Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana bişi takmayı bosver düğünüme bile gelmediler şuanda gelenlerlede konusmuyorlar :umursamaz: size ev alacaz diye eşimden para aldılar ertesi gün kıyameti kopardılar eşim evden ayrıldı
neler yasadık neler
huzurun yerinde olsun 2 altına takılma
Ben sorunun iki bilezik oldugnu düsünmüyorum....
Gelinligni bile kendi almis bir kadin iki bilezik icin bu kadar sorun yaratmaz.
Arkadasin derdi cok daha farkli.....ki bence cokta hakli.boshayallersmile
Bir halta faydasi olmayan insanlarin hersey yapildiktan edildikten sonra biz yaptik biz ettik gibi havalara girmesine, yapilanlari sahiplenmesine bende sinir oluyorum.
Bizim toplum olarak bir örf bir adetimiz vardi, kiz evi naz evi derdik, sunlari kiz sunlarida erkek tarafi yapar derdik......tabikide devir degisti artik evlenecek ciftler kendileri yapiyor herseyini, ama yinede adet yerini bulsun deyip ailelerde üstüne düsüne yapmali diye düsünüyorum....ama görüyorumki kiz tarafi sanki erkek tarafi gibi olmus, erkek evide naz evi olmus......böyle herseyi ucuza getiremeleri, sanki cebinde akrep varmis gibi elini cebine sokmak istememeleri hem aileler arasinda gerginliklere neden oluyor hemde evlenecek cift bu yüzden tartismalar yasiyor, halbuki ne olur olgun yasini basini almis insanlarsiniz, oturun bir masaya güzel güzel konusun herseyi......
Islerine gelince adetden, örfden bilmem neyden sallarlar, islerine gelmeyince aman böyle seyler eskide kalmis derler....
Yok kardesim öyle bes kurusa on köfte......
Madem onlar böyle davraniyor gelinlerininde onlardan sogumasina hic sasmasinlar...
Konu para mal mülk degil, Konu önemsenmek.....
eminimki sende ayni seyleri yasiyorsundur...almanyadaki bütün türkler ayni dertten yakiniyorlar...esiminde simdilik akli basina geldi..oda diyor artik kimseye para göndermicem diye..Baklava canim ya, inan bana bunu sadece yurtdisinda yasayanlar degil her evlenen bayan yasiyor.
Zaman degisti, yok denecek kadar az örf ve adetlerle evlenen.
Onun icin tavsiye olarak diyecegim, önemsememek en iyisi.
Bir kac sene sonra zaten unutuluyor ve daha önemli seyler yer aliyor insanin hayatinda...
Herkesin sorunu kendine göre değişir ama ben kendimden ufak bir örnek vererek acıklıyım kaynanamlar düğün altınlarımı alırken onlar en iyisini almaya calısrıken ben hep daha uyugunu secmeye calıstım zarara ugratmak istemedim ki bence bunlar asla srun yapılacak seyler değil.
ki durumları kötü değil aksine cok iyi ama normalde tutumlu olduklarını bildiğim için bu sekilde davrandım zaen istesem eşimin bana fazlası ile alacagını biliyordum ama hiçbirzaman bu tür seylerde gözm olmadı..bana kocaman askı sevgisi yeter
Herkesin sorunu kendine göre değişir ama ben kendimden ufak bir örnek vererek acıklıyım kaynanamlar düğün altınlarımı alırken onlar en iyisini almaya calısrıken ben hep daha uyugunu secmeye calıstım zarara ugratmak istemedim ki bence bunlar asla srun yapılacak seyler değil.
ki durumları kötü değil aksine cok iyi ama normalde tutumlu olduklarını bildiğim için bu sekilde davrandım zaen istesem eşimin bana fazlası ile alacagını biliyordum ama hiçbirzaman bu tür seylerde gözm olmadı..bana kocaman askı sevgisi yeter
kayınvalidenler en iyisini yapmaya çalıştıkları için sende zarara uğratmıyım düşüncesi oluşmuş olabilir.......önemsendiğini görmek insanı iyi niyetli yapar...
peki o kayınvalidenler sahte altın takmayı teklif etselerdi gelinliğini bile kendin alsaydın
bu kadar düşünceli olmazdın heralde....