eşimle eski karısı

merce46

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
397
89
318
Hatay
merhaba arkadaşlar
şu an anlatamam ne kadar kötü olduğumu
eşimle 2 senelik evliyiz çok mutlu bir evliliğimiz var ...
bu arada eşimin eski karısından bir oğlu var ....eski karısı bu oğlu için
bir face adresi açmış (ne gerek varsa el kadar çocuk ne anlasın face den) bu adresinn şifresini falan eşime vermiş
bunlar burada karşılıklı fotoğraf yüklüyorlar ....((
çok kötü oldum onlaarı görünce anlatamam ben mi abartıyorum ama çok fena sinir oldum ...
benim resmen nikahlı kocamla bir face im bile yok (
ama adam eski karısıyla ortak face açmış beynimden vurulmuş gibiyim((
ne yapayım allah aşkına yardım edin ((

eşinizle konuşacaksınız nekadar rahatsız olduğunuzu

bende olsam bende sinir olurum.asla evladıyla görüşmesine karışmam eski karısıylada belirli düzeyde görüşebilir ama faceymiş yok başka seymiş anlamam.
tepkinizi baştan koyun yoksa önüne geçemessiniz üzülen siz olursunuz

Ortak bir cocukları var ve sosyal paylaşım üyeliği o cocuğa ait sanırım, fotograf yüklemeleri normal, sonucta onlar o cocuğun anne ve babası. Ama size de üzüldüm, ben de böyle bir iletişim görsem bozulurdum acıkcası.

Eskinin eskide kaldığını kabul etmediğiniz müddetçe, çocukların eğitimi için bile konuşsalar size zor gelecek.

Zaten anlaşsalar boşanmazlardı. Şifrenin anne ve baba da olması yeniden aşk tazeleyecekleri anlamı taşımaz, şifre çocuğu kontrol etmek içindir.

Devir öyle bir devir ki boşanmış insanlar illa sorumluluk bölüşmek istiyorlar, sonra diğeri niye haberim yoktu olsaydı böyle mi olurdu diyebiliyor.

Çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama bunlar birbirlerinden görerek özeniyorlar. Ayşenin var, niye benim yok vs. böyle bir hesap olmasa eski eş oğluyla babasının resmi paylaşsa vayy efendim boşanmış ama hala eski kocasının resmini koyuyor diyecektiniz. Hiç olmazsa çocuğun hesabı, çocuk bu annesiyle de babasıyla da olmak ve bunu paylaşmak isteyebilir.

Bana sorarsanız gereksiz ve anlamsız bir kıskançlık.

Son düzenleme:
Bir insanın eşinin eski eşinden olma çocuğu için,çocuğunun annesiyle belirli sınırlar,belirli mesafeler ve belirli çerçeve içinde çocuk için görüşüyor olmalarını normal karşılıyorum.Ama bu,hiç bir eski kadına ne zamansız arama,ne zamansız çağırma,ne zamansız her istediğinde görüşme hakkını vermediği gibi ortak sosyal paylaşım hesabı açma hakkını da vermez.
Çocuk kaç yaşında bilmiyorum,paylaştıkları fotoğraflar nedir bilmiyorum.Ama çocuk face hesabını kendi idare edip,kendi fotoğraf paylaşabilir.En azından babası ona ne tür fotoğrafları paylaşmaması gerektiğini söyler.Eğer çocuk face hesabı kullanamayacak bir yaştaysa,böyle birşeye gerek yok zaten.Annesi çok istiyorsa kendi face hesabından çocuğunun fotoğraflarını paylaşsın.Bilmiyorum ama ben normal karşılayamıyorum.Olmasa öyle bir hesap nolcak yani çocuk olumsuz mu etkilenecek.Eşiniz artık evli bir erkek.Çocuğunun annesi olması,her konuda rahat davranması anlamına gelmez.

bana kalırsa gereksiz...
el kadar çocuk facebooktan ne anlayacak,
amaç çocuğun fotolarını yüklemekse herkes kendi facebook hesabından paylaşsın.
ne gerek var ki ayrı bir hesaba.

diğer yandan ortada bir çocuk olduğu müddetçe ortak noktaları olması kaçınılmaz tabiki...
sonuçta biri annesi diğeri babası.
ama bu ortak nokta okul olur,doktor olur,sosyal aktivitesi olur.facebook ne alaka?
yani çok gereksiz olmuş.
onu yapacaklarına o çocuğa daha fazla vakit ayırsalar(ayrı ayrı tabi) daha makbule geçer.
yapılan şey doğru(ortak bişeyler yapmak istemeleri) ama gidiş yolu yanlış.
ben olsam bende kızarım.

hep diyorum boşanmış adamlarla evlenmeyin sonra pişman olursunuz diye adam gibi adam olsa zaten boşanmaz sonra gidip bekar kız peşinde koşmaz ama neredeee sonra bak üzülüyorsunuz böyle....

Haklısın canım ben de olsam fena bozulurdum. Tamam ortak bir çocukları var iletisime gececekler elbette ama ortak facebook hesabına girmek fotoğraf yüklemek çok gereksiz. Eşinin de eski eş olan bayanın da sizin bu duruma bozulacaginizi bilmesi gerek. Eşine uzuldugunu uygun bi dille anlat eğer anlamazsa tepkini koy derim ben.

cnm kesinle konuş eşinle. Samimiyet istemiyorum de. Ama girer çocuğun fc sonuçta kadınlada o fc üzerinden konuşuyo olabilirler
tmm koysunlar foto ama. Annesi ayrı tek resim. Babası ayrı tek veya sizinle resmi

birde anlamadım birlikte resimlermi ekliyorlar.

ortak bir facebook hesabını birlikte kullanıyor olmaları( bu hesap oğullarının adına olsa da farketmez) aralarında garip bir iletişim sağlar. böyle, adı konulmamış garip bir bağ gibi. bu son derece rahatsız edici. ben sizin yerinizde olsam eşimle kesinlikle konuşurum ve bir daha o hesabı açmamasını, ama ikimizin adına ortak bir hesap alacağımı ve isterse oğlunu ekleyip ordan bakabileceğini söylerim. bu nispeten mantıklı geldi.

Bence eşine bu sıkıntını anlat.
Konuşarak çözebilirsiniz.
Bir yorum gördüm ve çok üzüldüm.
Boşanmış adamlar şöyle böyle diye genelleme yapmayınız.
Benim eşim de boşanmış bir adam ve adam gibi adamdır.
Boşanma sebebi eski eşinin eşimi yakın bir arkadaşıyla aldatmasıdır.
Adam olsaydı zaten boşanmazdı çok ağır olmuş.

neeeeeeeeee eski karısıyla ortak face mi açmışşşş yok artık yani. devenin bale pabucu.... tavrını koy arkadaşım ne demek açmış hemen sildir o hesabı. (benim de sevgilim bir evlilik geçirmiş bu konularda çok cinliyim ben hiç tereddüt etmem.
edit: bu arada benimkiyle eskisi de çocuğun face.inden sohbet etmişler. kadın ay çocuğun face.inden sohbet ediyoruz bize kızacak falan yazmış bi de

Son düzenleme:
hep diyorum boşanmış adamlarla evlenmeyin sonra pişman olursunuz diye adam gibi adam olsa zaten boşanmaz sonra gidip bekar kız peşinde koşmaz ama neredeee sonra bak üzülüyorsunuz böyle....

bir evlilik yapmış bir erkeğin (eski ) sevgilisi olarak şu dediğini kafama çiviyle çakmak istiyorum şu an....
kızmayın bana sakın, istisnalar vardır elbet ama çok çektim valla ben

Son düzenleme:

Yazamadan edemedim, benim babamin da annemle ikinci evliligi ve kendisi adam gibi adamdir. Su an ki sevgilim de evlenip ayrilmis, ve simdiye kadar karsilastigim en duzgun insan. Bosanma iki tarafli olan birsey, buyuk konusmamali. O yuzden boyle genellemeler yapmaniz agir olmus hakikaten.

Çocuğun eğitimiyle ya da yaşantısıyla ilgili tabiki görüşmeleri normal..
Ama facebook açmak, çok gereksiz ve mantıksız bir eylem bence..
Ha çocuk bizi böyle görsün, ayrılık gayrılık hissetmesin diye açtılarsa bilemem ama öylesi de saçma yahu..
İnternet profiliyle aile bağı mı sağlanırmış..

Bence kopamama durumu söz konusu..

2 istisna için genel gerçeği bozamam yani boşanmalarda erkek suçlu oluyor görüyoruz kadının suçlu olduğu durumlar az hatta onlarda bile erkek baskısı söz konusu o yüzden dedim.. yani boşanmış adam gidip boşanmış bayanla evlense sorun yok ama bekar kızlara yanaşıyorsa orada art nyet vardır.

Ne mi yaparsin,alirsin sifreyi elinden ilk once degistirirsin sonrada sonsuza dek kapatirsin hesabi!

Duydugum en sacma sey bu...

Bence kadin yavas yavas temel atmaya calisiyo.
Icocuk icin tekrar deneyelim dedi bende kabul ettik diyen biriyle karsilasirsan hic sasirma.
Acilen konuya el atmalisin.

Cocuk cokmu kücük, hani kücükse cok sacma ve bilerek esinizle iletisimde olmak icin acmis olabilir.
Bence gayet sakin sekilde takip edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…