- 17 Ağustos 2022
- 506
- 1.760
- 33
Aradigim yorum. Ben türkiyede yasiyorum ve aynen böyle düsünüyorum üstelik benim esim ve bende farkli partilere oy verecegiz. Ama aramizda hic kavga gürültü olmaz bu sebepten dolayi.Ben mi fazla ponçiğim yahu, karşımdaki hiç hiç desteklemediğim partiye oy verdim dese bile canın sağ olsun diyip geçiyorumO partiyi öven muhabbeti dinleyip kafa ütülemek istemem tabi ama o partiye oy verdi diye de karşıdakini hor/kötü görmem.
Gidip bakmak zorunda kaldım, 92 yıl yaşasın, ömrü uzun olsun diyedir belkiŞimdi düşündüm de çocuğun adını bile anne babanın hayat tarzı etkiliyor. Hayat tarzını belirleyen en önemli şeylerden biri de siyasi görüş bu ülkede. Arkadaşımın eşi ısrarla doğacak çocuğuna Mahmut Sami adını koymak istedi mesela ve koydu. Önemli bir zatmış, ben tanımıyordum hiç. Bana eşim bu teklifle gelse…
Dedesinin ismi olsa bundan iyi, elin adamı bir de. Ne münasebet.Sabiye yazık yahu bu nasıl bir isim eski moda ötesi
Şöylece toplaşıp konuşsakHanginiz hangi partiyi tutuyor ben çok merak ettim yakonu sahibini özellikkkkle
ya düşün adam fundementalistmiş ve dürüst davranmış bir yerden sonra fabrika yarlarına da dönmüş...Benzeri benim de başıma geld, basbayağı dindar biriyle sevgili oldum. Ben de pek dinle ilgili sayılmam. Kendisi baştan o kadar muhafazakar olduğunu söylemedi, kaçmayayım diye kendini gizlemişSonra mesaj atıp yazmış ki ben çılgın bir İslamcıyım seni üzmekten korkarım. neyse ben de dedim ki benim için sorun değil inancına saygım var ayrıca neye inanırsan inan bana ne. Ben bir şey demedim ama kendisi sonra bana sen de ibadet et, kapan türban tak, onu yap bunu yap demeye başladı Demem o ki bir taraf saygılı olsa bile bazen diğer taraf rahat durmuyor
Siyasi bölümde efso fanatikler var malum parti için , bilekleri kolonyayla ovalatmak zorunda kalıyoruz okurkenŞöylece toplaşıp konuşsak
2 farklı hesap açıp kendi kendini destekleyen ekstra fanatik bir abla vardı ordaSiyasi bölümde efso fanatikler var malum parti için , bilekleri kolonyayla ovalatmak zorunda kalıyoruz okurken
Siyaset Meydanı bölümünde ifşayız zatenHanginiz hangi partiyi tutuyor ben çok merak ettim yakonu sahibini özellikkkkle
O hiç oy vermemişti ki2 farklı hesap açıp kendi kendini destekleyen ekstra fanatik bir abla vardı ordapamuk musun nesin kimdi o?
Canım neye göre değişir bilmiyorum önemli olan saygıyı kaybetmemek ama şöyle söyleyeyim çocuğuma Mahmut Sami adını koymamŞimdi eş mi malum partili siz mi?ona göre yorumlar değişir bence bi tık
Malum partiyi desteklemiyor muydu yorumlarında ben öyle hatırlıyorum komik duruma düştüğünden eminim deO hiç oy vermemişti ki
Siyasi görüş hayat görüşünü yansıtan çok önemli bir etmen. Bu kadar kavga edilecek kadar uç noktada farklı görüşlerim olan biriyle arkadaş bile olmak zordur. Ama eşiniz çok saygısızBugün bı haber izlerken eşime ondan farklı bir siyasi partiye oy verecegimi söyledim. Kendimce nedenlerimi saydım. Hiddetlendi agresif tavırlar sergiledi. Ben de çok sinirlendim. Seninle aynı görüşte olacağım diye bir şey yok ben senden önce de böyleydim dedim. Karşılıklı bagirdik birbirimize. 4 yıllık evliyim. O kadar çok üzgünüm ve içimi neden evlendim diye bir pişmanlık çöktü ki.. Kendi görüşlerine her zaman saygılıyım. Ama kadın olarak bana hiç saygısı olmadı. Yazıklar olsun diyorum... Ve yazımı okuyan genç kızlar evleneceğiniz kişinin boyuna posuna yakışıklılığına bakmayın. Her şeyden öte size saygısı var mı ona bakın.
İkinci kişiliği, hiç oy vermedim ama... şeklinde girmişti konuya. Sizin yüzünüzden diye devam etmek içinMalum partiyi desteklemiyor muydu yorumlarında ben öyle hatırlıyorum komik duruma düştüğünden eminim de
Şimdi baktım da bir daha güldümİkinci kişiliği, hiç oy vermedim ama... şeklinde girmişti konuya. Sizin yüzünüzden diye devam etmek için
Berhan ve kalbimden542 farklı hesap açıp kendi kendini destekleyen ekstra fanatik bir abla vardı ordapamuk musun nesin kimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?