- 28 Mart 2020
- 21.811
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.720
- 598
Tiktokta bir kiz var. İlk çocuğunun adı Karan Etka, yeniden hamile kaldı Karel Evfa koyacakmış.Şu an üç yaşında ve mangal yelliyor.
Yahudi değilse çok saçma hahahhahah Karel Evfa ne be.Tiktokta bir kiz var. İlk çocuğunun adı Karan Etka, yeniden hamile kaldı Karel Evfa koyacakmış.
Ha Mahmut Sami Hasan Abbas, ha Karel Evfa ayni derecede kötü.
Ya sıkıldı kadın öfledi pöfledi garip bir sessizlik olduDeniz Baykal mefta deseydiniz bari şaşırsaydı biraz. Bu meraksız ve gündemden bir haber kimselere yaşadığımız dünyayı özetleyerek soğuk duş etkisi yaratmak en sevdiğim şeylerden
Horasan’ın yiğidiAma Bibli artık ben de normal değilim biliyor musunArtık şu noktadayım;
Boşluğu doldurursun
Eki Görüntüle 3214548
Tik tok yasaklansinTiktokta bir kiz var. İlk çocuğunun adı Karan Etka, yeniden hamile kaldı Karel Evfa koyacakmış.
Şurada iki sn'de cemaat şeylerinden birini daha öğrendim bir isim koyma meselesinden. Derya içre derya bilmeden yaşayan mahiler de ayrı mutlu oluyor ama, hakkını yiyemem.Deniz Baykal mefta deseydiniz bari şaşırsaydı biraz. Bu meraksız ve gündemden bir haber kimselere yaşadığımız dünyayı özetleyerek soğuk duş etkisi yaratmak en sevdiğim şeylerden
Onedio da görmüştümBu da mi var? Hasan Sabbah ve Mahmut Sami kiyamam size.
Kararsızlık seviyem…Onedio da görmüştüm
Tüm aileye bir isim hakkı verilmiş ajajfjhfKararsızlık seviyem…
Anne ne öyle ya, tek kelimelik isim, garibimOnedio da görmüştüm
Bizde niye hiç bir şeyin ortası yok anlamıyorum. Hangi futbol takımını tuttuğun sorun. Aşı olmak istemeyenler için “inşallah ölür bu cahiller “diye beddua edenler vardı. Şimdi de hangi partiye oy vereceksin merhabadan sonra geliyor. Oy verirken kapalı veriyoruz verdiğimiz oy kimseyi ilgilendirmez. Bir partiye oy veren diğer partiden ölesiye nefret ediyor. Artık kimseyle konuşulmuyor. Herkes bir birini ikna etmeye çalışıyor. Hep mi böyleydik bilmiyorum
Uzun uzadıya anlatmaya lüzum yok, iki cümle ile özetlemiş arkadaş.Eşimle konuşamayacaksam kime dökeceğim içimi. Onun insanların hakkına giren bir partiyi kör kütük savunduğunu gördükçe merhametine iyiliğine aklına duyduğum inancı nasıl koruyacağım?
Annesinin hiç ismi yokmuş gibi yavan kalmış.Onedio da görmüştüm
Baba tarafını sevmemek için bir sebep daha olurdu benim içinAnne ne öyle ya, tek kelimelik isim, garibim
Kadının adı yokAnnesinin hiç ismi yokmuş gibi yavan kalmış.
Hacer.
Hepsi bu kadar mı?
Yani evet Orta Doğu’da zemin hep böyle, Türkiye siyasi geçmişinde 70ler ile 80ler arasında yaşanan olayları herkes bilir. Herkes karşıt görüşünü ötekileştirirdi zaten fakat bu denli kutuplaşmanın hesabı insanlardan değil siyasilerden sorulmalıdır. Demokrasilerin olmazsa olmazı “ifade özgürlüğünü” bu denli bastırırsan, insanlara sadece öfke pompalarsın ve sonuç da bu olur.Bizde niye hiç bir şeyin ortası yok anlamıyorum. Hangi futbol takımını tuttuğun sorun. Aşı olmak istemeyenler için “inşallah ölür bu cahiller “diye beddua edenler vardı. Şimdi de hangi partiye oy vereceksin merhabadan sonra geliyor. Oy verirken kapalı veriyoruz verdiğimiz oy kimseyi ilgilendirmez. Bir partiye oy veren diğer partiden ölesiye nefret ediyor. Artık kimseyle konuşulmuyor. Herkes bir birini ikna etmeye çalışıyor. Hep mi böyleydik bilmiyorum
O değil, çocuk okula başladığında kendi adı ve baba adını ezberden söylemeyi öğrendiğinde, artık mezun edilmeli.Kadının adı yok
Kodlayana kadar sınav biterO değil, çocuk okula başladığında kendi adı ve baba adını ezberden söylemeyi öğrendiğinde, artık mezun edilmeli.
Daha fazla bilgi yüklemesi yapmasınlar el kadar bebeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?