eşimle eski karısı

mesaj kutusu boş zaten ((
face olayını da söylemedi
ben bu adam tartışıcam galiba işin içinden işler çıkıyor ,((

Madem birbirleriyle çocuk bahanesiyle görüşüceklermiş neden boşanmışlar Ortada çocuk olabilir.. Onunda görüşme yolu net değil belirli günlerde çocuğuyla hasret giderebilir...Tabiki eşinize bundan rahatsızlık duyduğunuzu dile getiriceksiniz kendinizi yiyip bitirmek yerine....

aynen ben kendimi yiyorum ...
ama işte konuya nasıl gireceğimi bilmiyorum sen nerden biliyorsun de se senin tlf nunu karıştırdım mı diyeyim ???

sen bu adamla tanıştığında adamın durumu neydi?boşanmışsa kaç yıl olmuştu ve ne kabaca neden boşanmışlar?kadın kaç yıldır başka şehirde yaşıyor?bunları da yazarsan daha doğru yorum yapabiliriz belki
çocuk için ayrı face açması ve sana söylememeleri saçma olmuş evet..kadın babasının çocuktan haberdar olmasını,hayatını ,büyüdüğünü, neler yaptığını görmesini istediği için,aynı şekilde çocuk babadayken yaptıklarını görmek için açmış olabilir aklıma başka bir şey gelmedi
bence alicengiz oyunlarına girmeden eşine açıkça bu faceden haberdar olduğunu ve rahatsızlık duyduğunu sebepleriyle söyle..eminim çözüm bulacaktır

aynen ben kendimi yiyorum ...
ama işte konuya nasıl gireceğimi bilmiyorum sen nerden biliyorsun de se senin tlf nunu karıştırdım mı diyeyim ???

Direk söyle yani ben deli olurum.... Çocuğu kullanıp kadın yanaşmasın resim yüklemenin alemi ne...

canım seni anlıyorum ama dediğim gibi çocuğun büyüdüğünden,yaşantısından haberdar olsun diye açılmış olabilir ,hemen kötü düşünmemek lazım ama burda yanlış olan sana söylenilmemesi
belki eşin kendisi çocuğun büyüdüğünü göremiyorum vs gibi bir söz etmiştir kadın ona istinaden açmış da olabilir,bunu bilmiyorsun şu an :44:
sonuçta bir çocuğun yanınızda büyümesi ayrı,başka bir şehirde olması ayrı...bence sen eşine açıkça söyle onunla konuş..ali cengiz oyunları düşünmene,kafanda kurmana gerek yok

çocuğun büyüdüğünü görüyor zaten ..yurt dışında yaşamıyorlar ki dediğim gibi ayda bir görüyor ...
yanında büymemesinin sebebi ben değilim .....ayrılırken bunları hesap etmelilerdi ...

Ayda bir gormek cok az

kadinin face esinizde olsa tamam hos olmayabilir

ama ortak kullandiklari bir face adresinde ne gibi bir zarar cikabilir?

adi ustunde Face BOOK

kimse silmedigi muddetce o resimler uzun seneler kalacak

cocuga ortak bir sey yapmak istemisler (bize sacma gelebilir)

kadin mesela bu aksam cocugunun fotosunu koyar esiniz gorur

yoksa baska nerde gorecek?

ayda bir goruyor zaten dediniz size normal geliyor cocugunuz olmadigi icin

ama bir anne baba icin ayda bir cok az

bence arasira kontrol edin baskada bir sey yapmayin derim

sonucta o kadinla esiniz fotolarda yanyana degil oyle olsa kizabilirsiniz

evet aynen kızılcanın dediği gibi :13:..ayda bir çok mu be arkadaşım yapma etme..çocuk daha 5 yaşında,o çocuklar günden güne değişiyor...adam çocuğundan haberdar olsun diye yapılmış olabilir kötü düşünmüyorum ben...o çocuk eşinin yanında büyümüyor ve unutma ki onun kanından canından bir parça..büyüdüğünü görmek isteyebilir bu çok doğal
bence burda yanlış olan sana söylenmemesi..sen eşinle açıkça konuş bu konuyu

benim de çocuğum var anne olmanın ne demek olduğunu biliyorum çok şükür rabbim nasip etti...
ya allah aşkına bir de yan yana fotolar mı koysunlar daha neler duyacağım ....
ya çocuğa ortak bişey yapmak için face açmak bana çok saçma geldi ....bu yapılan ortak şeyin çocuğa ne faydası var ??
kaldı ki 5 yaşındaki çocuk bu face den ne anlasın ???
ileriye yönelik bişeyler yapmak için daha anlamlı yollar bulunur ...
çocuk anne babasını face den görüp beğenecek yorum yapacak .....biz bir aileyiz mi olacak ne olacak ???
hiç aklım almıyor ....

ya adam her gün face e giren biri değil ....
fotoğraflar dan anladığım kadarıyla hiç çocuktaki değişikliği gösteren özellikler yok ..
çocuğun gitti yerler de çktiği fotolar vaar .. evdeki halleri falan yok yani ne bilim yemek yerken banyo da ...
sanki sen mi çocuğu çok gezdirdin ben mi çok gezdidimm??? dercesine fotolar
eğer çocuğu babaya yakınlaştırmak amacı olsa yatağını çeker okulunu çeker ne bilim onlar yok işte ....
aklı sıra oğlumuz için bir ortak birşeyler yapalım olmuş AMA OLMAMIŞ işte...

tabi ki onun evladı ben evladını görmesin demiyorum ama böyle benden gizli işler dönmesini de istemiyorum...

sasirdim simdi

annesiniz madem anlamaniz gerek ayda bir azmi cokmu?

banada sacma geldi bunun nedenini ancak esiniz soyler yada kadin

sormaniz lazim

ama kendinizi yipratacak kadar cokta kotu bir sey yok sadece sacma bir sey var

ben yanyana fotolari konsun demedim ki :)

belki fotolari guncelliyordun dun yada bugun cocugun cekilen fotosunu

koyarken esinizde gormus olur

hani eski yanyana cekilmis fotolari koymadi neyseki demek istedim

ilgili anne mesajlari vermesine gerek yok sonucta cocugu onun yaninda o ilgileniyor

sizin cocugunuz yaninizdami?

bosandilar ama cizgiyi asan bir samimiyet yoksa sorun nedir

yine medenice anlasabiliyorlar bosandiklari halde bu iyi bir sey

Son düzenleyen: Moderatör:

anlıyorum o zaman manasız saçma bir iş olmuş,dediğim gibi yine eşinle konuşup bu durumdan duyduğun rahatsızlığı nedenleriyle anlatmalısın
benim kastettiğim; farklı şehirlerde oldukları ve baba çocuğu sık göremediği için,bilgilendirmek,büyüdüğünü göstermek maksatlı olsaydı sorun olmayabilirdi ama anlattığına göre pek öyle değilmiş...en tuhafı da sana söylememeleri

Buralara takılmaya başlamadan önce kadınların çocuklu erkeklerle evlenmeleri hiç dikkatimi çekmezdi. Sevmiş evlenmiş.

KK'dan sonra bende evlenmelerini doğru bulmamaya başladım.

Ama bir çoğunun düşündüğü gibi kadın eski kadını kıskanır, vay efendim erkekle eski eşin dialoğu olacak diye değil.

Bekar kadın değil, evlenmiş ayrılmış olsun, isterse ana olsun hiç farketmez kadınlar, çocuklu erkeklerle evlenmemeli.

Çünkü utanarak şahit oluyorum ki hemcinslerimiz aşırı kıskanç, hemde nefes aldırmayacak kadar. Sizlerin kıskançlıkları masum bir yavruyu üzecekse, kişiliğinize ve kendinize güvenmiyorsanız girmeyin böyle işlere.

Arkadaşımız ne güzel yazmış bir baba için " ayda bir görüyor ya çocuğu" pes ki pes.

Siz derdinizin sadece facebook olduğuna emin misiniz ?

Son düzenleme:
adamlar sınırlarını bilsinler o zaman arkadaşım. biz yani kendi adıma ben çocuğa saygı duyuyorum elbette, hatta çocuk yumuşak karnım ancak gereksiz diyaloglara karşıyım ben. yok mesajlaşmak yok face açmak yok görüşmek. o zaman boşanmayacaklardı çocuğun okulu olur sağlığı olur dersleri olur o çok başka. ama iş ikili diyaloğa dönerse olmaz o iş niye fedakarlık hep ikinci eşten bekleniyor. koca da biraz bi zahmet fedakarlık edecek.

Son düzenleme:
Herkes bozulurdum demiş de bence konu sahibinin biraz empati yapması gerekir. Eski eş ve kocanız zaten anlaşsalardı ayrılmazlardı, çünkü yuvanın yıkılması hiç kolay değil, hele bir de arada çocuk varsa. Boşanma işi bir günde olmuyor. Kurtarabilselerdi kurtarırlardı zaten. Eğer kocanın aklında hala eski eşi varsa sizinle de evlenmezdi zaten. Siz bir çocuğu olduğunu bile bile evlenmişsiniz eşinizle. Sonuçta o çocuk oldukça eski eşiyle çocuk için diyalogları olması da gayet normal. Bence gereksiz kıskanıyorsunuz, ya da kendinize güveniniz kalmamış. Zaten eşiniz sizi bırakıp eski eşine gidecekse de bırakın gitsin, öyle birini tutmaya değmez çünkü. Küçücük bir çocuk için anne ve babasının ayrılması yeterince zordur. O yaştaki bir çocuk için anne ve babasının ayrılması çok büyük bir yıkım. Hele ki babasının başkasıyla evlenmesini kabullenmesi daha da zor olmalı. Çünkü çocuk bu, onlar hayallerinde hep anne ve babasını bir arada görmek isterler. O yaştaki çocuğa da anne ve babasının neden ayrıldığını anlatmak da zordur. Eğer çocuğunuz varsa daha iyi anlarsınız. Bırakın da o hiç bir günahı olmayıp da tüm yıkım üstüne yüklenen çocuk babasıyla rahatça görüşsün. Bunu bari esirgemeyin... Korkmayın eşiniz de eski karısına dönmez. Dönecek olsa sizinle evlenmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…