- 16 Mart 2013
- 767
- 1.808
- 313
Bu konuşmalar her zamaan tartışmayla biter biziim ülkemizde .Hiç bir spor dalinda fair play göremediğimiz gibi.Hicbir siyasi parti ,siyasetçi için dostluğunu ya da ev huzurunu bozman.Aman genel dünya görüşü olarak uymayan insanlarla da dost olmam.İs arkadaşlığı yada komşuluk ayrıdır.eşle ve yakın arkadaşımla siyaset konuşmayacaksam kiminle konuşcam?
Bu tartışmalarla geleceğe yön vereceğinizi mi dusunuyorsunuz.Bizim ülkemizde siyasi görüş neredeyse değişmez kanunlar gibidir .İnsanlar anlamını bilmedigi kelimeler üzerinden siyaset yapar.Sosyalizm ile sosyal devletin ayrımı bilmeyen insanlarla tartışmam.Okuma yazma oranı %95 lerde ama okuyan araştıran oran %3 olursa kendinizi yirtsak bosturValla şu günümüz Türkiyesinde böyle yapabilmek mümkün değil. Herkes geleceğe karamsar bakıyor ve karşındakinin oyu senin geleceğini etkileyecek. Dediklerinizi uygulamak çok çok zor.
İsim analizi yap hemen ajsjsjsjMahmut Sami kimmiş ki?
İşte söz konusu evlilik olunca her konuda konuşulabilmeli. Dışarıdaki insana he der geçeriz ama yatağı paylaştığımız insanla konuşup uyuşamazsak susup bakışırsak evliliğin anlamı kalmaz. Bir de spor takımı, renk tercihi gibi bir şey değildir politika. Farklı takımı tutmakla, farklı zevklere sahip olmakla dünya görüşü aynı şey değildir. Eğlen geç diyebileceğimiz bir mesele değil maalesef.Bu tartışmalarla geleceğe yön vereceğinizi mi dusunuyorsunuz.Bizim ülkemizde siyasi görüş neredeyse değişmez kanunlar gibidir .İnsanlar anlamını bilmedigi kelimeler üzerinden siyaset yapar.Sosyalizm ile sosyal devletin ayrımı bilmeyen insanlarla tartışmam.Okuma yazma oranı %95 lerde ama okuyan araştıran oran %3 olursa kendinizi yirtsak bostur
Eski moda olması dışında da korkunç Hasan Sabbah koymak kadarSabiye yazık yahu bu nasıl bir isim eski moda ötesi
Soyad lazımİsim analizi yap hemen ajsjsjsj
Kesinlikle çok önemli bir konu bu. İnsan evleneceği kişinin siyasi görüşüne ve bu konudaki farklılıklara verdiği tepkiyede dikkat etmeli.Bugün bı haber izlerken eşime ondan farklı bir siyasi partiye oy verecegimi söyledim. Kendimce nedenlerimi saydım. Hiddetlendi agresif tavırlar sergiledi. Ben de çok sinirlendim. Seninle aynı görüşte olacağım diye bir şey yok ben senden önce de böyleydim dedim. Karşılıklı bagirdik birbirimize. 4 yıllık evliyim. O kadar çok üzgünüm ve içimi neden evlendim diye bir pişmanlık çöktü ki.. Kendi görüşlerine her zaman saygılıyım. Ama kadın olarak bana hiç saygısı olmadı. Yazıklar olsun diyorum... Ve yazımı okuyan genç kızlar evleneceğiniz kişinin boyuna posuna yakışıklılığına bakmayın. Her şeyden öte size saygısı var mı ona bakın.
Bu da mi var? Hasan Sabbah ve Mahmut Sami kiyamam size.Eski moda olması dışında da korkunç Hasan Sabbah koymak kadar
Şu an üç yaşında ve mangal yelliyor.Soyad lazımyeni doğmuş bebeğe mahmut mu dediler şimdi? Beşiğinde sigaraya başlamamıştır inş.
Yok yav ikisi de tarikat o yüzden korkunç dedim. O çocuklar ilerde çok zorluk çeker..Bu da mi var? Hasan Sabbah ve Mahmut Sami kiyamam size.
Ortak sevilmeyen meselesi o da uzlaştırıcı olabilir haklısınBirinin siyasi görüşünün olmaması aynı şey değil. Görüş olmaması eşine uyacağı anlamına gelmiyor. Ben de eşimin desteklediği kişiyi desteklemiyorum misal. Ortak noktamız ikimizin de istemediği
İşte bu yüzden evlenmeden önce 4degil gözümüzü 10 açmalıyız .sadece evlendigin adam değil onu oluşturan kültürel değer ailesinin hayat görüşü bile çok onemli.Ama evlilik hayatında senin yükünü hafifletiyor sana değer veriyorsa Ahmet Ayşe için evimin huzurunu bozmam.Zahey hayat görüşü olarak ters ise insan o baştan belli olur nişanlılık evresi bunun icindirİşte söz konusu evlilik olunca her konuda konuşulabilmeli. Dışarıdaki insana he der geçeriz ama yatağı paylaştığımız insanla konuşup uyuşamazsak susup bakışırsak evliliğin anlamı kalmaz. Bir de spor takımı, renk tercihi gibi bir şey değildir politika. Farklı takımı tutmakla, farklı zevklere sahip olmakla dünya görüşü aynı şey değildir. Eğlen geç diyebileceğimiz bir mesele değil maalesef.
Kim o Mahmut Sami?Canım neye göre değişir bilmiyorum önemli olan saygıyı kaybetmemek ama şöyle söyleyeyim çocuğuma Mahmut Sami adını koymam
Yok yav ikisi de tarikat o yüzden korkunç dedim. O çocuklar ilerde çok zorluk çekçeker.
Mevcut iktidara vercem dediyseniz hiddetlenmekte haklıBugün bı haber izlerken eşime ondan farklı bir siyasi partiye oy verecegimi söyledim. Kendimce nedenlerimi saydım. Hiddetlendi agresif tavırlar sergiledi. Ben de çok sinirlendim. Seninle aynı görüşte olacağım diye bir şey yok ben senden önce de böyleydim dedim. Karşılıklı bagirdik birbirimize. 4 yıllık evliyim. O kadar çok üzgünüm ve içimi neden evlendim diye bir pişmanlık çöktü ki.. Kendi görüşlerine her zaman saygılıyım. Ama kadın olarak bana hiç saygısı olmadı. Yazıklar olsun diyorum... Ve yazımı okuyan genç kızlar evleneceğiniz kişinin boyuna posuna yakışıklılığına bakmayın. Her şeyden öte size saygısı var mı ona bakın.
Sanırım eş, gergin taraftaMevcut iktidara vercem dediyseniz hiddetlenmekte haklı
Yaşananlar hiç mi ders olmuyor diye dellenmistir
Ay dogruuuu, onlar daha çok kuduruyoSanırım eş, gergin tarafta
Muhtemelen ben de farklı bir adaya oy vereceğim eşimden. Ama bizde bunun konusu kesinlikle olmaz. Açıklama dahi yapmanıza gerek yoktu aslında. Yakınlarla siyaset konuşulmaz bence. Moku çıkar herşeyin.Bugün bı haber izlerken eşime ondan farklı bir siyasi partiye oy verecegimi söyledim. Kendimce nedenlerimi saydım. Hiddetlendi agresif tavırlar sergiledi. Ben de çok sinirlendim. Seninle aynı görüşte olacağım diye bir şey yok ben senden önce de böyleydim dedim. Karşılıklı bagirdik birbirimize. 4 yıllık evliyim. O kadar çok üzgünüm ve içimi neden evlendim diye bir pişmanlık çöktü ki.. Kendi görüşlerine her zaman saygılıyım. Ama kadın olarak bana hiç saygısı olmadı. Yazıklar olsun diyorum... Ve yazımı okuyan genç kızlar evleneceğiniz kişinin boyuna posuna yakışıklılığına bakmayın. Her şeyden öte size saygısı var mı ona bakın.
Deniz Baykal mefta deseydiniz bari şaşırsaydı biraz. Bu meraksız ve gündemden bir haber kimselere yaşadığımız dünyayı özetleyerek soğuk duş etkisi yaratmak en sevdiğim şeylerdenOrtak sevilmeyen meselesi o da uzlaştırıcı olabilir haklısın
Lakin gerçekten siyasi hiçbir fikri olmayan insanlarda var
Mesela bugün bir arkadaşa kemal beyin adaylığı konusunda ne düşündüğünü sordum
Chp nin başındamıydı diyor (annemin tabiriyle allah almasın seni diye geçirdim içimden)
kadın deniz baykal döneminde kalmış
Mansur yavaşı sorayım dedim kadın kimdir diyor
Belki inanmazsınız ama kadın üniversite mezunu
Eşini sordum adam takip ediyormuşgündemi
BU çift arasında ne gibi bir siyasi polemik olur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?