Eşimle çocuk yüzünden birbirimize girdik

Bende çok ağlar ve elimde tabakla dolaşırdım dr umuz sadece kendini yipratiyorsun çocuk aç olsa yer inanın bana dedi biz 2yaşına kadar bakkal alışkanlığı edindirmedik ta ki amca dayı alıp getirene kadar onunda çocuğunu saklayıp vermedim zaten
Şimdi lerde gerçekten rahatım acıkınca anne ben acıktım diye geliyor ama gün içinde eline ufak yedek meyve 's veriyorum

anladım, teşekkür ederim cevaplarınız için :)
ben de eczaneden almıştım biraz daha araştırayım daha iyisini bulabilecek miyim
Önemli değil canım sen ilk önce normal üzüm pekmeziyle başla onun tadına alışınca diğerini de kabul edecektir günde 2 3 tane ceviz veya fındık verebilirsin fazlası zarar verebilir ama bide dediğim gibi sevdiği meyvelerden az az vermeye çalış ve üstüne düşme göreceksin nasıl değişecek

Amin

inşallah canım

Bir ara eşim anlattığınız gibiydi her sofrada ya çok su içti diye???yada ses çıkartarak yedi diye kavga çıkartır bağırır çağırırdı

Bikmistim konuştum arada gene yapıyor alışkanlık haline getirdi usandım valla

anneliginizi begenmeyip sizi cocugunuzun onünde yargilayacak kadar ileri giden esinize hatirlatmaniz gereken birsey var.esler haksiz olsalar da cocugun gozu onunde bu denli anne ve babalik sorgulanmamali., ki kafalarinin cok rahat karisip etkilenebilecekleri bir donem...

Ben de çok çektim şu yedirme işinden , bir gün sofradayız ben yine cebelleşiyorum oğlumla defalarca biz de eşimle tartışmışızdır bu yüzden neyse yedirmeye çalışıyordum oğlum istemiyor eşim elimdeki kaşığı aldı döndü bana , benim oğlumu yedirmeye çalıştığım gibi beni yedirmeye başladı ben üçüncü lokmadan sonra zorlanmaya başladım ağzıma tıkandı lokma.
Ne yaptığımı o an anladım , bir yedirirken sizin gibi çabuk yemesini beklemeyin iki yemiyorsa asla zorlamayın !

Çocuğa bağırdığınız için çocuğunuzdan özür dileyin.
Eşinizde size bağırdığından sizden o özür diesin.
Çocuğunuzuda lütfen
dışardan iştahını açmak için şurup vermeyin. herşeyin doğalı makbul.
Acıkınca zaten yer.
Herkesin çocuğuda çok iştahlı yada kilolu olmak zorunda değil
Çocuğu rahat bırakın

Yemek yeme problemi olan bi çocuk var ortada annenin kriz geçirmesi çok normal babası gel kızım diyip kucağına alsa ilgilense o yedirmeye çalışsa yani destek olsa bunlar yaşanmaz diye düşünüyorum
Beyefendi eve gelmek istemiyormuş zor geldi ellaam
Oysaki sözler verriz evlenirken iyi günde kötü günde diye ama laf...

Cocugunuzla ugrasırken anne ve baba olarak keyıflı sofralara oturamaz oldugunuz aşikar.. Sizin sabrınız kalmadıgı kadar esinizin de bu duruma tahammulu kalmadıgından bence.. Yoksa sızı yaralamak ıcın annelıgınıze laf ettıgını sanmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…