eşimle eski karısı

Saçma birşey..

Ortak face ne alaka ya?

Kimse demesin çocuk için bazı şeyler olabilir..Gerekli şeyler olabilir..Neler? çocuğun özel günlerinde vs vs ..anne baba çocuk için biraraya gelebilir o kadar..

Çok mu lazım face hesabı..?

Çocuk çok isterse annesi çocuk adına açar, çocuk da isterse babasıyla fotolarını koyar geçer..

Eşinizin hiç olaya dahil olmaması lazımdı..

Ben olsam eşinle sert bir dille konuşurdum..

ortak face ne alaka ya...
ilk defa duyuyorum böyle bişey...
bende sinir olurdum...

gereksiz samimiyet kurma çabası gibi geldi bana, aman dikkat............sevgiler.

arkadaşlar hepinize tşk ederim samimiyetinize inanıyorum ... ben ce de çok gereksizz ....ben bu açtıkları face hesabını gizlice öğrendim benim bildiğimi bilmiyor .....nasıl konuya gireyim bilemiyorum ....
ya da şifreyi de bildiğim için face hesabını direk kapatsam mı acaba diye düşündüm ama benim yaptığımı anlamayabilir zaten çok sık giren biri değil eşim....YA BOŞANMIŞ adamla evlenme olayına gelince biz çok mutluyuz eşim çok iyi bir insan dır allah razı olsun ondan ...çok yufka yüreklidir ama bu yaptığına anlam veremiyorum ...
zaten hesabı o kadaın kurmuş tlf na gönderdiği mesajlardan okudum bizimki de tutmuş fotolarını yüklemiş oğluyla birlikte çektirdikleri ...
arkadaşlar bu arada çocuk 5 yaşında faace den falan anlamaz yani
çok kafam karışık
bir arkadaş ta GEREKSİZ BİR KISKANÇLIK yazmış ama şuan bile titriyorum inanın çok kötü oldum duyunca

çocuk face açacak yaşta değil okuma yazma bile bilmiyor ki ..... 5 yaşındaki çocuğa face mi açaılır büyüdüğünde kendisi açsın bana ne ama beni rahatsız eden o değil
bu kadın ın kendisinin çocuk adına face açması ve bunu babasına da vermesi
aklı sıra çocuğuyla ilgili bir anne oluyor annenin görevi 5 yaşındaki çocuğa face açmak ya ....
benim eşiminden bu kadın ın her dediğini yapmasına sinir oluyorum ...acaip sinirlendim şimdi ..
düzgün cümle kuramıyorum ..arkadaşlar

yok birlikte değil ayrı ayrı resimler ben yokum tabi benim haberim bile yok ...

biraz da nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda yardımcı olsanız çok sevinirim ..
ben bu adresi şifreyi gizlice tlf dan aldım
benim bildiğimi bilmiyorr..
ne desem konuya nasıl girsem .. yok sa direk hesabı mı kapatsam yada yükledikleri fotoları mı silsem acaba ne dersiniz hangisi en doğrusu

bir akıl verin arkadaşlar tıkandım şuan e n doğrusunu yapmak istiyorum ..
eşimden gizli giizli sen benim tlf numu karıştırdın derse ne derim ???

bir akıl verin arkadaşlar tıkandım şuan e n doğrusunu yapmak istiyorum ..
eşimden gizli giizli sen benim tlf numu karıştırdın derse ne derim ???

Sizin face hesabiniz varsa esinizi tesaduf taniyor olabileceginiz kisiler listesinde gordugunuzu soyleyebilirsiniz. Ama resimleri falan silerseniz esinizle tartisabilirsiniz.

Sizin face hesabiniz varsa esinizi tesaduf taniyor olabileceginiz kisiler listesinde gordugunuzu soyleyebilirsiniz. Ama resimleri falan silerseniz esinizle tartisabilirsiniz.

yok işte kendi face ini kapattı bu çocuğun adına aramalara kapalı de gizlemişler

sakın silme kapatma.Çok çocukça bulur öğrenirse.Hem tekrar açabilirler...eşinle konuş bu durumun gereksiz olduğunu..Aslında ortak çocukları olduğu için çok kötü bir şey yok.Annesi babası çocuğu unutmasın,büyüdükçe iletişimi olsun istiyordur,siz olsanız siz de isterdiniz babasının çocuğunu unutmamasını belki..Ben kadının kötü bir amaç güttüğünü düşünmüyorum.Sizi boşandığı kişi için boşayacak değil ,size yazık edecek değil herhalde..Sizin çocuğunuz var mı?
Yine de eşine ''çocuk küçükken gereksiz,ne için ?çocuk olsa çocuk ne anlayacak bu yaşta'' diyerek eşinle hallet..Büyüdüğünde ,anladığında fesyleşin''de..Eski eşini kıskandığını hissettir..

Son düzenleme:
5 yaşında çocuk ne anlarmış face.den, karşılıklı resim yüklemek de nedir. ben olsam hiç iyi olmazdı sen şifreyi nerden biliyorsun, o kadının eşine yolladığı mesajdan mı,
mesajlaşmaları bile abesle iştigal yani.

Son düzenleme:

iletiş,mleri var farklı illerde oldukları için ayda bir gidiyor eşim oğlunu görüyor
eski karısı için beni tabi ki de boşamaz ama
ben çok rahatsızım
böyle bir adımı ilk eşim atsa benim de fikrimi sorsaydı isterdim
ama öyle olmadı
olay şu o kadın bir yol çizdi eşimde onun yolunda gitti gibi geliyor bana
sinir oldum işte....
gereksiz bir yol

arkadaşım lafla anlamıyorlar ki kıskandığını hissettirsende anlamazlar. o benim çocuğum o da annesi deyip çıkıyolar işin içinden.

kimin fotosunu yüklüyorlar? eski karısı kendisi çocukmu yoksa sadece çocukmu ?

kadın aklınca çocuğun babası ile iletişimini canlı tutması için yaptı desek telefon denen bişy var , o yaştaki çocuk ne bilsin face i dürtmeyi beğenmeyi saçma

eşinizin niyetini bilemem ama , kadın açıp şifre vs verdiğine göre aklıma gelen ya kendi fotolarını koyup kendini hatırlatma özletme çabasında , yada öyle bi ihtimal yoksa bile sırf sizi gıcık ediyim huzurunuzu kaçırayım diye yapmış olabilir , diye düşünüyorum.
kadın yolunu çizmiş artık önüne bakıyor olsaydı böyle lüzumsuzluklarla uğraşmazdı, zamanında çocuğu babasına gösterir biterdi,genelde boşanılan eşlerin yüzünü dahi görmek istemiyorlar diye biliyorum boşanan eşler,

farklı illerde oldukları için çocuğu görmeye gittiğinde iletim kurmak için yada bazen oğluyla tlf da konuşuyorlar
ben şifreyi mesajlaşmalarından aldım yazmıştım...yazdım bunu yukarı da var

evet arkadaşım ben de buna takıldım eski eşinin resmini değil isminden bile nefret edersin ....
eski karısı kendi fotosunuda koymuşşş ...çoğunlukla çocuk var tabi
huzur kaçırma da olabilr

madem eşin şifreyi aldığını bilmiyo sende karda yürü izini belli etme takipte ol.eşine desen şifre yi aldım sen çocuğa face açmışsın filan çocuyla aralarına girmişsin gibi bir izlenim bırakabilirsin.kadında ne şeytanmış çocuk bahanesinene oyunlar.5yaşın daki çocuk face den ne anlar çok gereksiz .madem bu kadar iyilerdi ne diye ayrılmışlar valla ben biraz geri kafalıyımdır bu konularda okadar geniş mezhepli değilimdir.çocuğuyla ilgilensin ona bişe demem.zaten normalde çocuk face den anlasa annesini babasını face sokmaz çok resim merakları varsa albüm yapsınlar.şifre olayını siz gizli almışsınız peki face olayını o size söyledi sanırım.bundan anladığım kadarıyla söylediklerinizden .eşiniz sizden gizli iş yapsa mesaj kutusunu boşaltır emin olun . ama siz eski eşe dikkat edin eşinizle gereksiz tartışmayın güzel birdille açıkça kıskandığınızı söyleyebirsiniz ama sakın şifreyi aldığınızı söylemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…