- 27 Ekim 2008
- 5.992
- 2.465
- 723
Dedem aday oldu. Artık tek seçenek o gibi
Berhan yaaBerhan ve kalbimden54
Berhan üyeliğiyle gelip siz var ya siz Kalbimden54'ü çok linç ettiniz demişti.Berhan yaa
Neden tartışmaya giriyorsun ki ben de eşimle farkli gorusteyim hiç muhatap bile olmuyorum hatta kâle bile almıyorum moralinizi bozdugunuza değmez size zorla bir şey yaptiramaz sonuçtaBugün bı haber izlerken eşime ondan farklı bir siyasi partiye oy verecegimi söyledim. Kendimce nedenlerimi saydım. Hiddetlendi agresif tavırlar sergiledi. Ben de çok sinirlendim. Seninle aynı görüşte olacağım diye bir şey yok ben senden önce de böyleydim dedim. Karşılıklı bagirdik birbirimize. 4 yıllık evliyim. O kadar çok üzgünüm ve içimi neden evlendim diye bir pişmanlık çöktü ki.. Kendi görüşlerine her zaman saygılıyım. Ama kadın olarak bana hiç saygısı olmadı. Yazıklar olsun diyorum... Ve yazımı okuyan genç kızlar evleneceğiniz kişinin boyuna posuna yakışıklılığına bakmayın. Her şeyden öte size saygısı var mı ona bakın.
Hiç eleştirmeden tamamen merak sorusu soracağım. Hani ortak paydada buluşup evlendiniz?Neden tartışmaya giriyorsun ki ben de eşimle farkli gorusteyim hiç muhatap bile olmuyorum hatta kâle bile almıyorum moralinizi bozdugunuza değmez size zorla bir şey yaptiramaz sonuçta
Çok üstüne gidilmişBerhan üyeliğiyle gelip siz var ya siz Kalbimden54'ü çok linç ettiniz demişti.
O neymiş yaa “canım kendim biz bize yeteriz” durumumu2 farklı hesap açıp kendi kendini destekleyen ekstra fanatik bir abla vardı ordapamuk musun nesin kimdi o?
Mahmut Sami kimmiş ki?Dedesinin ismi olsa bundan iyi, elin adamı bir de. Ne münasebet.
Normal değiller derken şaka yapmıyordukO neymiş yaa “canım kendim biz bize yeteriz” durumumu
Birinin siyasi görüşünün olmaması aynı şey değil. Görüş olmaması eşine uyacağı anlamına gelmiyor. Ben de eşimin desteklediği kişiyi desteklemiyorum misal. Ortak noktamız ikimizin de istemediğiÇiftler arasında
Aynı siyasi görüş olmalı veya birinin hiç bir siyasi görüşü olmamalı
İKi farklı siyasi görüşe sahip çiftlerden olmaz
Bunlar bir de oy kullanıyor. Bu zeka seviyesi benim geleceğimi belirliyor.Normal değiller derken şaka yapmıyorduk
Ama Bibli artık ben de normal değilim biliyor musunNormal değiller derken şaka yapmıyorduk
farklı parti ile farklı siyasi görüş her zaman aynı şey değilNormalde farklı partilere oy vermek eşler arasında çok sorun olmayabilir.
Ama günümüz Türkiye'sinde oy verdiğin parti senin düşünebilme yetin olup olmadığını gösteren bir kriter.
O nedenle bilemedim.
+100000Ama Bibli artık ben de normal değilim biliyor musunArtık şu noktadayım;
Boşluğu doldurursun
Eki Görüntüle 3214548
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?