- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
- Konu Sahibi willedwoman
-
Bende çok ağlar ve elimde tabakla dolaşırdım dr umuz sadece kendini yipratiyorsun çocuk aç olsa yer inanın bana dedi biz 2yaşına kadar bakkal alışkanlığı edindirmedik ta ki amca dayı alıp getirene kadar onunda çocuğunu saklayıp vermedim zatencanim burda istahsiz cocugu olmayanlar seni suclayabilir ama ben seni cok iyi anliyorum...yemedigi zaman sinirime agliyorum bile bence sen haklısın...ama bazıları diyoya canı isteyince yer diye ama insan dayanamiyo ki o cocuk orda ać aç otururken...Allah sabir versin kardesım bize ne deyim...
Önemli değil canım sen ilk önce normal üzüm pekmeziyle başla onun tadına alışınca diğerini de kabul edecektir günde 2 3 tane ceviz veya fındık verebilirsin fazlası zarar verebilir ama bide dediğim gibi sevdiği meyvelerden az az vermeye çalış ve üstüne düşme göreceksin nasıl değişecekanladım, teşekkür ederim cevaplarınız için :)
ben de eczaneden almıştım biraz daha araştırayım daha iyisini bulabilecek miyim
AminAMİN kardeş sinir harbi desen yerlerde
Neler almadım neler yedirmeye çalışıyorum
Ne vitaminler içtiler yok yok olmuyor
bU YÜZDENDE hani bırak keyiflerine göre acıkınca yerler olmuyor
Ben istiyorum ki düzenleri olsun sabah öplen ve akşamı bilsinler arada meyve şöleni yapsınlar ama yok işte
Ve bu yüzden hastane köşelerinde bulunmaktan sıkıldım
Bağışıklıkları düşüyor hastalıklara da elverişli oluyorlar maalesef
Neyse rabbim sağlık sıhhat versin bizede sabır :))))
inşallah canımÖnemli değil canım sen ilk önce normal üzüm pekmeziyle başla onun tadına alışınca diğerini de kabul edecektir günde 2 3 tane ceviz veya fındık verebilirsin fazlası zarar verebilir ama bide dediğim gibi sevdiği meyvelerden az az vermeye çalış ve üstüne düşme göreceksin nasıl değişecek
Epey bi zaman oldu esim ben ve 1bucuk yasina daha gelmemis kizimla yer sofrasinda yemek yiyoruz.kizim da caciga elini sokmus devirmis etrafi batirmis esimde sesini yukseltti kizima..bende sakin ol olur boyle seyler merak ediyor dedim.butun gun ben onunlayim kizmiyorum cocuga dedim.sonra da ekledim bak dedim bir yerde okudum sofra basinda yapma etme kirletme dokceksin diye sert ciktigimizda cocuk yemekten de nefret ediyormus soguyormus dedim ondan sonra bana hakverdi ve bidaha tekrarlamadi.
Cocuk yemek yerken sofradayken yapilan tartismalar cocugu yemekten sogutuyor.siz kari koca boyle bagris cagris devam ederseniz cocugunuzunda psikolojisini bozacaksiniz sinirli bir birey yapacaksiniz.
Çok doğru yemeyen yemiyor. Gönül ister her çocuk hapur hupur yesin ama olmuyor bazen.. herşeyi yaptıktan sonra akışına bırakmak en iyisi bencede
İnşallahinşallah canım
Kaç kilo belki iştahı açık tır yada metabolizması hızlı olduğu için çok acıkıyor olabilirBizim cocugun sorunuda çok yemesi babası sofrada önünden yemek kaçırıyor resmen :/
Kaç kilo belki iştahı açık tır yada metabolizması hızlı olduğu için çok acıkıyor olabilir
Çocuğa bağırdığınız için çocuğunuzdan özür dileyin.Pazar kahvaltımız zehir oldu. Benim 4 yaşında bi kızım var hiç bi şey yediremiyorum sofrada yemiyor sonra acıktım diyo yine hazırlıyorum yine yemiyo bu durum psikolojimi çok bozdu az önce kahvaltıda yine yemedi ben çok öfkelendim bağırdım ben bağırınca kızım ağlamaya başladı bu sefer eşim öfkelendi bağırdı çağırdı o bana ben ona baya epey tartıştık. neler neler söyledi benden bıkmış eve gelmek istemiyormuş neler. anneliği beceremiyormuşum falan. bende memnun değilsen kapı orda seni zorla tutmuyorum dedim. şimdi içerde oturuyo kahvaltıda yapmadı. kim suçlu sizce eğer ben suçlu isem eşimden özür dileyecem.
Kaç yaşında çocuğunuz1.7 2b o y
80 k i l o
15 cnmKaç yaşında çocuğunuz
Maşallah boylu poslu15 cnm
Çocuk deyince küçük zannetmiştim :) kilosu fazla birazmis1.7 2b o y
80 k i l o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?