• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle gayet iyi anlaşırken bir anda herşey mahvoldu

hendi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
374
2
66
son 15 gündür eşimle gayet iyi anlaşırken bir anda herşey mahvoldu. Olay şöyle gelişti,
Onu sabah evden çıktığımı haber vemek için aradığımda (rutin işe giderken arıyorum) normalden biraz daha soğuk konuştu ve telefonu kapattık. İş yerinde birşeye sinirlenmişolacağını düşünerek tepki vermedim. Gün boyu konuşmalarımızda bu gerginliği devam etti. O akşamda ablam ve eşi bize akşam oturmasına geleceklerdi. Annemle yakın mesafede oturuyorum ve ablamı almak için anneme uğradım. evde yemek oldmadığı için ablamı alıp hemen eve gittim. Yemek hazırladım. Muhlamayı çok sever bayadırda yemediği için muhalama yapacağım sana dedim. Bir de makarna vardı. Makarnanın yanına ne alaka muhlama diye serzenişte bulundu. Başka birşey yapayım diye sordum gerek yok diye kesip attı. Herneyse akşam ablam eşi ve ben evde otururken geldi işten. Kapıda öptüm normal karşıladım. Sofrayı kurdum.Muhlamayı getirdim sıcak sıcak bir kaşık bile almadı yemeyecekmisin dedim hayır dedi. (GAYET SERT =(( ) çay koydun mu dedi hayır altı kaynasın demleyğim dedim. Yemek yediği tabağı fırlatır gibi itip kalktı sofradan. KArşısında eniştem yemek yiyorken hemde. KAlktı koltuğa oturdu surat 5 karış. Ablamlar apar topar kalkıp gitti ama ablamı görmeniz lazımdı kızlar eli ayağı titredi resmen.onlar gittikten sonra ağzımı açıp tek laf etmedim. yatağını serdim iyi geceler dedim ve diğer odaya gittim yattım. Hiç ne yanıma geldi nede birşey söyledi. Ertesi gün hiç aramadık birbirimizi akşam yine eve gittim evdeydi. Yemek yiyecek misin diye sordum hayır dedi. Bende kendi yemeğimi yedim yine gittim diğer odaya yatıım. saat 19:00 gibi çıktı gitti evden. Bene kalktım tv izledim saat geç olunca aradım nerdesin diye üsküdardayım dedi. Gelecekmisin dedim gelirim dedi kapattım. Akşam elektrikler kesildi karanlıktan çok korktuğumu bilir. Msj attım ışıklar gitti diye. ne bi cvp ne bi telefon.Ben öyle sızıp kalmışım. Akşam gediğini duyduğumda saat 1'e geliyordu. Uyku arasında onu farkettim. Bugün sabah işe geldiğimde aradım ben akşam anneme gidicem gelicekmisin dedim hayır sen git dedi. Akşam ne yapacaksın dedim bilmiyorum dedi. Eve geç geliceksen haber ver bende ona göre eve geç gelirim annemde oturayım dedim. Seni ne ilgilendiriyor benim nereye gideceğim kaçta geleceğim diye bir cevap geldi. Ben dumur oldum tabi :( Işıklar gidiyor korkuyorum ona göre annemde durucam dedim. Sen istediğin kadar kal annende dedi.ben yarın anneme gidicem dedi bana. annesi uzak bir şehirde 3-4 gün orda kalacakmış. Beni bırakmak umrunda değil yani =( bende telefonu kapattıktan sonra mesaj attım akşam konuşalım eve gel sonra nereye istersen git dedim. Farkemtez diye cevap atmış. bende bana farkeder akşam görüşürüz yazdım bu kadar.
Şimdi ne yapacağım bilemiyorum. Sakin olamayacağım kesin. Bu kadar büyüyen olay ne? Çok sıkıldım. Çok bunaldım. Birşey düşünemez hale geldim. Lütfen akıl verin. Ne konuşmalıyım..

anlattıgınız kadarıyla aranızda bu tarz gergınlık yaratacak bır durum yasanmamıs.esınız ablanız ve enıstenızı sever mı normalde

Adam bunalmis bir seylerden.Belki birsey oldu sakliyor.Belki belki belki... bu davranislarin aciklamasi olmali.ama siz iyi dayanmissiniz yine.ben olsam koyardim kapinin onune esyalarini.Ne demek seni hice saymak, bir derdi varsada adam gibi konusmali..

canım erkekleri anlamak çok zor değişik bir kimyaları var Sana tavsiyem konuşurken çok fevri davranma Ama kendinide ezdirme mantıklı ve sakin konuş bak bakalım ne derdi varmış

anlattıgınız kadarıyla aranızda bu tarz gergınlık yaratacak bır durum yasanmamıs.esınız ablanız ve enıstenızı sever mı normalde

eniştemide ablamıda çok sever. Ama birşeye kızdıysa bu yanında büyükmüş anneymiş babaymış hiç umrunda olmaz.. Berbat bir huyu var. Çok saygısızca...

Adam bunalmis bir seylerden.Belki birsey oldu sakliyor.Belki belki belki... bu davranislarin aciklamasi olmali.ama siz iyi dayanmissiniz yine.ben olsam koyardim kapinin onune esyalarini.Ne demek seni hice saymak, bir derdi varsada adam gibi konusmali..

Defalarca yaşandı aynı şeyler insanların yanında yapma etme diye defalarca söyledim .Onlar gitsin birşeye kızdıysan gel bana söyle konuşalım diye. Ben buyum ben buyum başka laf yok..

eniştemide ablamıda çok sever. Ama birşeye kızdıysa bu yanında büyükmüş anneymiş babaymış hiç umrunda olmaz.. Berbat bir huyu var. Çok saygısızca...

gercekten hıc hos olmamıs mısafırlerınıze buyuk ayıp olmus.neden kızdıgına daır bır fıkır olustu mu sızde

Defalarca yaşandı aynı şeyler insanların yanında yapma etme diye defalarca söyledim .Onlar gitsin birşeye kızdıysan gel bana söyle konuşalım diye. Ben buyum ben buyum başka laf yok..

pekala sizi hic yerine koyan,,Karsisinda insan varmis gibi davranmayan,,ailene kötü davranan,,kafasina estimi bir haftalik biyere giden,,gece gelen,,sizin korkularinizi onemsemeyen..biriyle neden hala berabersiniz?

eve gel demeniz yanlış olmuş
siz annenize gidecektiniz, eşiniz de kendi annesine gitmek istiyorsa oraya gidecekti
geri adım atarak kendinizle çelişmenize hiç gerek yoktu
suçlu eşiniz iken, bu kadar alttan almanız ve tutarsız hareketlerde bulunmanız (önce anneme gideceğim deyip, eşiniz ben de başka yere, yarın da anneme deyince, yok eve geleceğim demeniz vs) oldukça gereksiz olmuş
akşam ne konuşursanız konuşun, eşiniz sizi kaale almayacak. şu an zafer kazanmış muzaffer kumandan edasında
keşke bıraksaydınız gitseydi annesine, 3 4 gün sonra dönünce kendisi sizin gönlünüzü almaya çalışsaydı

pekala sizi hic yerine koyan,,Karsisinda insan varmis gibi davranmayan,,ailene kötü davranan,,kafasina estimi bir haftalik biyere giden,,gece gelen,,sizin korkularinizi onemsemeyen..biriyle neden hala berabersiniz?

Bende bunu sorguluyoru işte içinden çıkamadığım içinde size soruyorum... Kafam çok karıştı.

Hiçbir fikrim yok.. Düşünsenize sadece çay hazır olmadığı için böyle davranan bir adam????

ayıp etmıs canım haklısın saygısızca davranmıs.ablanın ya da enıstenın yerınde olsaydım bende cok bozulurdum.sen bır an once onların da gonlunu almaya calıs.bu arada esın her olayı bu kadar buyutur mu

hatalısın canım. ne yemek yer misin diye soruyon. al kenara.... bir derdin varsa söyle sen ablamın eniştemin yanında ne o hareketler.... çocuk musun da küsüyorsun?? ne oldu bi kabahatim varsa de bileyim.. yapmayayaım. böyle çözüm mü bulacaksın. sen küs ben de sana küs o zaman....

hiçç pas verme. arama sakın.

gerçekten bir kabahatin var diyelim. farkında değilsin de... gelir insan gibi söyler. ya açıklarsın kendini ya da bir daha yapmazsın hatalıysan...

yok iş yerinde birşeye sıkkınsa ne hakla ailenden çıkarıyor hıncını...

yok başka bir şey ise, biri doldurduysa da gene gelir konuşur insan...

kaldırma arkasını adamın. ilgilenme hiç. bu böyle gider yoksa ömür boyu.

benim de eşim küser bazen bana. niye ama bilmem... ben var ya burnundan getiririm.... hatalıysam ve bilmiyorsam söyledi de bir şey mi dedim... bu tavırları yapamıyor şimdi o yüzden..

insan ya bakar yutabiliyor mu yutar. yutamıyosa gelir der... çoğu da yanlış anlaşılmadır çünkü...

yüz verme kocana. çok ayıp yaptığı.

eve gel demeniz yanlış olmuş
siz annenize gidecektiniz, eşiniz de kendi annesine gitmek istiyorsa oraya gidecekti
geri adım atarak kendinizle çelişmenize hiç gerek yoktu
suçlu eşiniz iken, bu kadar alttan almanız ve tutarsız hareketlerde bulunmanız (önce anneme gideceğim deyip, eşiniz ben de başka yere, yarın da anneme deyince, yok eve geleceğim demeniz vs) oldukça gereksiz olmuş
akşam ne konuşursanız konuşun, eşiniz sizi kaale almayacak. şu an zafer kazanmış muzaffer kumandan edasında
keşke bıraksaydınız gitseydi annesine, 3 4 gün sonra dönünce kendisi sizin gönlünüzü almaya çalışsaydı

Anneme gidecektim evet ama bir önceki tartışmamızda yine aynı şey olduğunda bana neden annenlere gelip gelemeceğimi sormuyorsun diye sitem etmişti. O yüzden aradım ve sordum. evde şuanda yemek yok aç kalmasın gelir o da en azından annemde yemek yer dedim ama olmadı işte. Sende haklısın

Hiçbir fikrim yok.. Düşünsenize sadece çay hazır olmadığı için böyle davranan bir adam????

ama cayla alaksı yok bence sız sabahtandaa bır sogukluk oldugunu tahmın ettgınızı soylemıstınız bence oncesınde mutlaka bısey vardır ufakda olsa bır tartsma vs yokmu hatrlamıyormusunz

hatalısın canım. ne yemek yer misin diye soruyon. al kenara.... bir derdin varsa söyle sen ablamın eniştemin yanında ne o hareketler.... çocuk musun da küsüyorsun?? ne oldu bi kabahatim varsa de bileyim.. yapmayayaım. böyle çözüm mü bulacaksın. sen küs ben de sana küs o zaman....

hiçç pas verme. arama sakın.

gerçekten bir kabahatin var diyelim. farkında değilsin de... gelir insan gibi söyler. ya açıklarsın kendini ya da bir daha yapmazsın hatalıysan...

yok iş yerinde birşeye sıkkınsa ne hakla ailenden çıkarıyor hıncını...

yok başka bir şey ise, biri doldurduysa da gene gelir konuşur insan...

kaldırma arkasını adamın. ilgilenme hiç. bu böyle gider yoksa ömür boyu.

benim de eşim küser bazen bana. niye ama bilmem... ben var ya burnundan getiririm.... hatalıysam ve bilmiyorsam söyledi de bir şey mi dedim... bu tavırları yapamıyor şimdi o yüzden..

insan ya bakar yutabiliyor mu yutar. yutamıyosa gelir der... çoğu da yanlış anlaşılmadır çünkü...

yüz verme kocana. çok ayıp yaptığı.

Şimdi ben akşama ne yapayım. Kafamda o kadar çok şey var ki söylemek istediğim. Çok ta üzgünüm. İşyerindeyim ve günüm berbat geçiyor. Bir an önce akşam olsada konuşsak diye bakıyorum. Sigaraları yedim resmen. Moralim çok bozuk. Düşününce bile gözlerim doluyor. Duysusal olmasam keşke bu kada rama elimde değil işte =((

ama cayla alaksı yok bence sız sabahtandaa bır sogukluk oldugunu tahmın ettgınızı soylemıstınız bence oncesınde mutlaka bısey vardır ufakda olsa bır tartsma vs yokmu hatrlamıyormusunz

yok yoooooookk aksine gayet olmadığı kadar iyiydik. koyun koyuna kumru gibi gezioduk ortalıkta

esinizin böyle davranmasini gerektiren mutlaka birsey oldu aranizda
önce onu bizime paylasin bence

Bence konuşmak istemekle doğru davrandın. Varsa bir problem hemen konuşulmalı bence. Onun adım atmasını beklemeyi saçma buluyorum. Sonuçta neye kızdığını bile bilmiyorsun. Öğren ondan sonra tepkini belirlersin. Yalnız eşinin öyle saygısızca davranmasından çok gece geç gelmesine takıldım. Ne münasebet ya? Sonuçta evli bir adam. Öyle kafam esti ben gece geç gelicem deme hakkının olmadığını düşünüyorum. Ne sorun olursa olsun böyle küçük çocuk gibi küsüp gitmek ne demek yani? Sen de sıkma canını, önemli bir sorun yok gibi görünüyor.

Back
X