madem eşin şifreyi aldığını bilmiyo sende karda yürü izini belli etme takipte ol.eşine desen şifre yi aldım sen çocuğa face açmışsın filan çocuyla aralarına girmişsin gibi bir izlenim bırakabilirsin.kadında ne şeytanmışçocuk bahanesinene oyunlar.5yaşın daki çocuk face den ne anlar çok gereksiz .madem bu kadar iyilerdi ne diye ayrılmışlar valla ben biraz geri kafalıyımdır bu konularda okadar geniş mezhepli değilimdir.çocuğuyla ilgilensin ona bişe demem.zaten normalde çocuk face den anlasa annesini babasını face sokmaz çok resim merakları varsa albüm yapsınlar.şifre olayını siz gizli almışsınız peki face olayını o size söyledi sanırım.bundan anladığım kadarıyla söylediklerinizden .eşiniz sizden gizli iş yapsa mesaj kutusunu boşaltır emin olun . ama siz eski eşe dikkat edin eşinizle gereksiz tartışmayın güzel birdille açıkça kıskandığınızı söyleyebirsiniz ama sakın şifreyi aldığınızı söylemeyin
Madem birbirleriyle çocuk bahanesiyle görüşüceklermiş neden boşanmışlarOrtada çocuk olabilir.. Onunda görüşme yolu net değil belirli günlerde çocuğuyla hasret giderebilir...Tabiki eşinize bundan rahatsızlık duyduğunuzu dile getiriceksiniz kendinizi yiyip bitirmek yerine....
aynen ben kendimi yiyorum ...
ama işte konuya nasıl gireceğimi bilmiyorum sen nerden biliyorsun de se senin tlf nunu karıştırdım mı diyeyim ???
sen bu adamla tanıştığında adamın durumu neydi?boşanmışsa kaç yıl olmuştu ve ne kabaca neden boşanmışlar?kadın kaç yıldır başka şehirde yaşıyor?bunları da yazarsan daha doğru yorum yapabiliriz belki
çocuk için ayrı face açması ve sana söylememeleri saçma olmuş evet..kadın babasının çocuktan haberdar olmasını,hayatını ,büyüdüğünü, neler yaptığını görmesini istediği için,aynı şekilde çocuk babadayken yaptıklarını görmek için açmış olabilir aklıma başka bir şey gelmedi
bence alicengiz oyunlarına girmeden eşine açıkça bu faceden haberdar olduğunu ve rahatsızlık duyduğunu sebepleriyle söyle..eminim çözüm bulacaktır[/QUOTE
tanıştığımız da boşanmışlardı aradan 3 yıl falan geçmişti...boşanma nedeni anlaşamamışlar uzun hikaye ...ayrıldığından beri başka şehirlere yerleşmişler....ama çocuğunu görmek için ayda bir yanına gitmiş...
canım seni anlıyorum ama dediğim gibi çocuğun büyüdüğünden,yaşantısından haberdar olsun diye açılmış olabilir ,hemen kötü düşünmemek lazımama burda yanlış olan sana söylenilmemesi
belki eşin kendisi çocuğun büyüdüğünü göremiyorum vs gibi bir söz etmiştir kadın ona istinaden açmış da olabilir,bunu bilmiyorsun şu an :44:
sonuçta bir çocuğun yanınızda büyümesi ayrı,başka bir şehirde olması ayrı...bence sen eşine açıkça söyle onunla konuş..ali cengiz oyunları düşünmene,kafanda kurmana gerek yok
Ayda bir gormek cok az
kadinin face esinizde olsa tamam hos olmayabilir
ama ortak kullandiklari bir face adresinde ne gibi bir zarar cikabilir?
adi ustunde Face BOOK
kimse silmedigi muddetce o resimler uzun seneler kalacak
cocuga ortak bir sey yapmak istemisler (bize sacma gelebilir)
kadin mesela bu aksam cocugunun fotosunu koyar esiniz gorur
yoksa baska nerde gorecek?
ayda bir goruyor zaten dediniz size normal geliyor cocugunuz olmadigi icin
ama bir anne baba icin ayda bir cok az
bence arasira kontrol edin baskada bir sey yapmayin derim
sonucta o kadinla esiniz fotolarda yanyana degil oyle olsa kizabilirsiniz
ya adam her gün face e giren biri değil ....evet aynen kızılcanın dediği gibi :13:..ayda bir çok mu be arkadaşım yapma etme..çocuk daha 5 yaşında,o çocuklar günden güne değişiyor...adam çocuğundan haberdar olsun diye yapılmış olabilir kötü düşünmüyorum ben...o çocuk eşinin yanında büyümüyor ve unutma ki onun kanından canından bir parça..büyüdüğünü görmek isteyebilir bu çok doğal
bence burda yanlış olan sana söylenmemesi..sen eşinle açıkça konuş bu konuyu
benim de çocuğum var anne olmanın ne demek olduğunu biliyorum çok şükür rabbim nasip etti...
ya allah aşkına bir de yan yana fotolar mı koysunlardaha neler duyacağım ....
ya çocuğa ortak bişey yapmak için face açmak bana çok saçma geldi ....bu yapılan ortak şeyin çocuğa ne faydası var ??
kaldı ki 5 yaşındaki çocuk bu face den ne anlasın ???
ileriye yönelik bişeyler yapmak için daha anlamlı yollar bulunur ...
çocuk anne babasını face den görüp beğenecek yorum yapacak .....biz bir aileyiz mi olacak ne olacak ???
hiç aklım almıyor ....
ya adam her gün face e giren biri değil ....
fotoğraflar dan anladığım kadarıyla hiç çocuktaki değişikliği gösteren özellikler yok ..
çocuğun gitti yerler de çktiği fotolar vaar .. evdeki halleri falan yok yani ne bilim yemek yerken banyo da ...
sanki sen mi çocuğu çok gezdirdin ben mi çok gezdidimm??? dercesine fotolar
eğer çocuğu babaya yakınlaştırmak amacı olsa yatağını çeker okulunu çeker ne bilim onlar yok işte ....
aklı sıra oğlumuz için bir ortak birşeyler yapalım olmuş AMA OLMAMIŞ işte...
tabi ki onun evladı ben evladını görmesin demiyorum ama böyle benden gizli işler dönmesini de istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?