- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
İlla hizmet edeyim demiyorum ki sağolsunlar zaten hamileyim diye çok is yaptırmazlarIlla benim oldugum zaman gelsinler hizmet edecegim diyorsun yani. Senin evin oldugu icin ne nerde bilmiyor olabilirler haklisin ama iki gorumce ve kv varmis birakta babaannenin hizmetini senin evinde de ustlensinler. Sen yokken yapilsin bitsin. Ne meraklisiniz hizmet cekmeye ya. Aksine ben hamileyin kimsenin hizmetimi yapamam demen gerekirdi. Anlamadim ben seni.
Bir de iki gorumce derken biri yeni ameliyat oldu sürekli yatıyor diğeri daha 7 yaşında ne yapsınlar ne hizmetiIlla benim oldugum zaman gelsinler hizmet edecegim diyorsun yani. Senin evin oldugu icin ne nerde bilmiyor olabilirler haklisin ama iki gorumce ve kv varmis birakta babaannenin hizmetini senin evinde de ustlensinler. Sen yokken yapilsin bitsin. Ne meraklisiniz hizmet cekmeye ya. Aksine ben hamileyin kimsenin hizmetimi yapamam demen gerekirdi. Anlamadim ben seni.
Bir de iki gorumce derken biri yeni ameliyat oldu sürekli yatıyor diğeri daha 7 yaşında ne yapsınlar ne hizmeti
Bende bundan bahsetmeye çalışıyorum hizmet bekleyen babaanne olacak ve onun isteklerini karşılamak için her yeri aramak zorunda kalacaklarBen yokken ne isleri var ben olsam gitmezdm böyle biseye ihtiyaclari varsa o da hizmet icin degil ben yokken evimde kalınması beni rahatsız ederdi kim olursa olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?