çocuk face açacak yaşta değil okuma yazma bile bilmiyor ki ..... 5 yaşındaki çocuğa face mi açaılır büyüdüğünde kendisi açsın bana ne ama beni rahatsız eden o değilEskinin eskide kaldığını kabul etmediğiniz müddetçe, çocukların eğitimi için bile konuşsalar size zor gelecek.
Zaten anlaşsalar boşanmazlardı. Şifrenin anne ve baba da olması yeniden aşk tazeleyecekleri anlamı taşımaz, şifre çocuğu kontrol etmek içindir.
Devir öyle bir devir ki boşanmış insanlar illa sorumluluk bölüşmek istiyorlar, sonra diğeri niye haberim yoktu olsaydı böyle mi olurdu diyebiliyor.
Çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama bunlar birbirlerinden görerek özeniyorlar. Ayşenin var, niye benim yok vs. böyle bir hesap olmasa eski eş oğluyla babasının resmi paylaşsa vayy efendim boşanmış ama hala eski kocasının resmini koyuyor diyecektiniz. Hiç olmazsa çocuğun hesabı, çocuk bu annesiyle de babasıyla da olmak ve bunu paylaşmak isteyebilir.
Bana sorarsanız gereksiz ve anlamsız bir kıskançlık.
cnm kesinle konuş eşinle. Samimiyet istemiyorum de. Ama girer çocuğun fc sonuçta kadınlada o fc üzerinden konuşuyo olabilirler
tmm koysunlar foto ama. Annesi ayrı tek resim. Babası ayrı tek veya sizinle resmi
birde anlamadım birlikte resimlermi ekliyorlar.
Ne mi yaparsin,alirsin sifreyi elinden ilk once degistirirsin sonrada sonsuza dek kapatirsin hesabi!
bir akıl verin arkadaşlar tıkandım şuan e n doğrusunu yapmak istiyorum ..
eşimden gizli giizli sen benim tlf numu karıştırdın derse ne derim ???
Sizin face hesabiniz varsa esinizi tesaduf taniyor olabileceginiz kisiler listesinde gordugunuzu soyleyebilirsiniz. Ama resimleri falan silerseniz esinizle tartisabilirsiniz.
Sizin face hesabiniz varsa esinizi tesaduf taniyor olabileceginiz kisiler listesinde gordugunuzu soyleyebilirsiniz. Ama resimleri falan silerseniz esinizle tartisabilirsiniz.
sakın silme kapatma.Çok çocukça bulur öğrenirse.Hem tekrar açabilirler...eşinle konuş bu durumun gereksiz olduğunu..Aslında ortak çocukları olduğu için çok kötü bir şey yok.Annesi babası çocuğu unutmasın,büyüdükçe iletişimi olsun istiyordur,siz olsanız siz de isterdiniz babasının çocuğunu unutmamasını belki..Ben kadının kötü bir amaç güttüğünü düşünmüyorum.Sizi boşandığı kişi için boşayacak değil ,size yazık edecek değil herhalde..Sizin çocuğunuz var mı?
Yine de eşine ''çocuk küçükken gereksiz,ne için ?çocuk olsa çocuk ne anlayacak bu yaşta'' diyerek eşinle hallet..Büyüdüğünde ,anladığında fesyleşin''de..Eski eşini kıskandığını hissettir..
sakın silme kapatma.Çok çocukça bulur öğrenirse.Hem tekrar açabilirler...eşinle konuş bu durumun gereksiz olduğunu..Aslında ortak çocukları olduğu için çok kötü bir şey yok.Annesi babası çocuğu unutmasın,büyüdükçe iletişimi olsun istiyordur,siz olsanız siz de isterdiniz babasının çocuğunu unutmamasını belki..Ben kadının kötü bir amaç güttüğünü düşünmüyorum.Sizi boşandığı kişi için boşayacak değil ,size yazık edecek değil herhalde..Sizin çocuğunuz var mı?
Yine de eşine ''çocuk küçükken gereksiz,ne için ?çocuk olsa çocuk ne anlayacak bu yaşta'' diyerek eşinle hallet..Büyüdüğünde ,anladığında fesyleşin''de..Eski eşini kıskandığını hissettir..
5 yaşında çocuk ne anlarmış face.den, karşılıklı resim yüklemek de nedir. ben olsam hiç iyi olmazdı sen şifreyi nerden biliyorsun, o kadının eşine yolladığı mesajdan mı,
mesajlaşmaları bile abesle iştigal yani.
evet arkadaşım ben de buna takıldım eski eşinin resmini değil isminden bile nefret edersin ....kimin fotosunu yüklüyorlar? eski karısı kendisi çocukmu yoksa sadece çocukmu ?
kadın aklınca çocuğun babası ile iletişimini canlı tutması için yaptı desek telefon denen bişy var , o yaştaki çocuk ne bilsin face i dürtmeyi beğenmeyisaçma
eşinizin niyetini bilemem ama , kadın açıp şifre vs verdiğine göre aklıma gelen ya kendi fotolarını koyup kendini hatırlatma özletme çabasında , yada öyle bi ihtimal yoksa bile sırf sizi gıcık ediyim huzurunuzu kaçırayım diye yapmış olabilir , diye düşünüyorum.
kadın yolunu çizmiş artık önüne bakıyor olsaydı böyle lüzumsuzluklarla uğraşmazdı, zamanında çocuğu babasına gösterir biterdi,genelde boşanılan eşlerin yüzünü dahi görmek istemiyorlar diye biliyorum boşanan eşler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?