Eşimle gezme sorunumuz ?

EvluBayan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
943
368
23
29
Kızlar biz eşimle birbirimizi severiz. Sevgisinden hiç şüphem yok. Tek sorunumuz ben eşimle gezmeyi çok severim oda evde vakit geçirmeyi sever. Çocuk evlendikten sonra evci oldu heralde annesigile bile gitse hemen evimize gecelim istiyor. Arkadaslariylada pek gezmeye gitmez. Kafamın karıştığı konu da burası. Hep ben diyorum hadi aşkım şuraya gidek buraya gidek genel olarak gidiyor geziyoruz fakat ben dedikten sonra anlamı kalmıyor. Yaşadığım şehirde arkadasİm falan da yok markete bile gitsem eşimle gitmek istiyorum. O da bu durumdan sıkılmış gibi. Nereye gidelim desek ertelemek peşinde . Bende gitmeyelim Ben de gitmeyelim dediği zaman kavga çıkartıyorum benimle mi vakit geçirmek istemiyorsun diye. Sizce eşim benimle vakit geçirmek mi istemiyor benmi cok sık boğaz ediyorum.? Sizin eslerinzle durumlarının nasıl ne sıklıkla gezersiniz?

Merhaba konunuz çok tanıdık geldi bana =)
eşim benle evlenmeden önce hep dağ taş gezermiş balık tutarmış avcılıkla ugraşırmıs vs..
evlendiğimiz ilk zamanlar bende böyle sizin gibiydim..
hep ben söylerdim hadi suraya gidelim
pazar günü bunu yapalım vs.. zamanla oda alıştı artık ben evde durmak istesem bile o zaten durdurmuyor.. önceden hep isteksiz yapardı birşeyleri yahut evde durmak isterdi yahut kv oraya giderdik pazar günleri kabus gibiydi ama sabrettim geçti çok şükür.. zamanla eşim beni anladı ve hak verdi.
birde cocuk olduktan sonra zaten isteseniz de durulmuyor ayakkabılar elinde anne dışarı diyor =)
önümüz yaz mis gibi piknik zamanı gezme dolaşma zamanı..
size tavsiyem eşinizin sevgisinden şüpheniz yok ise çok fazla sorun etmeyin
siz plan yapın siz deyin ne olacak ? sonuçta cıkıyor mu çıkıyor gerisini takmayın..
eliniz boşta sanırım. bir kurs vs gibi şeylere katılın biraz eşiniz olmadan ondan bagımsız birşeyler yapın
örneğin eşinizin misal hangi günü tatil ; pazar günü diyelim ki pazar günü mutlaka plan yap birşeyler yap hiç boş geçirmeyin.
2 gün tatili var ise bir gün evde durun bir gün gezin dolaşın
birde eşiniz ile uygun bir dille konuşun ben bu şekilde halletmiştim darısı size inşallah..

Arkadaşları ile gezme durumları nasıl Peki? Sadece size karşı mı böyle yoksa genel olarak mı?

Evde kalıp da tv internet başında vakit geçirmeyip birlikte oluyorsanız ne güzel işte . Ama aksi durumsa kötü cidden hem dışarı çıkma hem eşinle ilgilenme .

Bizde de durum tam tersi ya :) Bana kalsa evde vakit geçirecek bir sürü şey bulurum, eşim de sürekli dışarı çıkalım ister. Bu bi ara öyle bi boyut aldı ki hafta sonu gelsin istemiyordum gerçekten, tutturacak yine çıkalım diye. Bu yüzden bana sorarsanız ikide bir çıkalım demeyin derim çünkü istemeyen için gerçekten zulüm oluyor :)

Bu huy oluyor kiminde ya, benim de serseri adamımın altından minnoş bir ev kedisi çıktı evlendikten sonra. :olamaz:
Ben planlarım, ben "Hadi gezelim mi?" derim, ben "Bugün dışarıda mı yesek?" derim, ben "Sıkıldım kalk bi yerlere gidelim" derim... Derim, derim... Benimki ise oyy, evi evi güzel evi, çaydanlığı, dizisi filmi mısır patlağı, bir yandan bana sataşsın, koltukta mabadının izi çıkmış, insan en azından bi koltuk değiştirir... Yok. Adam düz adam Sami abi...

Bu durum çocuktan sonra bilhassa çoğalan bir şey oldu bizde; yani birkaç kez ciddi kavga ettim, ondan sonra yarı yarıya toparladı diyebilirim. Şimdi arada kendi diyor "Bi gezelim mi? Hadi seni şuraya götüreyim" diye... İyi bi kavga-küslük lazım özetle. Bir tutam törpülenebiliyorlar eski hallerine.

Adam evcimen demek ki. Evde sıkılmıyor anlaşılan.

Benim eşim de tam tersi evde yapılacak iş, beraber gideceğimiz yer yoksa ben çıkayım mı der. Bilirim yani elinin hep kapıda olduğunu..
İlk evlendiğimiz zamanlar hep ona ayak uydurmaya çalıştım. Çalıştığım için haftasonu evde olmak isterdim ben. Bir zaman sonra sen git evde oturacağım demeye başladım.
Şimdi çocuk var zaten ya beraber çıkarız ya da evde çocukla olurum..

Eşinizden başka kimse olmadığı için normal böyle istemeniz. O zaman arkadaş edinmeye çalışın.

Gezmeyi ben de çok severim.
Israrcı da olurum.
İlk evlendiğimizde eşim de benzer şekilde tepki verirdi, zamanla alıştı o da gezenci oldu, çocukları da gezenci büyütüyorum. Şuan küçüğü bekliyoruz, 1,5 yaşında, şöyle 3 falan olsun, herkes kendi sırt çantasını taşısın, daha da evde durmayız :nazar:
Bence siz ona alışmayın ya, onun seçenek çok sıkıcı, o size alışsın.

Ge
Merhaba konunuz çok tanıdık geldi bana =)
eşim benle evlenmeden önce hep dağ taş gezermiş balık tutarmış avcılıkla ugraşırmıs vs..
evlendiğimiz ilk zamanlar bende böyle sizin gibiydim..
hep ben söylerdim hadi suraya gidelim
pazar günü bunu yapalım vs.. zamanla oda alıştı artık ben evde durmak istesem bile o zaten durdurmuyor.. önceden hep isteksiz yapardı birşeyleri yahut evde durmak isterdi yahut kv oraya giderdik pazar günleri kabus gibiydi ama sabrettim geçti çok şükür.. zamanla eşim beni anladı ve hak verdi.
birde cocuk olduktan sonra zaten isteseniz de durulmuyor ayakkabılar elinde anne dışarı diyor =)
önümüz yaz mis gibi piknik zamanı gezme dolaşma zamanı..
size tavsiyem eşinizin sevgisinden şüpheniz yok ise çok fazla sorun etmeyin
siz plan yapın siz deyin ne olacak ? sonuçta cıkıyor mu çıkıyor gerisini takmayın..
eliniz boşta sanırım. bir kurs vs gibi şeylere katılın biraz eşiniz olmadan ondan bagımsız birşeyler yapın
örneğin eşinizin misal hangi günü tatil ; pazar günü diyelim ki pazar günü mutlaka plan yap birşeyler yap hiç boş geçirmeyin.
2 gün tatili var ise bir gün evde durun bir gün gezin dolaşın
birde eşiniz ile uygun bir dille konuşun ben bu şekilde halletmiştim darısı size inşallah..
Genel olarak hep ben diyorum o şekilde çıkıyoruz ama eşim hep isteksiz oluyor. Ben evde vakit geciricem yorgunum dinlenicem vs hep erteleme peşinde bazen çıkıyoruz o da kavgayla çıkartıyorum. Sebebi de benimle neden vakit geçirmek istemiyorsun diye. Evliligmz 1bucuk senesindeyiz hep ben diyorum bir türlü alistiramadim

Gezmeyi ben de çok severim.
Israrcı da olurum.
İlk evlendiğimizde eşim de benzer şekilde tepki verirdi, zamanla alıştı o da gezenci oldu, çocukları da gezenci büyütüyorum. Şuan küçüğü bekliyoruz, 1,5 yaşında, şöyle 3 falan olsun, herkes kendi sırt çantasını taşısın, daha da evde durmayız :nazar:
Bence siz ona alışmayın ya, onun seçenek çok sıkıcı, o size alışsın.
Bekarligimda farklı sehirdeydim arkadaslarimda gezerdim vakit gecirrdim şuan farklı şehire gelin geldim ve hiç sevmiyorum burayı tek başıma gezmek sıkıcı oluyor akşama kadar evde patliyorum. Eşimin hadi seni gezdireyim demesini bekliyorum o da yorgunum diyince sinirleniyorum tamam da 1bucuk senedir mi yorgunsun
Kahve yıl çok seviyor devamlı gitmese de oraya seve seve gidiyor

niye anlamı kalmasın ki gidip geziyormuşsunuz işte.

bu da çok saçma geldi.
Farkli bı sehirdeym bakkala bile gitsem 3 tane akrabayla karsilasiyorum ve yaşadığım yerde akraba coklugundan aşırı dedikoducu bir yer bende eşimle gitmek istiyorum. Birazda tek gezmeyi sevmiyorum

eşimi gördüm sanki 4 senedir adama nereye gitsek ki demekten biktim daha bir kere bile hadi bugun bunu yapalim demedi fenerbahce macina gidelim desem bikmadan hergun gider ama eminim

Bu huy oluyor kiminde ya, benim de serseri adamımın altından minnoş bir ev kedisi çıktı evlendikten sonra. :olamaz:
Ben planlarım, ben "Hadi gezelim mi?" derim, ben "Bugün dışarıda mı yesek?" derim, ben "Sıkıldım kalk bi yerlere gidelim" derim... Derim, derim... Benimki ise oyy, evi evi güzel evi, çaydanlığı, dizisi filmi mısır patlağı, bir yandan bana sataşsın, koltukta mabadının izi çıkmış, insan en azından bi koltuk değiştirir... Yok. Adam düz adam Sami abi...

Bu durum çocuktan sonra bilhassa çoğalan bir şey oldu bizde; yani birkaç kez ciddi kavga ettim, ondan sonra yarı yarıya toparladı diyebilirim. Şimdi arada kendi diyor "Bi gezelim mi? Hadi seni şuraya götüreyim" diye... İyi bi kavga-küslük lazım özetle. Bir tutam törpülenebiliyorlar eski hallerine.
Evde güzel vakit geçiriyoruz TV karşısında yanıma yatar sariliriz falan

Evde kalıp da tv internet başında vakit geçirmeyip birlikte oluyorsanız ne güzel işte . Ama aksi durumsa kötü cidden hem dışarı çıkma hem eşinle ilgilenme .
İkimizde tele düşkünüz. Mesela ben karsisinda saatlerce tel oynasam hadi aşkım bırak teli evde şunu yapalım dese bırakırım. Bakıyorum o tel oynuyor ben diyorum bırak teli yine eline alıyor sende alıyorsun diyor bana. Sen bırakmamış istesen bende bırakırım diyorum. Tabi hep böyle değiliz vakit geçirdiğimiz zamanda oluyor

Kızlar biz eşimle birbirimizi severiz. Sevgisinden hiç şüphem yok. Tek sorunumuz ben eşimle gezmeyi çok severim oda evde vakit geçirmeyi sever. Çocuk evlendikten sonra evci oldu heralde annesigile bile gitse hemen evimize gecelim istiyor. Arkadaslariylada pek gezmeye gitmez. Kafamın karıştığı konu da burası. Hep ben diyorum hadi aşkım şuraya gidek buraya gidek genel olarak gidiyor geziyoruz fakat ben dedikten sonra anlamı kalmıyor. Yaşadığım şehirde arkadasİm falan da yok markete bile gitsem eşimle gitmek istiyorum. O da bu durumdan sıkılmış gibi. Nereye gidelim desek ertelemek peşinde . Bende gitmeyelim Ben de gitmeyelim dediği zaman kavga çıkartıyorum benimle mi vakit geçirmek istemiyorsun diye. Sizce eşim benimle vakit geçirmek mi istemiyor benmi cok sık boğaz ediyorum.? Sizin eslerinzle durumlarının nasıl ne sıklıkla gezersiniz?
sen ev hanımısın eşin çalışıyor sanırım?

Back
X