Eşimle çok kötü kavga ettik

Adamin tepkisi normal sizin yaklaşım sıkıntılı bunu yaptiginiz konusmayi anlatirken defalarca ayni cumleyi tekrar etmenizden anliyoruz...anladik ilk cocugunuz...ve anne olan herkesin ilk cocugu var dunyada tek degilsiniz rahatlayin...evde esya kirmak bana cok ucuz hareketler geliyor..panik atagim var diye arkasina siginmayin bu kadar gucsuzken cocuk fikri cok manidar ama rabbim nasip etmis belkide iyi gelir de duzelirsiniz size tavsiyem ozellikle esya kirma olayi icin terapi almaniz...benim karnimda benimde benim derseniz adam da sen tek buyutcen diye laf vurur tabi

Ya hamilesiniz diye sizi kırmak hiç istemiyorum ama bence de davranışlarınız normal değil.
Yani embriyo sağlıklıysa zaten tutunacak sağlıksızsa da ne yaparsanız yapın tutunmayacak. Dilerim sizin için ilki olur ama eşinizin allah yardımcısı olsun.
Çok özür dilerim ne yollardan geçtiniz bilmiyorum belki de bu yazdıklarım tepki çekecek ama ülkemizde bence bazı şeyler çok uçlarda yaşanıyor.
Eşim de böyle söyledi. Daha genciz yiyecek ekmeği varsa gelir zaten dedi ama ben çok telaşlıyım neden bilmiyorum

Za

Zaten hormon felan demiyorum. Sadece daha farklı bi tutum beklerdim. Hatalıyım biliyorum
Sizin ekstra olan telaşınızı, paniğinizi anlamamak eşinizi suçlu yapmıyor. Ne demesini bekliyorsunuz? Kendince kötü düşünme demiş işte ötesi yok, siz başka bir yere getirmişsiniz konuyu.

Adamin tepkisi normal sizin yaklaşım sıkıntılı bunu yaptiginiz konusmayi anlatirken defalarca ayni cumleyi tekrar etmenizden anliyoruz...anladik ilk cocugunuz...ve anne olan herkesin ilk cocugu var dunyada tek degilsiniz rahatlayin...evde esya kirmak bana cok ucuz hareketler geliyor..panik atagim var diye arkasina siginmayin bu kadar gucsuzken cocuk fikri cok manidar ama rabbim nasip etmis belkide iyi gelir de duzelirsiniz size tavsiyem ozellikle esya kirma olayi icin terapi almaniz...benim karnimda benimde benim derseniz adam da sen tek buyutcen diye laf vurur tabi
İlk defa eşya kırdım. Böyle bişe daha önce yapmadım ben de kendime şaşırdım bilmiyorum çok üzgünüm

Kızlar bugün betamın 146 olduğunu öğrendim. Hamileliğiö Allah’ın izniyle netleşti. Eşimle de paylaştım. Uzun yola çıkacağım memlekette 20 gün kalacağım. kese görünsün o şekilde giderim felan dedim. İşte git gel o şekilde bakarız keseye dedi. Ben de kanama alanı felan olur belki ilk gebeliğim çok telaşlıyım. O da işte “ bi şeyin peşine çok düşme, akışına bırak. Çok düşersen sonra çok üzülürsün gibisinden bişeler söyledi. Ben de tabiki düşeceğim ilk çocuğumuz asıl düşmemek hata olur dedim. Neyse o sonra işte kese olayını sanki çok önemli değil gelince de bakarız gibisinden anlamış o yüzden üstüne düşmedim ben dedi. Konu konuyu açtıktan sonra tabiki bebeğinin üstüne düşeceğim her ne gerekiyorsa yapalım sen istesen de bakılacak istemesen de felan dedim sonuçta ben büyütüyorum onu içimde dedim. Evet o zaman sen tek başına büyütürsün çocuğunu diyip kalktı gitti. Bu ne demek? İlk çocuğumuz, üstüne düşmemek garip değil mi? Belki çok paniğim diye nu şekil davranıyor bilmiyorum ama. Çocuğumuzun haberini alınca çok sevinen biri. Kötü biri değil yani. Dün gece elini karnıma koydu ağırlık yapıyorsa çekileyim felan diyen biri. Nasıl böyle söyledi bilmiyorum. Evde şarj aletinden laptopa varana kadar kırdım. Sinir krizi geçirdim. Tek başına büyütürsün demesi çok zoruma gitti. Çocuğu tek başıma yapmış gibi. Birkaç gün sonra da memleketime gideceğim düğün var kız kardeşimin. Bana bi akıl verin uzaklaşmak iyi mi olur yoksa ben mi hatalıyım eşim mi. Çok üzülüyorum daha 6 haftalık olacak karın. O sinirle öfkeyle bişe olur diye çok korktum bide o sinir haliyle zıplamaya kendime tokat attım bi an hamile olduğumu unutup Panik atağım var Karnımın içleri açıyor ne diyorsunuz bana bi akıl verin 😢
Bebeğin adını cennete düşen ilk gebe tanesi anlamına gelen gebeşnur koyarsanız son noktayı koymuş olursunuz bence.

Zaten bekleyeceğim öyle söyledim. Normalde bu kadar sinirli biri değilim . Artık doldum taştım
Bebek dusunurken dolmaya yakindin o zaman, sorunlarını cozseydin keşke önce, bu tavırlarla ilişkiler yürümez, birşeyleri kırmak nedir, kendine vurmak nedir mantıklı mı bunlar, ne kadar saçma tavırlar bı düşünsene, eşin böyle davransa burada neler yazardik.
Anne olacaksın biraz olgunlas tavırlarını gözden geçir, bu hareketlerle olmaz. İstiyor diyorsun ilgileniyor diyorsun belli ki hassasta davraniyor, söylediği de doğru acele edilecek bı durum da yok erken henüz, sen bu abartili tepkiyi neye verdin yani? Söylediği lafa kizdiysan başka yolla da belirtirdin.

Bebek dusunurken dolmaya yakindin o zaman, sorunlarını cozseydin keşke önce, bu tavırlarla ilişkiler yürümez, birşeyleri kırmak nedir, kendine vurmak nedir mantıklı mı bunlar, ne kadar saçma tavırlar bı düşünsene, eşin böyle davransa burada neler yazardik.
Anne olacaksın biraz olgunlas tavırlarını gözden geçir, bu hareketlerle olmaz. İstiyor diyorsun ilgileniyor diyorsun belli ki hassasta davraniyor, söylediği de doğru acele edilecek bı durum da yok erken henüz, sen bu abartili tepkiyi neye verdin yani? Söylediği lafa kizdiysan başka yolla da belirtirdin.
Tek başına büyütürsün demesine çok sinirlendim. Çok zoruma gitti. Sanki şey gibi ben yokum artık tek başına ol ne halin varsa gör gibi bunu düşünerek bi anda oldu zaten

Kızlar bugün betamın 146 olduğunu öğrendim. Hamileliğiö Allah’ın izniyle netleşti. Eşimle de paylaştım. Uzun yola çıkacağım memlekette 20 gün kalacağım. kese görünsün o şekilde giderim felan dedim. İşte git gel o şekilde bakarız keseye dedi. Ben de kanama alanı felan olur belki ilk gebeliğim çok telaşlıyım. O da işte “ bi şeyin peşine çok düşme, akışına bırak. Çok düşersen sonra çok üzülürsün gibisinden bişeler söyledi. Ben de tabiki düşeceğim ilk çocuğumuz asıl düşmemek hata olur dedim. Neyse o sonra işte kese olayını sanki çok önemli değil gelince de bakarız gibisinden anlamış o yüzden üstüne düşmedim ben dedi. Konu konuyu açtıktan sonra tabiki bebeğinin üstüne düşeceğim her ne gerekiyorsa yapalım sen istesen de bakılacak istemesen de felan dedim sonuçta ben büyütüyorum onu içimde dedim. Evet o zaman sen tek başına büyütürsün çocuğunu diyip kalktı gitti. Bu ne demek? İlk çocuğumuz, üstüne düşmemek garip değil mi? Belki çok paniğim diye nu şekil davranıyor bilmiyorum ama. Çocuğumuzun haberini alınca çok sevinen biri. Kötü biri değil yani. Dün gece elini karnıma koydu ağırlık yapıyorsa çekileyim felan diyen biri. Nasıl böyle söyledi bilmiyorum. Evde şarj aletinden laptopa varana kadar kırdım. Sinir krizi geçirdim. Tek başına büyütürsün demesi çok zoruma gitti. Çocuğu tek başıma yapmış gibi. Birkaç gün sonra da memleketime gideceğim düğün var kız kardeşimin. Bana bi akıl verin uzaklaşmak iyi mi olur yoksa ben mi hatalıyım eşim mi. Çok üzülüyorum daha 6 haftalık olacak karın. O sinirle öfkeyle bişe olur diye çok korktum bide o sinir haliyle zıplamaya kendime tokat attım bi an hamile olduğumu unutup Panik atağım var Karnımın içleri açıyor ne diyorsunuz bana bi akıl verin 😢
Aynen kendinizi tokatlayın, kırın dökün, sinir krizi geçirin ama keseyi bir an önce görmeyi ihmal etmeyin aman o en önemlisi çünkü.Yapmayın allah aşkına yaa

Tek başına büyütürsün demesine çok sinirlendim. Çok zoruma gitti. Sanki şey gibi ben yokum artık tek başına ol ne halin varsa gör gibi bunu düşünerek bi anda oldu zaten
Senin fikrinin bi önemi yok ben taşıyorum demişsin adama. 'Aaa olur mu dünyada hamile kalan ilk kadınsın köpek et beni yine de sen ne dersen o olur' mu diyecekti ? Hakikaten görende bir siz doğuruyorsunuz sanacak.

Hormonlara bağlamak istiyorum eşin izin vermese bu sefer de kardeşimin düğününe gidemedim onun yüzünden diye sorun çıkarırdın, memleket ne kadar uzak? ilk 3 ay düşük riski olabiliyor ama bu sağlıksız gebelik olduğu anlamına geliyor. Hamileyken kaç kere uçakla ülkeler arası seyahat ettim Allahın izniyle bir şey olmadı. Yani bir olacak varsa da sen önüne geçemezsin biraz sakinleş ve sinirlerini yönetmeyi öğren yoksa çocuğuna da iyi örnek olmazsın. Ve bu uzun serüvende insan en çok eşine ihtiyaç duyuyor başta erkekler fazla anlamayabilir ama karnın büyüdükçe bebeğin hareketleri hissedildikçe o da daha bir üstüne düşecek. Zamana bırak biraz.

Normalde boyle biri degilim diye tutturan biri, daha adeti 1-2 gun gecikmisken, yani bebecik henuz tutunmaya cabalarken, laptop, sarj aleti falan kiracak hale gelmezdi.

Keske once ofke kontrol probleminizi tedavi ettirip oyle hamile kalsaydiniz, zira lohusayken su an normal gordugunuz seyler dahi sizi yerden yere vuracak hale getirip ofkelendirecek.

Esiniz duyarsiz degil, siz asiri evhamlisiniz ki su evhamli halinizle ofkenizde cok tutarsiz.

Lutfen bir psikiyatristle gorusun tez vakitte

Ooooo daha bismillah şimdiden bu haldeyseniz vay halinize.

Bilgisayar kırmak ne yahu.

Burada ne üyeler var, 3 aylık 4 aylık hamile iken eşlerinden ayrılan sizin gibi yapmadılar.

Tüp bebek mi ki? Niye kanama vs olsun onu da anlamadım. Eşiniz haklı, çok üstelememek lazım böyle şeyleri. Akışa bırakın

sen istesen de bakılacak istemesen de felan dedim sonuçta ben büyütüyorum onu içimde dedim.
Sen demişsin zaten bu lafı
Aldığın cevapta mantıklı yani. Senin dediğinin altinida eşin doldurup saçma tepkiler verseydi ne olurdu sence?
Bu kadar saçma bı muhabbet için düştüğün durumun farkında misin? Acayip itici, zıplayıp vurmak nedir, acayip soğutucu yani hadi bunu da geçtim, yeni oluşan gebeliğini çok düşünüyorsan böyle aktivitelerden uzak dur. Asıl bunlr zararli gebelikte.

Son düzenleme:
Back
X