• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle fikir ayrılığı

Kayınvalideme kıyamıyorum babaanne çok fena kadın. Hiç bişeyi beğenmez sürekli laf sokar kayınvalideme bana sesi çıkmıyor.
Büyük görümcem ameliyatlı kalkamiyor yatıyor
Küçük görümcem 1. Sınıfa gidiyor ödevi hazırlanması ve hep bebek muamelesi yapıldığı için asla kendi başına tuvalete gitmeyen yemek yemeyen zor bir çocuk.

Bi de ben evde olmasam yemek bulasik diğer evin badana sonrasında yapılacak temizliği hepsi kaynanama kalacak ona da yazık

Helal olsun size.. Safiyane düşünceniz buysa ne denilir ki , güzel bir kalbiniz var demek ki..

Evin hanımı yok ams evin beyi var. Bence gidilebilir.. Çok fazla sahipleniyoruz evlerimizi, belkide bu yüzden çoğu kişi mutlu olmayı başaramıyor.
Yatak odamın kapısını kitlerim ( illa derdim özel eşyalarımsa ) gerekirse bırakıp çıkarım..
Bu konu için değilde " evin hanımı yokken misafir olmaz " sözü üzerine yazmak istedim.

Eşim normalde çok ince düşünceli biridir ama ne var ki bazen çok tuhaf düşünüyor.

Kayinpederim evin iki odasını boyatmak istiyor görümcem daha yeni ameliyat oldu. Badana işi varken kokun ve pencereleri açma işinden dolayi rahatsız olmasın diye şimdilik iptal etti.

Eşim tutturdu Limonsarisi haftaya ailesinin yanına gidecek hepiniz gelin bizde kalın bütün evi boyatalım diye.

Yani ben yokken kayinpederim kayınvalidem 2 görümcem ve eşimin babaannesi bizde kalacaklarmış eşimin düşüncesine göre. Olur mu öyle şey dedim gelecek olurlarsa ben gidemem bir yere sonuçta bize gelecekler ben yokum ayıp olur falan dedim.

Bişey olmaz ne ayıbı diyor.

Ya allah aşkına olur mu böyle şey. İnsanlar ne nerde bilmiyorlar. Sonuçta aile de olsalar benim evimin misafiri onlar. Özellikle eşimin babaannesi hizmet bekler. Onlar da ben yokken rahat edemezler. Eşime anlatamadım bi türlü. Ben burdayken gelsinler başımın üstüne yerleri var dedim. Ya da gorumcemle babaanneyi alalım en azından hasta olmazlar 2 oda boyanirken dedim ama bilmiyorum ne olacak.

bence siz daha cok siz yokken gelip evinizi istedikleri gibi kullanip karistirip yayilmalarina gicik olmussunuz daha cok. Bende gicik olurdum sahsen.

Ameliyat olduysa badana işi görümcen iyileşince yapılsın eşinede kabul edemiceni söylersin bu zor değil ki başta tamam demişsin muhtemelen şimdide hayır diyemediğin için hizmeti bahane ediyosun bence açık olmak lazım eşlere karşı yoksa nası anlıcak adam seni.

O zaman gitme ailenin yanına ertele bi sure.. hamileliğin rahat geciyor sanirim hizmet düşündügune göre. Ben bu haftalarda kalkamiyodum yerimden sevindim senin adina canim
Çok rahatım şükür bulantim falan oldu ilk zamanlar ama şimdi bi zararı yok bana şükür. Her isimi yapabiliyorum rahatım

Helal olsun size.. Safiyane düşünceniz buysa ne denilir ki , güzel bir kalbiniz var demek ki..
Teşekkür ederim iyi niyetim yanlış anlaşıldığı için çok üzüldüm çok fazla insan yalan söylüyorum gibi davrandı.
Her kim olursa olsun düşmanım bile olsa evime gelcekse en iyi şekilde ağırlamak isterim kaldı ki eşimin ailesi benim de ailemdir.
Neyseki kayınvalidem de benimle aynı fikirde badana işi ertelendi bir süreliğine en azından ben memlekete gidip gelene kadar

Evin hanımı yok ams evin beyi var. Bence gidilebilir.. Çok fazla sahipleniyoruz evlerimizi, belkide bu yüzden çoğu kişi mutlu olmayı başaramıyor.
Yatak odamın kapısını kitlerim ( illa derdim özel eşyalarımsa ) gerekirse bırakıp çıkarım..
Bu konu için değilde " evin hanımı yokken misafir olmaz " sözü üzerine yazmak istedim.
Ben mutluyum evimi de sahiplenecegim tabiki çünkü ben 24 saat yaşıyorum eşim en fazla 10 saat
Eşyalarımın karıştırılması falan değil derdim anlatamıyorum öyle insanlar değiller olsa bile farketmez eşyalarımın karistirilmasi beni rahatsız etmez.

Küçük görümcem 7 yaşında evin altını üstüne getiriyor memnun oluyorum sıkıntım o değil. İnsanlara ayıp olmasın benim derdim buydu. Allahtan kayınvalidem beni tanıyor ve benim gibi düşünüyor o yüzden ertelediler

Ameliyat olduysa badana işi görümcen iyileşince yapılsın eşinede kabul edemiceni söylersin bu zor değil ki başta tamam demişsin muhtemelen şimdide hayır diyemediğin için hizmeti bahane ediyosun bence açık olmak lazım eşlere karşı yoksa nası anlıcak adam seni.
Ameliyat ani gelişti badana işi de önemli olmasa görümcem iyilesene kadar (6 ay ) ertelenir ama malesef öyle bir durum yok.

KıSa bir süreliğine ertelendi en azından ben ailemin yanina gidip gelene kadar
Bu olay daha akşam konuşuldu tamam demedim eşime direk ayıp olur dedim. Eşim beni sizden ve çoğu insanın önyargılı tavrından daha iyi anlıyor şükür

Teşekkür ederim iyi niyetim yanlış anlaşıldığı için çok üzüldüm çok fazla insan yalan söylüyorum gibi davrandı.
Her kim olursa olsun düşmanım bile olsa evime gelcekse en iyi şekilde ağırlamak isterim kaldı ki eşimin ailesi benim de ailemdir.
Neyseki kayınvalidem de benimle aynı fikirde badana işi ertelendi bir süreliğine en azından ben memlekete gidip gelene kadar

Yooooookkk ille de bizim bi kv'ne görümcene laf sokusturmamiz lazim canım :KK51:

Anlıyorum seni ve bence bu tutumunla da gayet iyi yapıyosun. Onları da kendi ailen gibi görmen çok hoş. Kıymet görüyosun demek ki, kıymet veriyosun. Kizzzz kızın olursa alayim oğluma çok sevdim seni dünür oluruz :KK19::KK48::confused:

Bende eşime ikimizden başka bu eve kim gelirse gelsin misafir olacağını yeni kabullendirdim, ben kvde olsa o yokken onun evinde kalmak istemem kimsede benim evimde kalmasın yaa

Back
X