Bir sokak röportajında gördümValla 2 parti varki destekleyen biriyle bırak evli olmayı evime misafir bile kabul edecek kadar ortak paydada değilim. En baştan nasıl ilişkiye başladınız ki, evlilik sonuçta bu. Yaşam tarzını, çocuk yetiştirme tarzını, herşeyi ama herşeyi etkiler.
Sokaklarda koşup çığlık atmalı herkesle kucaklaşmalı parti yapacağım. 20 yaşında nasıl partiliyorsam aynısı, tam da geldikleri yıldaki gibiMilyonlarca insanin nefretini kazanmak nasil bir duygudur acaba? Önce yargılanacağı, sonra öleceği günü sabırsızlıkla beklemek. O günü milli bayram gibi kutlamak istemek.
Babam da babaannemi götürmemişti oy kullanacağı okula.Bir sokak röportajında gördüm
Adam seçim günü annem ve babamı eve kilitleyeceğim malum partiye oy vermesinler diyordu
Yani kimimiz bu hale gelmişiz
Şükür ailemde büyük küçük hiç yokBabam da babaannemi götürmemişti oy kullanacağı okula.
Ne yazık ki trajikomik....Bir sokak röportajında gördüm
Adam seçim günü annem ve babamı eve kilitleyeceğim malum partiye oy vermesinler diyordu
Yani kimimiz bu hale gelmişiz
Cem Uzan’ın da dediği gibi, halk balkon konuşması değil after party istiyorSokaklarda koşup çığlık atmalı herkesle kucaklaşmalı parti yapacağım. 20 yaşında nasıl partiliyorsam aynısı, tam da geldikleri yıldaki gibi
Shshshshs şampanya patlatmalıCem Uzan’ın da dediği gibi, halk balkon konuşması değil after party istiyor
Çünkü eski Türk hükümdarları ama tarihçiler daha çok bu isimleri tercih ediyor. Göktürk koyacağım diyen tarihçi arkadaşlar vardı bizlerde.Bunlar bilindik isimler ama
Bir oğlan birkaç sene önce tweet atmıştı. Malum parti seçimi kaybetsin, mezdeke solo yapacağım diye.Sokaklarda koşup çığlık atmalı herkesle kucaklaşmalı parti yapacağım. 20 yaşında nasıl partiliyorsam aynısı, tam da geldikleri yıldaki gibi
beraber yaşamaya mecburuzNe yazık ki trajikomik....
Celal Şengör senin cahilliğin benim hayatımı etkiliyor dedi ya ne kadar doğru.
Tarihçiler, edebiyatçılar, gerçek Türkçüler de koyuyor. Ben bir mahsur görmüyorum ama abartmamak kaydiyla. Metehan, Göktürk güzel isimler. Kutluk Bilge Kağan koyan var.Çünkü eski Türk hükümdarları ama tarihçiler daha çok bu isimleri tercih ediyor. Göktürk koyacağım diyen tarihçi arkadaşlar vardı bizlerde.
Mehmet Akif vardı muhabir onun babası umarım meslektaşım değildir
Hafif dozda uyku ilacı da olabilirberaber yaşamaya mecburuz
Kararlarınada saygı duymalıyız
Yapacak birşey yok tabi eve kilitleyemiyorsak
Şimdi Asena koysan yeni nesil dansöz ismi sanacakTarihçiler, edebiyatçılar, gerçek Türkçüler de koyuyor. Ben bir mahsur görmüyorum ama abartmamak kaydiyla. Metehan, Göktürk güzel isimler. Kutluk Bilge Kağan koyan var.
Yok be asena mı kaldı? En son kaç sene önce ekrana çıktı kim bilir? Rtük yokken yılbaşı programlarindaydı ama şimdi kayıp. Zaten yaşlandı da. Bizim nesil dansöz olarak biliyor. Yeni nesil tanımaz.Şimdi Asena koysan yeni nesil dansöz ismi sanacak
Bir tarihçi olarak katılıyorum. Ciddi manada abartıyor bazıları. Ne isimler ne isimler. Kızın biri zorla Tomris Katun dedirtiyordu kendineTarihçiler, edebiyatçılar, gerçek Türkçüler de koyuyor. Ben bir mahsur görmüyorum ama abartmamak kaydiyla. Metehan, Göktürk güzel isimler. Kutluk Bilge Kağan koyan var.
Biraz üzüldüm şimdi yaşlandık demek kiYok be asena mı kaldı? En son kaç sene önce ekrana çıktı kim bilir? Rtük yokken yılbaşı programlarindaydı ama şimdi kayıp. Zaten yaşlandı da. Bizim nesil dansöz olarak biliyor. Yeni nesil tanımaz.
Hala çıtırız. Her yaşımızda en güzel çağımızdayız.Biraz üzüldüm şimdi yaşlandık demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?