Eşimle farklı siyasi görüş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aradigim yorum. Ben türkiyede yasiyorum ve aynen böyle düsünüyorum üstelik benim esim ve bende farkli partilere oy verecegiz. Ama aramizda hic kavga gürültü olmaz bu sebepten dolayi.
Evlilik bukadar basit mi? Hani saygi sevgi? Hersey siyasete mi bagli?
Konu sahibi esin sana saygi duymak zorunda. Cok ayip etmis.

Gidip bakmak zorunda kaldım, 92 yıl yaşasın, ömrü uzun olsun diyedir belki

ya düşün adam fundementalistmiş ve dürüst davranmış bir yerden sonra fabrika yarlarına da dönmüş...

tr'de yaşasan adam daha yumuşak ve/veya oyuncu bile olsa ailesi seni tefe gererdi
onu aşsan yaşadığı semtte huzeyfe talha dolu helal hoookah'cılar bile seni gererdi

yoksa troçkist miyiz leninist mi ya da rosa luxemburg tartışmaları yapıyor olsak (çok da severler kadın tartışmayı) sabaha kadar tartışalım, sonra sarılıp uyuyalım (bunu her görüşe uyarlarım da şimdi gerek yok)...ama siyaseten zıt olmak bu ülkede o kadar hayatın içinden bir şey ki. nasıl uyup da ortak bir hayat süreceksin?

Valla benim için özellikle şu an çok önemli bir kriter. Ben sosyal medyada bile dayanamıyorum bu kadar kör gözlülüğe hayatımı asla birleştiremem herhalde. Artık benim hayatımın her alanını etkileyen bir anlayışla yan yana olmak dahi istemiyorum. Kendi siyasi tercihidir derim yoluma bakarım. Oh miss gibi sevgilimle oturuyoruz, sövüyoruz, fikir paylaşımında bulunuyoruz, vatanı milleti bilmem kaç kere kurtarıyoruz ve kapanış. Böyle çok iyiyim ben.

Belki daha yumuşak bir siyaset olsa şu an başka görüşlerde olmak canımı sıkmazdı ama şu ortamda mümkün değil benim için. Bu arada ikimiz cumhurbaşkanlığı için aynı adaya meclis seçimleri için başka partilere oy vereceğiz. Ama uç kutuplar değil. Keza ben de bir önceki seçimlerde aynı partiye oy verdim ama şu son zamanlarda gönlümün kahramanı olmuş bazı isimler var. Onlar bizi mecliste savunurken ve her konuşmalarına hayran olurken oturduğum yerden vicdan azabı duymak istemiyorum

Siyasi görüş hayat görüşünü yansıtan çok önemli bir etmen. Bu kadar kavga edilecek kadar uç noktada farklı görüşlerim olan biriyle arkadaş bile olmak zordur. Ama eşiniz çok saygısız

Bence de sorununuz tam da saygı ile ilgili. Ben ve eşim de farklı görüşteyiz ama uç kısımlarda değiliz. Siyasi görüşüm yok çünkü(hiçbirinin destekleyecek bir yanı olmadığını düşünüyorum), kime oy vermeyeceğim belli sadece ama eşim de ailesi de asla bir şey söylemez bu konuda. Evlenmeden önce konuştuğum bir konudur yalnız din ve görüşe karışan bir aile olmadıkları için...

İkinci kişiliği, hiç oy vermedim ama... şeklinde girmişti konuya. Sizin yüzünüzden diye devam etmek için
Şimdi baktım da bir daha güldüm kimliğinin gizli olduğu bir platformdayız yav neyine gerek iki kişilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…