Eşimle çocuk yüzünden birbirimize girdik

Vücut direncini artırmak için,bağışıklık sisteminin güçlenmesi için dr. ilaç veriyor zaten.

Kesinlikle.

doktor bi vitamin verdi hem de iştah açıcı olarak
iştahına bi faydasını henüz göremedim
ama sırf vitamin olsun diye veriyorum
bi de keçi boynuzu özü aldım onun için de i,yi diyorlar ama kızımı henüz ikna edemedim yemesini konusunda :)

Ben de şu an balık yağına devam ediyorum ,henüz ben de göremedim.Keçiboynuzu pekmezi almıştım eczaneden onu da yememişti.Yemek yemeyen şurubu ,pekmezi yer mi hiç

Ben de şu an balık yağına devam ediyorum ,henüz ben de göremedim.Keçiboynuzu pekmezi almıştım eczaneden onu da yememişti.Yemek yemeyen şurubu ,pekmezi yer mi hiç
benimkini nutella diye kandırmaya çalışıyorum, bi heves ağzını açıyor ama rengini görünce hemen anlıyor sıpa "yok yok nutella değil" deyip ağzını kapatıveriyor

Aynı şeyi bende yasiyordum evladimla ama Son 2aydır üstüne hiç düşmüyorum acıktım anne diyince ye kadar bekliyorum tabi ki yemekler yapıyor sofraya davet ediyorum ama ben yemeyeceğim deyince tamam canım diyorum acıkınca kendi geliyor ama ağzını boş bırakmıyorum çerez meyve kuruyemiş kuruzüm gün içinde az az veriyorum kilo kaybetmesi durdu 2 aydır çok şükür eşinizle çocuk yüzünden kavga etmemeye çalışın çocuk büyütmek çok zor ve gerçek bir sabır işi

Ben harnup pekmezinin çok faydası gördüm artık büyüdü içmiyor ama Son 5 aya kadar veriyordum şurup hiç vermedim dr unuzda yazmadı zaten 3yaşına kadar 3 kere 3 çay kaşığı verebilirsiniz

Kaynamış ve ılımış suyun içine 1çay kaşığı karıştırıp biraz da olsa içirmeye çalışın yada 1çay kaşığı pekmezi bir ekmeğe sürüp yedirin benim ki yerdi ama artık yemiyir

her türlü denedim yok yok deyip kaçıveriyor :)
ama ben pes ediyor muyum tabii ki hayır
faydasını gördünüz mü peki

her türlü denedim yok yok deyip kaçıveriyor :)
ama ben pes ediyor muyum tabii ki hayır
faydasını gördünüz mü peki
Evet çok faydası oldu bize oğlum geçen yaza kadar çok kilolu ve iştahlı bir çocuktu harnup pekmezini dr umuz önerdi bronşit atağından dolayı 1 yaşından beri kullanıyordu ama 3 4 aydır ağzına sürmüyor özellikle grup olduğunda göğsünü rahatlatıyordu

ona da faydası var mı?
kızımın 2 aydır öksürük yakasını bırakmıyor ne yapsak fayda etmedi bi de onu deneyeyim bari

ona da faydası var mı? kızımın 2 aydır öksürük yakasını bırakmıyor ne yapsak fayda etmedi bi de onu deneyeyim bari
ona da faydası var mı? kızımın 2 aydır öksürük yakasını bırakmıyor ne yapsak fayda etmedi bi de onu deneyeyim bari
İlk bronşit olduğunda 6 aylıktı dr um antibiyotik yerine kuş burnu ıhlamur ve ada çayıyla harnup pekmezi ver demişti ama hepsi bir arada değil 2gün buhar makinesinde hava verildi öğün bugündür bunları veriyorum kolay atlatıyoruz çok güzel balgam attiriyor
Tabi ben 25 ay emzirdim ilk 10 ay sadece anne sütü verdim kilosu fazlaydı
Rezene yide kullandım dönem dönem tam bir mucize
4 yılda belki 4 kere antibiyotik vermisimdir onunda tamamını değil

ona da faydası var mı?
kızımın 2 aydır öksürük yakasını bırakmıyor ne yapsak fayda etmedi bi de onusogeyeyim bari
Soğuk pres ve güvenilir bir marka olmasına dikkat edin birçok faydası var
Andız pekmezini de 3yaşından küçükse günde 1çay kaşığı verebilirsiniz ama soğuk pres olması çok önemli
Emziren anne iseniz usutmemeye dikkat edin

ahhh ne güzel, maşallah yavrunuza
ben çalışmaya başlamak zorunda olduğum için sütüm çabuk bitti ve kızım çok az emdi zaten
şimdi de iştahsız bi hasta oldu mu mahvoluyor yavrum
bağışıklığı çok zayıf
harnup hemen akşam tekrar denemelere başlayayım
tehditle kavgayla gürültüyle bi şekilde vermeye çalışalım bakalım :)

canim burda istahsiz cocugu olmayanlar seni suclayabilir ama ben seni cok iyi anliyorum...yemedigi zaman sinirime agliyorum bile bence sen haklısın...ama bazıları diyoya canı isteyince yer diye ama insan dayanamiyo ki o cocuk orda ać aç otururken...Allah sabir versin kardesım bize ne deyim...

marka vermek yasak sanırım ama hü.... isimli olanı var bizde soğuk presmiş o da

Ödül sistemi çok işe yarıyor bide ben hep anne şurup u diyerek verdim
Bağışıklığını güçlendirmek için kuru üzüm verebilirsiniz sarı leblebiyle çok seviyor benim oğlum

Bu ilk defa olmuyorsa,sürekli agresif ve bağırma halindeysen özürle geçecek şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…