olduysa mutlaka tek Taraflı değildir eşimin de hataları olmuştur bu da benim düşüncem. ( çocukla ilgili eski eşim birkaç mesajını gördüm mesala Pahalı bir okula göndermek istiyor eşimde o kadar imkanı olmadığını söylüyor kadın işte illa bi çözüm bul falan bir Sürü şey Sayıyor böyle çok yazışmaları var.
Neyse gelelim bizim konuya eşim çocuk Sahibi olmak istiyor birkaç zamandır böyle bir düşüncesi var ama ben korkuyorum Tereddüt ediyorum zaten benimde geçmişim sorunlu annem her defasında çocuk yapma diye tembih veriyor. Eşimde bana çocuk istemiyorsun gibi sitem etti. Bende açıkladım evet korkuyorum bi çocuğun olunca mutlu olmayacak eski eşin belki sana bşy olsa bizi rahatsız edecekler yeni çocuğuna bir hayat verebilecek misin çocuk istiyorsun diye pek çok şey söyledim. O da bana benim Hayatım kimseyi ilgilendirmez falan dedi ama bir yandan da hayatın gerçekleri var. Haksız mıyım arkadaşlar ?
Biraz Karışık oldu okuyanlar Hakk'ını helal etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?