varsın 5 lira ceplerinden sizin için çıkmasın.
kocana seni kötülüyor mu, sana laf söylüyor mu iftira atıyormu vs vs . gez biraz forumu oku bak ne kaynanalar görümceler hatta kayınlar var :)
sorun sadece bilezik olsun fazlası olmasın. sen eşinle evlenmeyi düşündüğünde ailesini takacağı 7 bileziğe göre mi evlenmek istedin? tabiki de hayır o zaman yok niye bilezik takmadılar yok niye kuaför paramı ödemediler deme. bunlar fani şeyler. durumları yokmuş yapmadılar. bende eşimin ailesinin durumu yok eşim hep cebinden ödeyecek diye gelin başı yaptırmadım kuaförden gelinlikle falan çıkmadım bi topuz yaptırdım eve gelip duamı taktırdım anneme. bunlar küçük şeyler. kayınvalidenin düğünde sahte altın takalım mı diye sorması bile aslında iyi n,yetinden. senin akrabalarına seni ezdirmemek için sonuçta hiç birşey takmaması sizin tarafta kıza hiç birşey takmadılar deyip yadırganmalarına sebep olacaktı. kötü niyetli olsaydı zaten umursaman sahte takalımmı demez, takardı... ki yapanları da var...
senin eşinle huzurunu aranıza girip bozmuyorsa bunları sebep göstererek kendi kendine eşinle aranı bozma sakın...
ben sizin kadar rahat bakamıyorum .kusura bakmayın..öyle olsun aman canım boşver deyince olmuyor.