Eşimle çok kötü kavga ettik

Hormonlara bağlamak istiyorum eşin izin vermese bu sefer de kardeşimin düğününe gidemedim onun yüzünden diye sorun çıkarırdın, memleket ne kadar uzak? ilk 3 ay düşük riski olabiliyor ama bu sağlıksız gebelik olduğu anlamına geliyor. Hamileyken kaç kere uçakla ülkeler arası seyahat ettim Allahın izniyle bir şey olmadı. Yani bir olacak varsa da sen önüne geçemezsin biraz sakinleş ve sinirlerini yönetmeyi öğren yoksa çocuğuna da iyi örnek olmazsın. Ve bu uzun serüvende insan en çok eşine ihtiyaç duyuyor başta erkekler fazla anlamayabilir ama karnın büyüdükçe bebeğin hareketleri hissedildikçe o da daha bir üstüne düşecek. Zamana bırak biraz.
Evet canım doğru diyorsun olacak varsa önüne geçemem bunun bilincindeyim ama o an ne oldu da bu şekilde yaptım hiç bilmiyorum. Normalde etrafımda bu şekilde olan davranışları genelde ben sakinleştiriyorum ama bugün bana oldu. İlk ve son olur inşallah ne diyim

Annelik sabır gerektiren birşey böyle birşeyde bile herşeyi kırıp dökmüşsün, ilerde çocuğa sinirlenirsen nolacak? Psikolojik bir yardım al.
Ayrıca eşinde bir yanlışlık göremedim kötü birşey dememiş çıldırtacak.

Bence terapiye başlaman lazım biri karşımda zıplayıp kendini tokatlasa ayrılırdım böyle şeyler saçma öfkesine sahip çıkamayan zayıf karakterlidir ben de bazen çıldırma noktasına geliyorum biz de kavga ediyoruz da böyle olmaz sağlıklı davranış değil bunlar çocuk olsa böyle olsa ne olacak?

Kızlar bugün betamın 146 olduğunu öğrendim. Hamileliğiö Allah’ın izniyle netleşti. Eşimle de paylaştım. Uzun yola çıkacağım memlekette 20 gün kalacağım. kese görünsün o şekilde giderim felan dedim. İşte git gel o şekilde bakarız keseye dedi. Ben de kanama alanı felan olur belki ilk gebeliğim çok telaşlıyım. O da işte “ bi şeyin peşine çok düşme, akışına bırak. Çok düşersen sonra çok üzülürsün gibisinden bişeler söyledi. Ben de tabiki düşeceğim ilk çocuğumuz asıl düşmemek hata olur dedim. Neyse o sonra işte kese olayını sanki çok önemli değil gelince de bakarız gibisinden anlamış o yüzden üstüne düşmedim ben dedi. Konu konuyu açtıktan sonra tabiki bebeğinin üstüne düşeceğim her ne gerekiyorsa yapalım sen istesen de bakılacak istemesen de felan dedim sonuçta ben büyütüyorum onu içimde dedim. Evet o zaman sen tek başına büyütürsün çocuğunu diyip kalktı gitti. Bu ne demek? İlk çocuğumuz, üstüne düşmemek garip değil mi? Belki çok paniğim diye nu şekil davranıyor bilmiyorum ama. Çocuğumuzun haberini alınca çok sevinen biri. Kötü biri değil yani. Dün gece elini karnıma koydu ağırlık yapıyorsa çekileyim felan diyen biri. Nasıl böyle söyledi bilmiyorum. Evde şarj aletinden laptopa varana kadar kırdım. Sinir krizi geçirdim. Tek başına büyütürsün demesi çok zoruma gitti. Çocuğu tek başıma yapmış gibi. Birkaç gün sonra da memleketime gideceğim düğün var kız kardeşimin. Bana bi akıl verin uzaklaşmak iyi mi olur yoksa ben mi hatalıyım eşim mi. Çok üzülüyorum daha 6 haftalık olacak karın. O sinirle öfkeyle bişe olur diye çok korktum bide o sinir haliyle zıplamaya kendime tokat attım bi an hamile olduğumu unutup Panik atağım var Karnımın içleri açıyor ne diyorsunuz bana bi akıl verin 😢
Eğer fake bir konu değilse Allah eşinize sabır versin , çekilecek dert değilsiniz. %100 de suclusunuz

Kızlar bugün betamın 146 olduğunu öğrendim. Hamileliğiö Allah’ın izniyle netleşti. Eşimle de paylaştım. Uzun yola çıkacağım memlekette 20 gün kalacağım. kese görünsün o şekilde giderim felan dedim. İşte git gel o şekilde bakarız keseye dedi. Ben de kanama alanı felan olur belki ilk gebeliğim çok telaşlıyım. O da işte “ bi şeyin peşine çok düşme, akışına bırak. Çok düşersen sonra çok üzülürsün gibisinden bişeler söyledi. Ben de tabiki düşeceğim ilk çocuğumuz asıl düşmemek hata olur dedim. Neyse o sonra işte kese olayını sanki çok önemli değil gelince de bakarız gibisinden anlamış o yüzden üstüne düşmedim ben dedi. Konu konuyu açtıktan sonra tabiki bebeğinin üstüne düşeceğim her ne gerekiyorsa yapalım sen istesen de bakılacak istemesen de felan dedim sonuçta ben büyütüyorum onu içimde dedim. Evet o zaman sen tek başına büyütürsün çocuğunu diyip kalktı gitti. Bu ne demek? İlk çocuğumuz, üstüne düşmemek garip değil mi? Belki çok paniğim diye nu şekil davranıyor bilmiyorum ama. Çocuğumuzun haberini alınca çok sevinen biri. Kötü biri değil yani. Dün gece elini karnıma koydu ağırlık yapıyorsa çekileyim felan diyen biri. Nasıl böyle söyledi bilmiyorum. Evde şarj aletinden laptopa varana kadar kırdım. Sinir krizi geçirdim. Tek başına büyütürsün demesi çok zoruma gitti. Çocuğu tek başıma yapmış gibi. Birkaç gün sonra da memleketime gideceğim düğün var kız kardeşimin. Bana bi akıl verin uzaklaşmak iyi mi olur yoksa ben mi hatalıyım eşim mi. Çok üzülüyorum daha 6 haftalık olacak karın. O sinirle öfkeyle bişe olur diye çok korktum bide o sinir haliyle zıplamaya kendime tokat attım bi an hamile olduğumu unutup Panik atağım var Karnımın içleri açıyor ne diyorsunuz bana bi akıl verin 😢
Eğer fake bir konu değilse Allah eşinize sabır versin , çekilecek dert değilsiniz. %100 de suclusunuz

Evet canım doğru diyorsun olacak varsa önüne geçemem bunun bilincindeyim ama o an ne oldu da bu şekilde yaptım hiç bilmiyorum. Normalde etrafımda bu şekilde olan davranışları genelde ben sakinleştiriyorum ama bugün bana oldu. İlk ve son olur inşallah ne diyim
Sakin ol öyle sinir krizi geçiriyorum derken hoplayıp zıplarken bebeğin gerçekten zarar görürse yine en çok üzülen sen olursun belki zor oluşmuş bir gebeliktir benimki de öyle oldu o yüzden endişeler normal ama hareketlerin değil.

Bebeği düşünüyorum sadece “ben” düşünüyorum diye kavga çıkarmışsınız ama bebeği asıl düşünmeyen sizsiniz tepkileriniz ve davranışlarınızla.
İlk defa oldu şu,bu demeyin destek alın hazırlayın kendinizi.
Bebek doğunca değişen hayatlarınızla ilk iki yıl zor geçebilir.
Törpüleyin kendinizi.

Şimdi bir şey diyeceğim olmayacak gece gece.. biraz kendinize gelin hanımefendi ya. Adam büyük ihtimalle siz kendisine çocuğu istemiyor damgası vurduğunuz için anlık sinirle bunu söyledi. He bu da yanlış orası ayrı ama siz de uzattikca uzatmissiniz. Yok laptop kirmalar yok tokatlamalar. Az bir silkelenin ya hu! Asil zararı şu anda siz veriyorsunuz.

Neden böyle diyosunuz? Telaşlanmam çok normal değil mi eşim aşırı rahat davranıyor ben ne yapılır ne edilir bilmiyorum ki daha ilk sonuçta. Bu kadar rahat da olmak normal mi yani . Sonuçta bi kanama felan olsa ne olacak? Önceden bilinse tedbir alınsa daha iyi değil mi
Eşiniz gayet normal ama sizin için aynı şeyi söylemek zor. Ayrıca leptop kıracak kadar kriz geçirmek nedir?

Her şey bir yana kendini tokatlamak nedir yahu.
Öfke kontrol sorununuz var sanırım.

Burada üzüldüğüm tek kişi eşin. Yazık adama. Edepsiz seni laptop kırmak ne? Bir tek siz mi hamilesiniz şımarık şımarık tripler en nefret ettiğim insan tipisin

Drama queen tabirinin sözlük anlamısınız.

Şu erkeklere acıyorum bazen yemin ederim, adam yapsaydı bunları yerden yere vurmuştuk şimdi. Bu nedir kardeşim, vur, kır, parçala, sonunda kendini tokatla. Bu psikoloji ile nasıl çocuk büyüteceksiniz bakalım, keşke çocuk sahibi olmak için de ehliyet, sınav gibi bir şeyler olsa.

Yani büyük ihtimal eşinizin alttan almasını beklemişsiniz istediğiniz olmayınca da sinir krizi geçirmişsiniz. Daha 6 haftalıkken bu kadar çok hormonlar değişir mi bilemedim deneyimli annelere sormak lazım. Ne olursa olsun haksızsınız. Bebeğin her şeyini düşünüyorsanız bu sinir krizlerinin bebeğe de iyi gelmeyeceğini bilmeniz gerek.

Tüm yorumlar öyle haklı ki şımarıksınız üzgünüm, dünyada ilk hamile kalan değilsiniz herkes oluyor abartmayın. Ayrıca adamı böyle delirtir sonra neden soğudu diye konu açarsınız. Hadi şarj aletini kırdın laptop ne kadar pahalı hiç mi için acımadı yazık ağaçtan toplanıyor sanki para. Şımarıksıniz tekrar söylüyorum

Tek başına büyütürsün demesine çok sinirlendim. Çok zoruma gitti. Sanki şey gibi ben yokum artık tek başına ol ne halin varsa gör gibi bunu düşünerek bi anda oldu zaten
Ee! "Sonuçta ben büyütüyorum onu içimde" diyip adamı kışkırtan sizsiniz.

Öfke kontrol problemin var önce onu çözmelisin ruh haliniz hiç iyi değil birazda cahillik var gibi. Çocuk gibi hareketler herşeyi kırıp parçalayıp kendıni tokatlıcak bi durum yok ortada. Çocuk doguncada döversin sen. Narsistsin bence bu hareketlerin tam bi narsist hareketi.

Back
X