Eşimle farklı siyasi görüş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim Ersagun isimli öğrencim var. Babası tarih bölümünde doçentmiş.
Çok tebrik ediyorum o babayı

Adeta çocuğunun adını ersagun koyabilmek için okumuş doçent olmuş herşey cocuklarimiz için, yarın doktoraya basvurayim bari

Valla 2 parti varki destekleyen biriyle bırak evli olmayı evime misafir bile kabul edecek kadar ortak paydada değilim. En baştan nasıl ilişkiye başladınız ki, evlilik sonuçta bu. Yaşam tarzını, çocuk yetiştirme tarzını, herşeyi ama herşeyi etkiler.

Ay benim annemin eski komşusunun adı "kadın" kadın abla diye seslenirlerdi ne gülerdim. En kadın,çok kadın gibi.

Dün her evde aynı şey konuşulmuş galiba.Eşimle kime oy verdiğimizi konuşmamıştık bu zamana kadar (7 aylık evliyiz 3 yıldır beraberiz) Aşağı yukarı hangi partiye oy verdiğini tahmin ediyordum geniş ailesinde durumların çok karışık olmasına rağmen.Ben bi anda kime vereceğimi söyledim oda bende öyle yapıcam dedi.Aynı kişiye vermesekte benimle bunun için tartışacağına ihtimal vermedim açıkçası.

Eşler arasında konuşulmasından da pek taraftar değilim.Babamda annemle çok konuşmazdı.Gizli kullanıyoruz sonuç olarak kim nerden bilecek.Eşin bilmesi gerekseydi beraber olurduk sandık başında.

Kuzey, Doruk falan beklerken Mahmut Sami şoku.
Bazi kocalar vallahi iq'suz. Bazi erkekler yemin billah ediyorum ki salak. Ve onlarla evlenen kadınları anlamıyorum. Ben beyin kıvrımları seviyorum. Bir erkeğin salak oluşu mevcut puanlarını 0'a çeker. İnandığı dine ait bir isim koymaya eyvallah. Ama tarikat lideri ismi koymak nedir? Modern zaman peygamberi görüyor resmen.

Arkadaşlar tamam artık lütfen şu her görüşe saygı yalanını bir kenara bırakalım yani inandırıcı olmuyor. Salak yemin ederim gerizekali diye düşündüğümüz insanlar için ayy fikrinin ne önemi var saygı duyuyorum ben diye inkar etmeye gerek yok. Her fikir nasıl saygı duyulasi olabilir yani. Her fikir? Bu kadar salak varken.

Vallahi o iki partiye bırakın oy vereni, oy verene selam verene bile düşmanım şu noktada. Değil ki evli kalmak, imkan ve ihtimal dahilinde değil.

Ay benim annemin eski komşusunun adı "kadın" kadın abla diye seslenirlerdi ne gülerdim. En kadın,çok kadın gibi.
Müge Anlı'ya Anakadın isimli biri çıkmıştı.
Bebeklikten misyon yüklemişler zavallıya. Anasın sen, kadın anasın.

Vallahi o iki partiye bırakın oy vereni, oy verene selam verene bile düşmanım şu noktada. Değil ki evli kalmak, imkan ve ihtimal dahilinde değil.
Milyonlarca insanin nefretini kazanmak nasil bir duygudur acaba? Önce yargılanacağı, sonra öleceği günü sabırsızlıkla beklemek. O günü milli bayram gibi kutlamak istemek.

M. Celal Hocanın oğulları Kutalmış ve İlteriş ya
Eşim oğlanın adını bunlardan koymak istiyordu. Kendi ismi de bu tarz. Tarihçi o da. Ama artık malum partili değil. Öyle olsa konu sahibi gibi kavga ederdik ahsjsjs. Neyse tabii ki izin vermedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…