- Konu Sahibi Yasemin1111
-
bazi tarikatcilar var ki bunlardan biride benim esim dinimizi cok zorlastiriyorlar insanlari dinden uzaklastiriyorlar, öyle bir düsünceleri var ki onlardan baska müslüman yok bu dünyada. esime cok dedim herseyi dengeli tutmaya calis ama gözü kesinlikle ailesini görmüyor. eger günah islerse benimle cok mutlu olucani söylüyor
[/B]
nasıl günah işlerse seninle mutlu olacak anlamadım orayı?
icim o kadar dolu ki nerden baslicami bilmiyorum. esimle bir birimizi severek 5 sen önce evlendik 1,5 yasinda kizim var. iki senesine kadar hersey cok güzeldi. iki sene önce esim türkiyeden kendini hoca diye tanitan birileriyle tanisti ve ö günden bu güne eski esim gitti baska bir adam geldi bana cok ters düsünceleri var. benim acimdan tarikata girdi ve beyni yikandi ama o bunun farkinda degil ve yavas yavas ailesini kaybediyor ama onun umrunda bile degiliz biz. iki ay önce kendi ailemle tatile gittim ve tatilde anladim ki ben esim olmadan daha mutluyum daha huzurluyum o yanimda oldugu zaman sürekli hareketlerime dikkat etmeliyim kiyafetlerime dikkat etmeliyim sürekli diken üstünde. ona karsi icimden birseyler koptu sevgisi yok aklimda sürekli ayrilmak bu insanla ben ömür geciremem düsüncesi var sürekli ne yapicami bilmiyorum aklim cok karisik. bu evlilik bu zamana kadar gittiyse kizim icin kizim daha cok kücük ayrilsam bilmiyorum nasil olur benim durumumda olan varmi aceba lütfen bana yardimci olun.
Allah belasını versin böyle yola girsin gibi göstererek yoldan sapıtan insanların..."girdap" diye bir film var canım sende izle eşine de izlet.tam bu konuyu baz alıyor.tam olarak hem de.nefret ediyorum şu yüzyılda hala insanların beyinlerini yıkamaya çalışan insanlardan.siz küçük dünyanızda ne mutluydunuz Allah bilir,eşiniz kum tanesi gibi avuçlarınızın arasından kaymadan önce.lütfen o filmi izle canım.ağlayacağına eminim,konu çok benzer çünkü.eşin de belki kendine ve size ne yaptığını farkeder bu şekilde.
cok sagol mutlaka izlicem. cok zor durumdayim kafam cok dolu artik düsünemez oldum.
Gerçekle bu bahsettiğiniz filmin hiç bir alakası yok hanım efendi. Tarikat iyi birşeydir ha bunu malesef kötüye kullananlar olmuştur ve bazı din düşmanları tarafından abartılarak bütün tarikatlar kötü olarak benimsetilmiştir insanlara. Ama rica edicem genelleme yapmayalım. Ha ben bir tarikattenmiyim hayır değilim. Kapalı mıyım hayır değilim. objektif bir görüş bildiriyorum
bazi tarikatcilar var ki bunlardan biride benim esim dinimizi cok zorlastiriyorlar insanlari dinden uzaklastiriyorlar, öyle bir düsünceleri var ki onlardan baska müslüman yok bu dünyada. esime cok dedim herseyi dengeli tutmaya calis ama gözü kesinlikle ailesini görmüyor. eger günah islerse benimle cok mutlu olucani söylüyor
Gerçekle bu bahsettiğiniz filmin hiç bir alakası yok hanım efendi. Tarikat iyi birşeydir ha bunu malesef kötüye kullananlar olmuştur ve bazı din düşmanları tarafından abartılarak bütün tarikatlar kötü olarak benimsetilmiştir insanlara. Ama rica edicem genelleme yapmayalım. Ha ben bir tarikattenmiyim hayır değilim. Kapalı mıyım hayır değilim. objektif bir görüş bildiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?