Yaşlanma turnusolu gibi bir şey oldu.Yok be asena mı kaldı? En son kaç sene önce ekrana çıktı kim bilir? Rtük yokken yılbaşı programlarindaydı ama şimdi kayıp. Zaten yaşlandı da. Bizim nesil dansöz olarak biliyor. Yeni nesil tanımaz.
Şimdi bu yorumları okuyup çok güzel saydıranlar vardır bizeHafif dozda uyku ilacı da olabilir
Ersaguna alıntı sanırım buAy benim annemin eski komşusunun adı "kadın" kadın abla diye seslenirlerdi ne gülerdim. En kadın,çok kadın gibi.
Ya biz güzel günleri gördük az da olsa hiç göremeyenler ne yapsınHala çıtırız. Her yaşımızda en güzel çağımızdayız.
Neneleri ve dedeleri pistten alalımBir sokak röportajında gördüm
Adam seçim günü annem ve babamı eve kilitleyeceğim malum partiye oy vermesinler diyordu
Yani kimimiz bu hale gelmişiz
Yaa bu ismin bu hale gelebileceği gerçekten çok üzücü, koskoca Bozkurt destanımız koskoca aşine boyunun ismi ne hale düştü..Şimdi Asena koysan yeni nesil dansöz ismi sanacak
Üzülme onun gerçek adı Uğur zatenYaa bu ismin bu hale gelebileceği gerçekten çok üzücü, koskoca Bozkurt destanımız koskoca aşine boyunun ismi ne hale düştü..
Her ortaokul sınıfında yoklama listesinde muhakkak olan isimler "ecrinsu,livanur,erva ve erkeklerin ikinci isimleri muhakkak efe. Gerçekten modası var.İsim modası var
Öğretmenler çok iyi bilir
Bir dönem bir isim moda olur
O ismin suyunu çıkarana kadar koyarlar
Ama benin gözlemin modası geçmeyen isimler arasında en zeynep ve muhammed tir
Ben mi fazla ponçiğim yahu, karşımdaki hiç hiç desteklemediğim partiye oy verdim dese bile canın sağ olsun diyip geçiyorumO partiyi öven muhabbeti dinleyip kafa ütülemek istemem tabi ama o partiye oy verdi diye de karşıdakini hor/kötü görmem.
Şimdi eş mi malum partili siz mi?ona göre yorumlar değişir bence bi tık
Siyasi bölümde efso fanatikler var malum parti için , bilekleri kolonyayla ovalatmak zorunda kalıyoruz okurken
Kesin burda değilsinBen mi fazla ponçiğim yahu, karşımdaki hiç hiç desteklemediğim partiye oy verdim dese bile canın sağ olsun diyip geçiyorumO partiyi öven muhabbeti dinleyip kafa ütülemek istemem tabi ama o partiye oy verdi diye de karşıdakini hor/kötü görmem.
Nisa, Büşra ve Sude'ler listelerde üst sıralarda. Nur, Naz gibi eklemelerle.İsim modası var
Öğretmenler çok iyi bilir
Bir dönem bir isim moda olur
O ismin suyunu çıkarana kadar koyarlar
Ama benin gözlemin modası geçmeyen isimler arasında en zeynep ve muhammed tir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?