- 17 Ocak 2020
- 28.167
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
Benim arkadaşın çocuğun adı ersagunTiktokta bir kiz var. İlk çocuğunun adı Karan Etka, yeniden hamile kaldı Karel Evfa koyacakmış.
Ha Mahmut Sami Hasan Abbas, ha Karel Evfa ayni derecede kötü.
Yok has Müslüman.Yahudi değilse çok saçma hahahhahah Karel Evfa ne be.
Yahudi olup Recep olması da çok saçma meselaYahudi değilse çok saçma hahahhahah Karel Evfa ne be.
O da belki bı çeşit projedirYahudi değilse çok saçma hahahhahah Karel Evfa ne be.
Sesli güldümDüşünsene kocanla romantik bir yemek yemişsin, müzik çalıyor, kulağına eğilmiş öpmeden önce fısıldıyor;
"Yol yabdi"
Boşanma protokolü hemenDüşünsene kocanla romantik bir yemek yemişsin, müzik çalıyor, kulağına eğilmiş öpmeden önce fısıldıyor;
"Yol yabdi"
Eski moda olması dışında da korkunç Hasan Sabbah koymak kadar
Ya böyle bir yemekte eşim bana "telefonunu çıkarsana" demişti. Dumur oldum.Düşünsene kocanla romantik bir yemek yemişsin, müzik çalıyor, kulağına eğilmiş öpmeden önce fısıldıyor;
"Yol yabdi"
Evet, cennetten düşen ilk nokta nokta.Yok has Müslüman.Anlamlarının Allah'in hediyesi, cennet meyvesi falan olduğunu söylüyor. Hep öyledir ya zaten.
Dede diye isim var.Benim arkadaşın çocuğun adı ersagun
Her görüşmede çocuğun adını soruyorum on yıldır
Şuan anladım ki ogrenebilmisim sonunda, ama ersagun nedir abi ya
Erkek ama öyle böyle değil, demekBenim arkadaşın çocuğun adı ersagun
Hasan Sabbah mı? Haşhaşi tarikatının lideriydi o Selçuklular zamanında. İlk suikastçi olarak bilinir. Fedailerine haşhaş yedirip beni seviyorsanız atlayın diyerek surlardan atlattığı ve 30 küsür sene odasından çıkmaması ile bilinir.(Alamut Kalesi)Google yaptım bu isim cemaat liderine aitmiş??
Vay beErkek ama öyle böyle değil, demek
Insan kocasının siyasi görüşünü, dindarlık derecesini de bilsin ya. Hatta flört ederken sevgiliyken beğendiği bebek isimlerini de öğrensin.Google yaptım bu isim cemaat liderine aitmiş??
EvetGoogle yaptım bu isim cemaat liderine aitmiş??
Benim Ersagun isimli öğrencim var. Babası tarih bölümünde doçentmiş.Benim arkadaşın çocuğun adı ersagun
Herşeyde cennet ağacı cennet meyvesiYok has Müslüman.Anlamlarının Allah'in hediyesi, cennet meyvesi falan olduğunu söylüyor. Hep öyledir ya zaten.
Bir kesim bunu inkar edip ne yüce bir tarikat lideri olduğunu söylüyor mu?Hasan Sabbah mı? Haşhaşi tarikatının lideriydi o Selçuklular zamanında. İlk suikastçi olarak bilinir. Fedailerine haşhaş yedirip beni seviyorsanız atlayın diyerek surlardan atlattığı ve 30 küsür sene odasından çıkmaması ile bilinir.(Alamut Kalesi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?