Eşimle farklı siyasi görüş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir sokak röportajında gördüm
Adam seçim günü annem ve babamı eve kilitleyeceğim malum partiye oy vermesinler diyordu
Yani kimimiz bu hale gelmişiz

Bilmeyenler için bunu buraya bıraktım. İsim analizciler toplaşın.

Eklentiler

• Screenshot_20230307-231434_Chrome.webp
    29 KB · Görüntüleme: 57
Milyonlarca insanin nefretini kazanmak nasil bir duygudur acaba? Önce yargılanacağı, sonra öleceği günü sabırsızlıkla beklemek. O günü milli bayram gibi kutlamak istemek.
Sokaklarda koşup çığlık atmalı herkesle kucaklaşmalı parti yapacağım. 20 yaşında nasıl partiliyorsam aynısı, tam da geldikleri yıldaki gibi

Adam seçim günü annem ve babamı eve kilitleyeceğim malum partiye oy vermesinler diyordu
Babam da babaannemi götürmemişti oy kullanacağı okula.

Ne yazık ki trajikomik....
Celal Şengör senin cahilliğin benim hayatımı etkiliyor dedi ya ne kadar doğru.

Bunlar bilindik isimler ama
Çünkü eski Türk hükümdarları ama tarihçiler daha çok bu isimleri tercih ediyor. Göktürk koyacağım diyen tarihçi arkadaşlar vardı bizlerde.
Mehmet Akif vardı muhabir onun babası umarım meslektaşım değildir

Sokaklarda koşup çığlık atmalı herkesle kucaklaşmalı parti yapacağım. 20 yaşında nasıl partiliyorsam aynısı, tam da geldikleri yıldaki gibi
Bir oğlan birkaç sene önce tweet atmıştı. Malum parti seçimi kaybetsin, mezdeke solo yapacağım diye.

Tarihçiler, edebiyatçılar, gerçek Türkçüler de koyuyor. Ben bir mahsur görmüyorum ama abartmamak kaydiyla. Metehan, Göktürk güzel isimler. Kutluk Bilge Kağan koyan var.

Şimdi Asena koysan yeni nesil dansöz ismi sanacak
Yok be asena mı kaldı? En son kaç sene önce ekrana çıktı kim bilir? Rtük yokken yılbaşı programlarindaydı ama şimdi kayıp. Zaten yaşlandı da. Bizim nesil dansöz olarak biliyor. Yeni nesil tanımaz.

Tarihçiler, edebiyatçılar, gerçek Türkçüler de koyuyor. Ben bir mahsur görmüyorum ama abartmamak kaydiyla. Metehan, Göktürk güzel isimler. Kutluk Bilge Kağan koyan var.
Bir tarihçi olarak katılıyorum. Ciddi manada abartıyor bazıları. Ne isimler ne isimler. Kızın biri zorla Tomris Katun dedirtiyordu kendine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…