- 17 Ocak 2020
- 28.167
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
Yaa o ne ben kaçırdım noluyoDüşünsene kocanla romantik bir yemek yemişsin, müzik çalıyor, kulağına eğilmiş öpmeden önce fısıldıyor;
"Yol yabdi"
Portakal, elma ne be dünyalı gibi?Herşeyde cennet ağacı cennet meyvesi
Yok mu su cennette portakal elma armut
Kuzey, Doruk falan beklerken Mahmut Sami şoku.Insan kocasının siyasi görüşünü, dindarlık derecesini de bilsin ya. Hatta flört ederken sevgiliyken beğendiği bebek isimlerini de öğrensin.
Bir kesim bunu inkar edip ne yüce bir tarikat lideri olduğunu söylüyor mu?
Çok tebrik ediyorum o babayıBenim Ersagun isimli öğrencim var. Babası tarih bölümünde doçentmiş.
Bazi kocalar vallahi iq'suz. Bazi erkekler yemin billah ediyorum ki salak. Ve onlarla evlenen kadınları anlamıyorum. Ben beyin kıvrımları seviyorum. Bir erkeğin salak oluşu mevcut puanlarını 0'a çeker. İnandığı dine ait bir isim koymaya eyvallah. Ama tarikat lideri ismi koymak nedir? Modern zaman peygamberi görüyor resmen.Kuzey, Doruk falan beklerken Mahmut Sami şoku.
M. Celal Hocanın oğulları Kutalmış ve İlteriş yaBenim Ersagun isimli öğrencim var. Babası tarih bölümünde doçentmiş.
Vallahi o iki partiye bırakın oy vereni, oy verene selam verene bile düşmanım şu noktada. Değil ki evli kalmak, imkan ve ihtimal dahilinde değil.Vallahi iki parti var o partiye hala oy verenleri çevremde barındırmam. Selamlaşma ötesine geçmem. Sinirim fe kaldırmaz. Böyle zıt iki partiyse evlilik zor. İnsan nasıl katlanır bilemedim. Direkt yaşam tarzına, hayata bakışa kadar uzanan bir şey siyasi görüş. Ben yapamazdım
Müge Anlı'ya Anakadın isimli biri çıkmıştı.Ay benim annemin eski komşusunun adı "kadın" kadın abla diye seslenirlerdi ne gülerdim. En kadın,çok kadın gibi.
Hah işte, aileler çocuklara kendilerini yüklüyor isimlerle. Klon sanıyorlar onları. Mahmut Ersagun olursa da Türk İslam sentezi oluyor vs. vs.Benim Ersagun isimli öğrencim var. Babası tarih bölümünde doçentmiş.
Milyonlarca insanin nefretini kazanmak nasil bir duygudur acaba? Önce yargılanacağı, sonra öleceği günü sabırsızlıkla beklemek. O günü milli bayram gibi kutlamak istemek.Vallahi o iki partiye bırakın oy vereni, oy verene selam verene bile düşmanım şu noktada. Değil ki evli kalmak, imkan ve ihtimal dahilinde değil.
ÇıldırıyorumasjjshsfjsMüge Anlı'ya Anakadın isimli biri çıkmıştı. Bebeklikten misyon yüklemişler zavallıya. Anasın sen kadın anasın.
Eşim oğlanın adını bunlardan koymak istiyordu. Kendi ismi de bu tarz. Tarihçi o da. Ama artık malum partili değil. Öyle olsa konu sahibi gibi kavga ederdik ahsjsjs. Neyse tabii ki izin vermedim.M. Celal Hocanın oğulları Kutalmış ve İlteriş ya
Bunlar bilindik isimler amaM. Celal Hocanın oğulları Kutalmış ve İlteriş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?