Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet ya doktorum yok şuanda eşimde göreve gidecek o yüzden benim durum riskli oluyor o yüzden kimse yanımda olmaz ailem başka ilde hani benim için çok zor bir süreç olur o yüzden hatta kasığımda gerginlik var ovülasyon dan beri sürekli rabbime dua ediyorum nolur olmasın diye ben dış gebelikten korkuyorum bir kez yaşadım bir daha yaşamak istemiyorum allah kabul etsin canım
Evet ya doktorum yok şuanda eşimde göreve gidecek o yüzden benim durum riskli oluyor o yüzden kimse yanımda olmaz ailem başka ilde hani benim için çok zor bir süreç olur o yüzden hatta kasığımda gerginlik var ovülasyon dan beri sürekli rabbime dua ediyorum nolur olmasın diye ben dış gebelikten korkuyorum bir kez yaşadım bir daha yaşamak istemiyorum allah kabul etsin canım
vay be benim kocam da yatakta muz yiyip kabuğunu çöpe götürmeye üşendiği için yere atıyor
he bir de sakızı ağzında unuttuysa bazanın kenarına yapıştırır onu unutmuşum
boşansam mı acaba
Merhaba arkadaşlar
Eşim hergün işten eve geldiğinde üzerini değiştirip, elini ayağını yıkıyor. Ancak çorabını çıkarırken hep ters çıkarıyor ve öyle kirli sepetine atıyor. Bu da benim yıkandıktan sonra çorapları düzeltmem anlamına geliyor. Bu yüzden 2. kez tartıştık. Sizce sıkıntılı olan ben miyim yoksa o mu? Takıntı mı yapıyorum. Yorumlarınız için şimdiden Teşekkürler
o sekilde yikanmasi daha dogru corap icindeki ölü deriler de cikiyormus boylece.. corap sadece disaridan, tabanindan kirlenen bir sey degil. icten de kirleniyor.. guzel bakin guzel gorun.. eger inancliysaniz bir hanimin ev islerini yapmasi ibadet hükmünde.. sevap aliyorsunuz corabi cevirdiginizde.. o sekilde bakin olaya..