Eşimle farklı siyasi görüş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tiktokta bir kiz var. İlk çocuğunun adı Karan Etka, yeniden hamile kaldı Karel Evfa koyacakmış.

Ha Mahmut Sami Hasan Abbas, ha Karel Evfa ayni derecede kötü.
Benim arkadaşın çocuğun adı ersagun
Her görüşmede çocuğun adını soruyorum on yıldır
Şuan anladım ki ogrenebilmisim sonunda, ama ersagun nedir abi ya

Biz eşimle her konuda fikir ayrılığı yaşıyoruz. Tek ortak noktamız sevgimiz onda bile ona göre sevgi anlayışı ile benimki farklı o daha çok seviyormuş. Hiç Bir konuda evet bende öyle düşünüyorum diyemiyoruz ortak payda da buluşamıyoruz. İzlediğimiz film dizi okuduğumuz kitap her şeyimiz farklı. Bazen bende diyorum bız neden evlendik diye ama seviyoruz yani her Zorlukda da beraberiz .ben aaa Deniz ne güzel diyorum o güneş güzel diyor. Ama bunu pencere olarak görmeye başladık hakaret etmeden evet senin pencerenin manzarası da öyle güzelmiş diyoruz. Siyaset parti bunlar da da aynı baktık ki iş uzayacak bunu sandık bilir diyip konuyu kapatıyoruz. Hakaret aşağılama olmasa bu kadar kırılmazdınız. İkinizin deSakin zamanın da güzelce konuşun iki farklı insanız sevdiğimiz yemekler,renkler bile farklı düşüncelerimiz de farklı olabilir saygı duyalım diyin. Fikir ayrılığı olan gemi gider de saygısız gemi gitmez

Düşünsene kocanla romantik bir yemek yemişsin, müzik çalıyor, kulağına eğilmiş öpmeden önce fısıldıyor;
"Yol yabdi"
Ya böyle bir yemekte eşim bana "telefonunu çıkarsana" demişti. Dumur oldum.

Ya seninkinin kamerası daha güzel, fotoğraf çektirelim deyince kendime geldim

Bazı sloganlar unutulmuyor hemen.

Benim arkadaşın çocuğun adı ersagun
Her görüşmede çocuğun adını soruyorum on yıldır
Şuan anladım ki ogrenebilmisim sonunda, ama ersagun nedir abi ya
Dede diye isim var.

Bebek doğmuş, ıngaaa diyor, kulağına ezan okuyup senin adın dede diyorlar.

Çocuğun o dakikada saçı ağarmıştır.

Anasının memesini elinin tersiyle itip işkembe çorbası getirin diye bağırmıştır.

Google yaptım bu isim cemaat liderine aitmiş??
Hasan Sabbah mı? Haşhaşi tarikatının lideriydi o Selçuklular zamanında. İlk suikastçi olarak bilinir. Fedailerine haşhaş yedirip beni seviyorsanız atlayın diyerek surlardan atlattığı ve 30 küsür sene odasından çıkmaması ile bilinir.(Alamut Kalesi)

Bir kesim bunu inkar edip ne yüce bir tarikat lideri olduğunu söylüyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…